Ewa Urbaniec

Alergolog

Proelmed
Łaziska Górne
43-190 Łaziska Górne

Myślę, że moja opinia jest jak najbardziej stosowna. Leczyłam się u Pani Ewy od 7 roku życia. Byłam chora 6 razy do roku, standardowo wiosna i jesień + inne pory roku. Lekarze rodzinni przepisywali antybiotyki do tego stopnia, że mój organizm już po prostu na nie nie reagował. Trafiłam do dr Urbaniec, po testach wyszło, że jestem nietypowym alergikiem gdyż uczulenie miałam i na roztocza i na pyłki (gdzie przeważnie …
Opinia dodana przez: Małgosia

lek. dent. Barbara Dłużniewska-Duda

Przychodnia Rodzinna na Skarpie
Konstytucji 3 Maja 13
87-100 Toruń

Świetny lekarz. Wielokrotnie korzystałem z jej pomocy. Leczy od lat mnie oraz moje dzieci. Polecam.
Opinia dodana przez: Tomasz

dr Krzysztof Zajgner

Chirurg ogólny, USG

Gabinet USG

Bardzo kompetentny i rzeczowy lekarz. Zdiagnozował przyczyny bólu stopy i wskazał kierunki leczenia. Szczerze polecam !
Opinia dodana przez: Bożena

lekarz Krzysztof Przygodzki

Dom Lekarski - Przychodnia i oddział szpitalny Piastów
al. Piastów 30

Polecam z całego serducha .lek.Krzysztof Przygodzki zna się na tym co robi i ma podejście do pacjenta.Jest cierpliwy i potrafi wytłumaczyć .Pomógł mi gdy inni odsyłali mnie od gabinetu do gabinetu nie zostawił bez pomocy.Dzięki niemu w dniu dzisiejszym funkcjonuje normalnie.Jezeli to czyta teraz to BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM
Opinia dodana przez: Joanna Karpicka
Jest bardzo sympatyczna,jako lekarza znam od prawie zawsze leczyła się moja rodzina i ja też znam bardo dobrze.Polecam ma serce dla każdego pacjenta,jest miła uczuciowa i bardzo sympatyczna..Pozdrawiam panią doktor.
Opinia dodana przez: Elżbieta

dr n. med. Dorota Misiewicz-Opiela

Dermatolog

Diagnostyka Laboratorium oddziału Śląsk
Mikołowska 53

Osoby starsze nie otrzymały zaleceń pisemnych zgodnych z wytycznymi leczenia świerzbu dla seniorów, ani kompleksowej strategii zabezpieczającej przed nawrotami przez ponad 12 miesięcy (inne zalecenia dla przypadków a) populacji starszych, b) inna kompleksowa strategia dla przypadków nawracających, brak świadomości ani skierowania do doświadczonego laboratorium diagnostycznego, brak zastosowania zaleceń dostępnych dla takich przypadków, opisanych jako skuteczne opisanych w anglojęzycznej literaturze, brak skierowania do szpitala, brak natychmiastowe kompleksowego leczenia wszystkich członków gospodarstwa …
Opinia dodana przez: Scapablew
Polecam. Konkretna i poprawna opieka medyczna ze strony lekarza.

lek. dent. Agnieszka Rączka

Chirurg stomatolog

specjalistyczny gabinet stomatologiczny
ludwika rzeszutka 6
33-350 Piwniczna-Zdrój

Do gabinetu trafiłam z polecenia, w celu usunięcia ósemek. Każdy z czterech zabiegów przeprowadzony bezboleśnie i bez powikłań. Pani Doktor jest bardzo miła!

lek. dent. Anna Misiak-Kurowicz

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Władysława Warneńczyka 3
98-200 Sieradz

Stomatolog bardzo kompetentny. Wyjasnia problem i proponuje rozwiazanie, pozostajac obiektywna i przede wszystkim myslac o pacjencie, a nie wylacznie o korzysci materialnej.

lekarz Małgorzata Słomiana

Szpital św. Wojciecha
al. Jana Pawła II 50

Najlepszy lekarz, zawsze sumienna, wszystko konkretnie wytłumaczy. Od 2 lat chodze do P. Doktor i jeszcze nigdy sie nie zawiodłam
Opinia dodana przez: Kseniia

Marek Lipiec

Ginekolog

SANMED - Przychodnia Ginekologiczna
Szwedzka 20
22-400 Zamość

U Doktora miałam wykonywane badanie prenatalne i muszę stwierdzić, że doktor jest bardzo przyjazny, z poczuciem humoru, czułam się swobodnie. Polecam tego lekarza ;)

