lekarz Katarzyna Jezierska-Kowalska

Lekarz rodzinny

Panaceum
64-300 Nowy Tomyśl

Do Pani doktor Kowalskiej chodzę już kilka lat. Nigdy nie bagatelizuje kiedy mówię, że mnie coś boli. Pełen profesjonalizm, zaangażowanie i przejęcie się pacjentem. Zawsze jestem zadowolona z wizyty, nigdy nie było tak żeby Pani doktor podchodziła z obojetnoscią do mnie. Widać, że wie co robi i dla mnie to odpowiednia kobieta na odpowiednim miejscu. Moja ulubiona Pani doktor.
Opinia dodana przez: Ewelina G
Bardzo sympatyczna Pani Doktor, miła i kompetentna, z zaangażowaniem, pełna empatii i zrozumienia dla problemu z jakim przyszłam. Pracuje z pasją i do tego ma poczucie humoru. Gorąco polecam!!!
Opinia dodana przez: ANNA

lek. dent. Magdalena Jagielska

Kościuszki 27a
42-152 Opatów

Pani Doktor to specjalista z ogromną wiedzą medyczną, która dba o swojego pacjenta, jest zaangażowana i empatyczna. Poświęca dużo czasu i uwagi na rozmowę i leczenie. Zdecydowanie polecam, bo naprawdę warto!

dr Barbara Niemczyk

Dermatolog, Wenerolog

Centrum Medyczne Medrun Warszawa
al. Niepodległości 107/109

Byłam na kilku wizytach u pani doktor w Centrum Medycznym Damiana. Lekarz z doświadczeniem, p. doktor pomogła mi w uporaniu się z natarczywym trądzikiem.
Opinia dodana przez: Milena

lekarz Wojciech Zawada

Internista, USG

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
88-300 Wyrobki

Lekarz kompetentny, dysponujący dobrą aparaturą badawczą. Ogromny minus za wielki dystans i arogancję w stosunku do pacjenta. Trochę więcej życzliwości i chęci wsłuchania się w pacjenta. Nie każdy jest lekarzem, ale to nie znaczy, że jest przygłupem!!!
Opinia dodana przez: Cmg

lekarz Danuta Zdrojowa-Gaweł

Wschodnia 5
63-100 Śrem

Lekarz z powołania. Szacunek uprzejmość nie są Pani doktor obce. Leczyła nie jedną osobę z moich znajomych oraz rodziny. Gdyby nie Pani Zdrojowa Gaweł byli by w jeszcze gorszym stanie a może i ...

lekarz Andrzej Główka

Cieszkowskiego 6
62-200 Gniezno

Po wizytach u kilku kardiologów, mogę z czystym sumieniem polecić Pana Doktora . Człowiek z ogromną wiedza i doświadczeniem co widać od razu po rozmowie . Potrafi doradzić i uspokoić. Bardzo sympatyczny . Polecam i dziękuję!
Opinia dodana przez: Dagmara

lekarz Andrzej Majer

Chirurg urazowy

Szpital Powiatowy
Prusicka 53-55
55-100 Trzebnica

Super lekarz, polecam bardzo dobra wiedza medyczna. Bardzo dobry specjalista, diagnoza bardzo szybka i szczegółowa.

lek. dent. Hanna Chaciewicz

HADENT
05-400 Otwock

Dziekuje Dr.Chaciewicz za pomoc kolejny raz.Miło,czysto i profesjonalnie.Po 20 minutach podeszla dr.Chaciewicz i zadała pytanie:Pan z bólem? Prosze ze mnaDziekuje życze zdrowia i 100 lat.
Opinia dodana przez: Paweł
Witam ponownie. Już raz komentowałem Pani opinię o mojej osobie na innym portalu- uważając ją za niezasłużoną. Pomimo moich sugestii o to, aby wystąpiła Pani do dyrekcji szpitala w którym pracuję ze skargą na moje zachowanie- nie doczekałem się zadnej reakcji- bo przecież komentując coś anonimowo nie ponosi Pani zadnej odpowiedzialności za to co Pani pisze, a wystąpienie na drodze oficjalnej wymaga udokumentowania zaistniałych faktów, no i oczywiście podpisania się …

