lekarz Marek Jachim

Świadczeniodawca w zakresie opieki domowej
3 Maja 49
39-120 Sędziszów Małopolski

Lekarz z powołania. Wiele razy pomógł członkom mojej rodziny, a teraz pomógł mojemu chłopakowi. Przesympatyczny, przemiły, mogłam wejść z chłopakiem. Dżentelmen. Rzetelny, konkretny, żartobliwy...i co ważne, słucha cierpliwie i udziela odpowiedzi, służy pomocą. Polecamy Pana Marka. Najlepszy.

lekarz Tariku Ginna

Kleina 4/81
85-796 Bydgoszcz

Super lekarz z niesamowitym poczuciem humoru. Niezależnie od problemu podchodzi do pacjenta tak samo profesjonalnie, a po wizycie człowiek wraca z uśmiechem na twarzy :)
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Rafał Świerk

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej DIAB SERWIS S.C. Specjalistyczna Przychodnia Lekarska
ulica Ryszki 57
41-500 Chorzów

Pierwszy raz byłam u Pana doktora i zostanę .Podejście do pacjenta ,grzeczność dr potrafi słuchać a nie w tym czasie pisać. Już lubie doktora ,cieszę się, że będę Pana dra pacjentką

lekarz Rafał Ryzner

Szpital Specjalistyczny im. Gabriela Narutowicza
ul. Prądnicka 35-27

Dwa razy już miałem okazję być pacjentem p. doktora. Bardzo uprzejmy, empatyczny lekarz. Tłumaczy sensownie i kompletnie. Polecam. Myślę, że krytyka w innych opiniach dotyczy sytuacji marnej organizacji SOR, po prostu szpital powinien mieć dużo większą kadrę medyczną na SOR, żeby lekarze nie byli skrajnie zmęczeni, co się przekłada na drażliwość. A ostatecznie to też nie wina szpitala, że organizacja i fundusze są skrajnie małe i źle wykorzystywane. Pozdrawiam Pana …
Opinia dodana przez: Leszek

lekarz Jakub Tworek

408
37-100 Wysoka

Wspaniały lekarz, niezwykle uprzejmy. Bardzo cierpliwy i serdeczny podczas badania dzieci. Dokładnie tłumaczy wszystkie zalecenia. Bardzo polecam

lekarz Mateusz Szymczak

Uniwersytecka 17 (Laboratorium) lok. 1c
87-100 Toruń

Wizyta na NFZ nie była miłą wizytą u Pana Dr byłam z bolącą kostką i temat powinien do kostki się zawęzić a kiedy poprosiłam o L- 4 dostałam wykład że powinnam iść się kształcić i prace zmienić mając 50 lat skoro mnie boli noga przy stojącej pracy !!! Życzę Panu Dr żeby go nic nie bolało jak będzie miał 50 lat !!!

lekarz Elżbieta Marciniak

Wizyty Domowe
Grunwaldzka 66

Niedawno pani dr usunęła mi zaćmę z lewego oka. Zabieg wykonała szybko, bezboleśnie , z bardzo dobrym efektem. Była bardzo empatyczna i uprzejma. Z pełnym przekonaniem polecam pracę pani dr jak i profesjonalizm całej Kliniki.
Opinia dodana przez: Ryszard

lekarz Roman Cholewka

Laryngolog

ulica Armii Krajowej 13
34-200 Sucha Beskidzka

Bardzo polecam Pana Cholewkę, bardzo szybko zdiagnozował mój problem z uchem i skierował na właściwy tor leczenia . Skierowanie na SOR w Krakowie prawdopobnie uratowało mi słuch. Pan doktor wielokrotnie dzwonił i interesował się dalszym przebiegiem leczenia . Życzliwy, kompetentny i empatyczny człowiek .

