Polecam lekarza Marka Gawlika.Jako pediatra jest bardzo dobry,poświęca dużo czasu podczas wizyty,jest ostrozny z antybiotykami.Moj synek bardzo lubi do niego chodzić,jest to jedyny lekarz ,którego sie nie boi.Polecam

dr Konrad Leśniakowski

Lekarz rodzinny

Szpital Specjalistyczny ulica Koszarowa 5

Najlepszy jakiego znam nigdy mnie nie zawiódł profesjonalista świetny diagnosta polecam i pozdrawiam doktora dziękuje za serdeczne i pełne zrozumienia podejście

Janina Pawłowicz

Alergolog, Pediatra

EMC Przychodnia przy ul. Łowieckiej

znam panią doktor wiele lat bo leczyła moją córkę od niemowlęctwa do 18 lat na mukowiscydozę ,to dobry i kompetentny lekarz.Zawsze kieruje na dodatkowe badania jak się zaobserwuje coś niepokojącego
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Martina Żadan

Diabetolog, Internista

SP Zespół Przychodni Specjalistycznych we Włocławku
ulica Szpitalna 6A
87-800 Włocławek

Rzeczowa . Tłumaczy dlaczego stosuje takie A nie inne leczenie A to u lekarzy nie jest częste. Poświęca dużo czasu pacjentowi.
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Natalia Łagunowicz

Wilkowo
11-407 Wilkowo

obsluga i diagnoza kompetancja ok polecam ... w zaleceniach dla lekarza rodzinnego wpis pacjent nie pamieta lekow... czasem robi sobie jaja no nie
Opinia dodana przez: irek

lekarz Paweł Bigosiński

Lekarz rodzinny

Al. Powstańców Wielkopols 44/16
85-090 Bydgoszcz

Bardzo dobry lekarz rodzinny.Chętnie odpowiada na pytania,słucha pacjenta,doradza.Trochę za mało czasu poświęca na tłumaczenie wątpliwości.Jest miły,kulturalny i cierpliwy.
Opinia dodana przez: Emila

lekarz Wioletta Rewak

Powiatowe Centrum Medyczne w Wołowie
Inwalidów Wojennych 26
Wołów

Jeszcze nigdy nie byłam na takiej rewelacyjnej wizycie lekarskiej.Wyszłam z kompletem wiedzy dotyczącej mojego stanu zdrowia,źródeł dolegliwości,przebiegu leczenia.Wizyta trwała 40 min.Moglam zadać dużo pytań,nie byłam pospieszana,ani zbywana,wręcz przeciwnie-mocno doopiekowana.Będę tę lekarkę polecała każdemu.
Opinia dodana przez: kornelia

lekarz Agnieszka Grodzicka

Sienkiewicza 30
05-600 Grójec

Po kolejnej wizycie u doktor Grodzickiej, jestem pod dużym wrażeniem kompetencji, empatii, wiedzy medycznej. Jako emerytka z dużego miasta przeniosłam się na wieś, z konieczności przeniosłam również podstawową opiekę medyczną. Jestem mile zaskoczona i bardzo zadowolona z jakości usług medycznych i wiedzy pani doktor. Dziękuję i polecam. Wdzięczna pacjentka

lekarz Małgorzata Widuchowska

Internista, Reumatolog

Sport & Med. s.c. Ośrodek Medycyny Sportowej Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Topolowa 35/1

Godny polecenia lekarz. Profesjonalne podejście do pacjenta.Bardzo miła i uprzejma lekarka. Nikt z lekarzy nie poświęcił mi tyle czasu na wizycie a co najważniejsze efekt leczenia,dobra diagnoza to najważniejsze
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Sławomir Cisiecki

ulica Sowińskiego 46

Świetny lekarz. Niestety jak wszyscy w tych czasach przerabia pacjentów na szybko. I kaska leci......
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Izabela Stefaniak

Norwida 1
05-120 Legionowo

Bardzo pro Pani Doktor :) Polecam, wszystko OK. Czasem bywa trochę oschła, ale to chyba z przemęczenia... Umie ustawić leki i zawsze uważnie wysłucha.