lekarz Piotr Loppe

ulica Bukowina 4
43-180 Orzesze

Leczenie u Dr Loppe zaczęłam w styczniu 2023r. Doktor prowadził mnie w szpitalu i kazał zgłosić się po wypisie w celu dalszego leczenia. Wrażenie sprawdził bardzo dobrego,miłego i konkretnego, z poważnym podejściem do pacjenta. Pierwsze wizyty były dość konkretne. Niestety z końcem roku wizyty trwały kilka minut z czego połowę czasu Pan doktor narzekał, że ma pacjentów ponadto i za "podatkowych " zapłacą mu po pół roku oraz że nie …

lekarz Arleta Łojewska

Libelta 4
62-100 Wągrowiec

Lekarz godny polecenia. Kompleksowe podejście do pacjenta, żadne pytanie nie pozostaje bez odpowiedzi Pani doktor, wszystko dokładnie wyjaśni i wytłumaczy. Jeżeli chodzi o uprzejmość to daję 5/5. Ogólna ocena jak najbardziej pozytywna i to bez względu na to czy na wizytę idę prywatnie czy też w ramach NFZ.

lekarz Paweł Eliasz

Moniuszki 4b
63-200 Jarocin

Dwa razy pomógł mojemu dziecku w sytuacjach, kiedy inny pediatra nic nie dostrzegł. Jestem bardzo zadowolona i niezmiernie wdzięczna. Gdyby nie on finał byłby opłakany. Polecam

lekarz Maria Fischer

Centrum Pediatryczne OPTIMA tel. 609 919 777
Zakopiańska 13
82-300 Elbląg

najlepsz`y pediatra z ajkim miałam do czynienia , zawsze kompetntna, zawsze ma czas dla pacjenta, zawsze usmiechnieta do swoich małych pacjentów podchodzi bardzo indywidualnie,.

Krystyna Nowakowska-Struzik

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Mickiewicza 10
Płock

Profesionalna obsluga Odwiedzam doktor Struzik od 20 lat Uprzejma,profesjonalna,na podejscie do dzieci Po prostu urodzony dentysta:)
Opinia dodana przez: Alina

lekarz Natalia Buczek-Kurowska

Psychiatryczna Praktyka Lekarska Natalia Buczek

Witam Ja byłem u Pani doktor parę razy, na dzień dzisiejszy czuję się dobrze myślę że mi pomaga wnioskuję to po tym że zmalała częstotliwość moich wizyt u lekarza, mam też świadomość tego że zawsze mogę zadzwonić i poprosić o konsultację telefoniczną świadomość tego mi osobiście pomaga. Polecam
Opinia dodana przez: jeremiasz

mgr Katarzyna Wozinska

Psycholog dziecięcy, Psycholog

Centrum Słowo
Mączna 4/3

Serdecznie polecam Panią Kasię. Miła, życzliwa i pomocna osoba. Jestem w terapii od dwóch lat, jeszcze trochę drogi przede mną, jednak już wiele dobrych zmian za mną. Patrząc na moje samopoczucie i ogólne funkcjonowanie w życiu na początku mojej drogi, gdy dopiero co zgłosiłam się do Pani Kasi, a teraz po tym czasie mogę śmiało stwierdzić, że zaszła już duża zmiana na plus i różnicę widzę nie tylko ja, ale …

lekarz Paweł Kokoszka

Piastów 16 (Amika)
62-300 Września

Pań doktor przeprowadził skomplikowana operację rewizyjna mojego prawego biodra. Po wypisie udzielił mi bardzo dużo informacji o operacji oraz dalszym postępowaniu przy rehabilitacji i w życiu codziennym z leczonym biodrem. Bardzo dziękuję. Marianna
Opinia dodana przez: Marianna

lekarz Adrian Knyba

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Zdrowia w Sławatyczach
ul. Adama Mickiewicza 2
21-515 Sławatycze

Dr Knyba to bardzo dobry lekarz, leki które mi przepisał od razu pomogły. Widać, ze zna się na swojej pracy a poza tym jest bardzo miły i kulturalny, wizytę oceniam na 5*. Na pewno będę korzystać w przyszłości. Pozdrawiam Pana Doktora :)
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Augustin Sebiguli-Marishekome

Szpital Specjalistyczny im. Świętej Rodziny SPZOZ
ul. Antoniego Józefa Madalińskiego 25

Byliśmy u doktora w zastępstwie za naszego pediatrę i byłam bardzo mile zaskoczona. Profesjonalne podejście, przede wszystkim dokładne i spokojne badanie dziecka. Doktor bardzo sympatyczny, cierpliwy i rzeczowy.
Opinia dodana przez: Julia