Tomasz Wocial

Gastroenterolog, USG

Hospicjum stacjonarne
Pileckiego 105

Profesjonalista jako lekarz i przy tym bardzo życzliwy, uprzejmy, empatyczny... cudowne wręcz podejście do pacjenta.
Opinia dodana przez: Marek Kardasz

lekarz Maria Kuchcińska-Jaji

Laboratorium Analiz Lekarskich ALAB Wodzisław
26 Marca 51
44-300 Wodzisław Śląski

Pierwsza wizyta i pozytywne odczucia, dobry wywiad, super podejście do pacjenta. Tyle na pierwszy raz.

dr n. med. Rafał Plebański

Ortopeda, Traumatolog

Klinika Zdrowej Kości
ul.28 Pułku Strzelców Kaniowskich 61/63

Przestrzegam inne osoby przed Panem Rafałem Plebańskim. Umówiłam wizytę z obolałą i spuchniętą stopą bo były dobre opinie na portalu znany lekarz. Zabrałam ze sobą zdjęcie z RTG i wyniki z badań krwi. Pan Plebański po zapoznaniu się z RTG i morfolią oraz po zrobieniu USG (gdzie stwierdził że MAM ZA GRUBY NASKÓREK i nie widzi nic od spodu stopy!) stwierdził zapalenie stawu dużego palucha spowodowane dną moczanową. Wykonane USG …
Opinia dodana przez: Dorota

lek. med. Barbara Biesiada

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "LANCET"
Krajowej Rady Narodowej 9
73-240 Bierzwnik

Wizyta przebiegła wzorowo .Pani Doktor Barbara Biesiada jako nowy lekarz okazała pełne zrozumienie oraz autentyczną troskę o pacjenta.Pomoc udzielona błyskawicznie,z dużą empatią i zaangażowaniem.W przeciwieństwie do poprzedniego lekarza prowadzącego nowy specjalista zastosował się do zaleceń i naprawdę zainteresował się stanem zdrowia pacjenta.Serdecznie polecam!!!!

lekarz Dawid Mastej

Szpital Powiatowy im. dr Tytusa Chałubińskiego w Zakopanem
ul. Kamieniec 10B
34-500 Zakopane

Przychodząc do tego lekarza, można uzyskać profesjonalną diagnozę, a później odpowiednie porady, wskazówki do leczenia. Lekarz potrafi też właściwie ustawić proces leczenia, określić plan zabiegów, proponuje odpowiednie ćwiczenia. Wszystko racjonalnie i w miłej atmosferze. Szybko zyskuje zaufanie i nie trzeba już szukać innych lekarzy do wykonania zabiegów. Polecam szczególnie!

lekarz Monika Tracz-Warzecha

Władysława Łokietka 26
66-600 Krosno Odrzańskie

Polecam Panią Doktor. Jestem pod opieką Pani Doktor od maja 2024 - dodam, że to kolejny psychiatra w moim życiu. I wkoncu trafiłam. Pani Doktor jest lekarką kompetentną, profesjonalną, empatyczną i zainteresowaną. Dawno nie poczułam aż tak głębokiego i szczerego zainteresowania. Dodatkowo Pani Doktor wszystko omawia zrozumiale do stanu pacjenta, a rozmowy są długie i wyczerpujące. Każdemu szczerze polecam.

dr n. med. Michał Młynarski

Internista, USG

Olejniczaka 4 lok. 6
41-902 Bytom

Kilka lat temu byłem leczony w dwóch szpitalach ,w tym w klinice w K.Ligocie bez skutku,a ponieważ wiadomo jak nie wiedzą co Ci jest to podejrzewasz ,,najgorsze".Jeden z lekarzy polecił mnie do Pana doktora rekomendując to tym , że Pan doktor był na rocznym stypendium w jednej z klinik w Stanach Zjednoczonych (USA) i może coś pomoże.po wykonaniu gastroskopia ,...diagnoza ,leczenie i mam już ponad 10 lat spokój. Pozdrawiam Pana …

lekarz Mariusz Banasiak

ulica Traugutta 44 a
64-000 Kościan

Pierwszy raz nie czułam się spięta na wizycie, cudowny i bardzo empatyczny człowiek:) nie czułam presji czasu, nie bałam się o niczym mówić, lekarz dał mi bardzo pomocne rady i wiem, że napewno wrócę

lekarz Jolanta Dubis

Samodzielny Publiczny Gminny Zakład Opieki Zdrowotnej w Jedliczu
ulica Traugutta 3
38-460 Jedlicze

Bardzo fajne podejście do człowieka, kolejna pozytywna wizyta. Najlepszy lekarz rodzinny u jakiego byłem.
Opinia dodana przez: Sławomir