lekarz Gerard Tasarski

Porazińskiej 12
88-100 Inowrocław

Miałam dużo problemów zdrowotnych z niewiadomych przyczyn, Pan Doktor zlecał ciągle mnóstwo badań aż znalazł przyczynę

lek. dent. Małgorzata Śliwoń

ulica Racławicka 1/2
32-200 Miechów

bardzo sympatyczna i delikatna osoba,zauważa nie tylko zęby wymagające leczenia ale również inne problemy w jamie ustnej wymagające leczenia
Opinia dodana przez: gosia

lek. dent. Piotr Motyka

Strażacka 13
24-350 Chodel

Godny polecenia stomatolog,w moim trudniejszym przypadku przyjął bez zapisu, bez robienia łaski, fachowe podejście, tłumaczenie co się dzieje z zębem, co robić po zabiegu itp. Nie mam słów aby wyrazić tu jak życzliwym, miłym jest człowiekiem, z uśmiechem na twarzy, dodam że była to moja pierwsza wizyta u Pana Piotra Motyki w Krasniku.Nie spotkałam nigdy czy to lekarza czy stomatologa z takim podejściem do ludzi. Za samą kulturę i życzliwość …

lekarz Adel Al-Haj

Anestezjolog, Pediatra

przychodnia Bełchatów
Czapliniecka 93/95
97-400 Bełchatów

Świetny lekarz :) Bardzo uprzejmy i pomocny. Szczegółowo wytłumaczył na czym polega choroba i jakie są zalecenia.

lekarz Jarosław Nowak

Lekarz medycyny pracy

ulica Gierzyńskiego 21/10
09-407 Płock

Wspaniały lekarz, polecam w 100%.Indywidualne podejście do pacjenta,bardzo duże zaangażowanie by chorego doprowadzic do wyzdrowienia. Człowiek o wysokiej kulturze osobistej.
Opinia dodana przez: Elżbieta Haracz

lekarz Jakub Tomal

ul. Fabianowska 84 R/1
62-064 Plewiska

Dzień dobry. Młody człowiek i lekarz jakiego nigdy nie spotkałam. Poznałam Pana doktora w przychodni w Poznaniu, ul. Słowackiego 8. Ale Pan doktor znikł. Piszę tu, bo Pana szukam !!! Miły, uprzejmy i z ogromną wiedzą. Gdy był Pan doktor nie bałam się , że zachoruje a jeżeli już - to czułam , że otrzymam natychmiast pomoc. Człowiek przez duże " C" i lekarz przez duze" L" . W tych …
Opinia dodana przez: Alina Bauman
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Anestezjolog
                                       dr n. med. Anna Rupniewska-Ładyko

dr n. med. Anna Rupniewska-Ładyko

Anestezjolog, Lekarz med. paliatywnej

Nasmed
ul. Jana Nowaka-Jeziorańskiego 7/184 03-984 Warszawa

Fantastyczna Pani dr. Mega profesjonalne podejście do pacjenta. Od początku do końca Pani dr tłumaczy co i jak będzie wyglądać leczenie, zabieg i co może się dziać. Po wielu latach bólu wreszcie pod opieką Pani dr czuje się inaczej. Polecam serdecznie wszystkim, którzy zmagają się z bólem
Opinia dodana przez: Karol

lekarz Marzena Wątek

Hematolog, Internista

SPECJALISTYCZNE CENTRUM MEDYCZNE NEOMED
ul. Świętego Leonarda 1/27
25-311 Kielce

Świetny lekarz. chodziłem do innego parę lat i wyglądało to tak jakbym spotykał się z magiem. Jakieś badania zalecenia typu "lataj nisko i nie za szybko" i tyle. Gdy przeszedłem do Pani Doktor Wątek wszystko się odmieniło. Przeprowadziła kompleksowe badania, wytłumaczyła mi co jest dobrze a co nie, ale nie ma jeszcze zagrożenia (choć problem istnieje), nakreśliła strategię działań i ją realizuje. Poza tym jest miłą komunikatywną lekarką. Życzyłbym każdemu …
Pani psycholog jest dobrym specjalistą. Trafiliśmy do niej z mężem w trudnym momencie naszego małżeństwa. Pani psycholog sprawnie kieruje rozmową między małżonkami, co jest bardzo pomocne. Atmosfera jest sprzyjająca.
Opinia dodana przez: Ania