Arc Med s.c.
Mieczysława Kobyłeckiego 1
Piotrków Trybunalski
Bardzo miła,uprzejma.Wszystko dokładnie wytłumaczy.Doskonałe podejście do pacjenta.Jak najbardziej polecam.
Vita-Dent Stomatologia
Nobla 3/1A
Pan Grzegorz zrobił mi 2 implanty zębów i jestem bardzo zadowolony z wyglądu nowych zębów. Pełny profesjonalizm
PRODENT Gdynia Dąbrówka
ul. Sojowa 4E/1
Gdynia
Pani doktor bardzo sympatyczna, cierpliwa i wszystko dokładnie tlumaczy. Juz jestem em umówiona na kolejną wizytę. https://www.4udentalclinic.pl/
Do doktora trafilem z polecenia znajomej mojej Mamy, która leczy się u niego całą rodzina. Doktor zrobił mi kilka implantów i odbudowe kosci. Wszystko to troche trwalo ale mam poczucie ze bylel (i jestem caly czas) w dobrych rekach. Podczas wizyty czuc ze ma duze doswiadczenie i wiedzie. Mila atmosfera, uprzejma obsluga i czysty gabinet. Polecam
Stencel
Franciszka Karpińskiego 3
Chorzów
Napiszę to co na: https://www.znanylekarz.pl/michal-makowski-2/stomatolog/myslowice/2 Wnikliwy, cierpliwy, nie lekceważy Pacjentów ani ich problemów. Doskonały fachowiec. Szczerze polecam!!!
Niepubliczny Stomatologiczny ZOZ "Czar - Dent" s.c.
Porzeczkowa 14
Białystok
młody, ale naprawdę godny polecenia. Nic nie bolało a miałam usuwany ząb mądrości. chirurgicznie. Trochę pobolewało na drugi dzień, ale podobno to normalne. Dziś, tydzień od zabiegu, wszystko w porządku.
Gabinet Dentystyczny Tomasz Żurawski
Wólczańska 23
Polecam. Wszystko tak, jak powinno być. Wizyty przebiegły sprawnie, bez czekania. Lekarz z dużą empatią i kulturą.
PRODENT Gdynia Dąbrówka
ul. Sojowa 4E/1
Gdynia
Bardzo polecam Pani, która jest bardzo rzetelną, profesjonalną i kompetentną ntną lekarką. Ma indywidualne podejście do pacjenta, wykazuje duże zaangażowanie w wykonywaną pracę, potrafi w sposób zrozumiały wyjaśnić przyczyny problemu i kompleksowo pokierować leczeniem. Jeszcze raz - gorąco polecam. https://www.4udentalclinic.pl/
SMILE Stomatologia Emilia Włodarczyk
Tylżycka 11/113
Mój lekarz od pierwszej wizyty. Mam wyleczoną szczękę dzięki właśnie Pani Doktor wraz z ekipą.Wizyty są przyjemne, relaksacyjne, aż nie chce się wychodzić. Mimo zmian miejsca zamieszkania zawsze wracam i Państwu też polecam taką metodę. Pełne zaufanie.
InterDental
Długa 16b
Doswiadczenie polaczone z wnikliwym podejsciem do perspektywicznej i kompleksowej terapii z zakresu protetyki. Plus przyjemna atmosfera panujaca w gabinecie, profesjonalizm godny polecenia.
Kartezjusza 2 lok.307
Jestem pod wrażeniem po wizycie u pani doktor Przybysz w Formmedzie. Zawsze bałam się dentysty, a u niej okazało się, że wszystko może być miło, z uśmiechem i bez bólu. Nawet zastrzyk znieczulający zrobiła tak, że nie czułam żadnego bólu. Wszystko mi wyjaśniła, pokazała na zdjęciu gdzie mam problem. Przy okazji okazało się, że mam jeszcze ubytek w innym miejscu. Bez stresu zapisałam sie na następną wizytę.
Pani Ortodontka
ul. gen. R. Abrahama 12
Stomatologia Adeeb Clinic
Legionów Polskich 73/1
Dąbrowa Górnicza
Parę dni temu udałam się do doktora w celu usunięcia ósemki. Bałam się zabiegu (to mój pierwszy z taką ingerencją w dziąsła i zęby) do tego stopnia że prawie zemdlałam po zajęciu fotela dentystycznego. Doktor z asystentką obniżyli fotel, mówili do mnie łagodnie i uspokajali. Pomogło mi to i w trakcie zabiegu byłam już spokojna i zrelaksowana, mimo wcześniejszego strachu. Faktycznie, tak jak mówili. Nie bolało nic 🙂 zabieg trwał …
Interdental AT Agnieszka Jaworska
ul. Reymonta 34 m 18
Z wyznaniem grzechu wyznam że kiedyś chodziłem ja moja cała rodzina do innego dentysty, lecz gdy miałem bardzo poważny problem z wrastającą, krzywo rosnącą ósemką ( tzw przekleństwo dentystów ) oraz leczeniem kanałowym szóstki Pani Doktor wytłumaczyła mi wszystko co będzie robiła, krok po kroku, natychmiast idealnie mnie znieczuliła, a samo leczenie to czysta przyjemność, bardziej skupiłem się na ciepłej rozmowie niczym z wieloletnią przyjaciółką, wszelkie problemy z zębami usunięte …
Stomatologia Siewniak
Starowiejska 8
Jaworzno
Lekarz z powołania zero dyskomfortu wszystko Pan dr. wyjaśnił byłam ogromnie zaskoczona czułam się jak bym korzystała od lat z usług a byłam pierwszy raz! Nie naciąga na pieniądze nawet zaakceptowano zdjęcie z innego gabinetu! rozsądne ceny i pełen profesjonalizm! Polecam dr Adama z całego serca! Pan dr nawet chyba wyczuł że panicznie się boję zajął jak dzieckiem, olejek super pachniał 🙈 😅 Bardzo bardzo dziękuję i do zobaczenia 8go …
studium stomatologii estetycznej
Pawia 12 lok. 1
Najlepszy lekarz jakiego kiedykolwiek spotkałem. Zawsze uśmiechnięta i pozytywnie nastawiona do pacjenta i pracy. Bardzo zaangażowana i to czuć od samych drzwi gabinetu. Nie sądziłem że da się lubić wizyty u stomatologa:) . Dla mnie zdjęcie aparatu to był bardzo smutny dzień xD
Gabinet Lucyna Duras-Śledzikowska
ul. Marii Dąbrowskiej 17G/1
Pani doktor ma tyle empatii, że nawet ja panicznie bojąca się igły nie uciekam z fotela. Wyleczyła mi żeby, a ja przestałam panikować przed wizytą. Polecam mojej rodzinie, przyjaciołom a teraz wam wszystkim
Gabinet Stomatologiczny UŚMIECH ZDROWIA
Łowicka 23
Nie muszę sie długo zastanawiać, 5/5 pod każdym możliwym względem :) Wizyta bardzo konkretna, dr odpowiedział na wszystkie moje pytania i upewnił się, że plan leczenia jest dla mnie jasny. Bardzo szanuję takie podejście do pacjenta!