Ewa Szylin

Reumatolog

Armii Krajowej 8
Biskupiec

Bardzo mila Pani ale niezna sie na leczeniu i jak nie wie co ma poradzic to podaje takie rady ze szkoda gadac. Niepolecam tej Pani, bledne diagnozy doprowadily mnie do stanu gorszego niz przed leczeniem i jak poszedlem prywatnie do lekarza to sie zlapal za glowe jak mnie zobaczyl i odrazu skierowal mnie do szpitala na leczenie.
Opinia dodana przez: Kamil

Paweł Kwinecki

Kardiochirurg

Mam 65 lat. Pięć lat temu we wrocławskim Medinecie przeszedłem operację serca ( dwa bypassy ). Do dzisiaj jestem w bardzo dobrej formia. Doktor Paweł Kwinecki i jego zespół przywrócili mnie do zdrowia i normalnego życia. Bardzo, bardzo dziękuję.
{'id': 2982, 'name': 'Namysłów'} Stomatolog
                                       lek. dent. Jolanta Łuszczyńska

lek. dent. Jolanta Łuszczyńska

Kościelna 2 lok. 8
46-100 Namysłów

Bardzo nieuprzejma lekarka. Nie każdy musi sie na wszystkim znac, a uważam, że pacjent ma prawo wiedziec i to zgodnie z prawdą, co jest nie tak. Cena nieadekwatna do zabiegu
Opinia dodana przez: Sylwia

Mariusz Andrzejewski

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Słupcy
62-400 Żelazków

Co z tego , że lekarz sympatyczny jak nie dał odpowiedniej diagnozy. Nie raczył nawet dotknąć mojej nogi , zadając mi pytania gdzie boli odpowiedziałam , że wszędzie , a doktor z uśmiechem odpowiedział ,,wszędzie to nie boli''. A jednak bolało panie doktorze , i boli nadal. Dostałam receptę na maść i to tyle. Miałam wrócić jak będzie opis zdjęcia RTG (za tydzień). Kostka nadal nie przestawała boleć i cały …
Opinia dodana przez: Julia

lekarz Mirosław Halczak

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

ulica Reduty Ordona 22/1

Pan Doktor jest specjalistą w tym, co robi. Poświęca pacjentowi tyle czasu, ile potrzeba. Widać, że mu zależy. Bardzo dokładnie tłumaczy wszystkie rzeczy związane z danym problemem. Rozmawia uczciwie i szczerze, co jest bezcenne. Jest bardzo pomocny i uprzejmy. Tak zwyczajnie po ludzku, wszystkim polecam. Kto miał szczęście trafić na Pana Doktora, ten wie, że to prawda.
Opinia dodana przez: ewa

lekarz Robert Topyłło

Przychodnia przy S.I. ELREMET
Prosta 35
21-500 Biała Podlaska

Nie polecam Pana Dr, zgłosiłam sie z prośbą o zbadanie blizny po cesarskim cięciu, potraktował mnie okropnie , poczułam sie poniżona i upokorzona.
Opinia dodana przez: Maria

Barbara Olejnik-Zuziak

Gabinet Lekarski Neurologiczno-Pediatryczny.
34-300 Żywiec

Bardzo kompetentna Pani doktor odrazu zauważyła że syn ma cechy autystyczne. Super wytłumaczyła na czym polegają i odrazu widziała że coś jest nie tak z synem. Polecam bardzo
Opinia dodana przez: Kinga

lekarz Krzysztof Kubicki

Polsko-Amerykańskie Kliniki Serca II Oddział Kardiologiczny
al. Armii Krajowej 101
43-316 Bielsko-Biała

Bardzo miły i kulturalny. Fachowo, a zarazem w zrozumiały sposób wyjaśnia stan chorobowy i możliwości leczenia. Polecam.
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Joanna Rudowska

Onkolog, Radioterapeuta

ulica Zachodnia 5/7a

Pani Doktor to pszyklad Cudownego Czlowueka z Duzej litery,fachowiec swojego ulubionego dzieła.Jestem pod opieka Pani Doktor z 2013 roku i Dzeki Jej Cudownym pomyslam pomocy walki z bolem żyje. DZEKUJE 💐za tak ciezka prace,za cierpliwosc i profesjonalizm🌷⚘🌷 Z wyrazem szacunku i wdzecznosci P.Ania Warcaba
Opinia dodana przez: Anna Warcaba

lekarz Blanka Milanowska

LUX MED Sp. z.o.o.
ulica Racławicka 132B

Pani doktor Blanka Milanowska jest lekarzem o bardzo wysokich kompetencjach, a przy tym niezwykle uważna, uprzejma i miła. Już od ponad dwóch lat moje serce ma szczęście być pod opieką Pani doktor Milanowskiej, a jest trudnym przypadkiem. Pani doktor tak starannie, dokładnie i uważnie dobierała lekarstwa i ich dawki, że dzisiaj mogę normalnie funkcjonować - w przeciwieństwie do okresu początkowego. Mam już 69 lat w związku z czym serce to …
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Iwona Chruścicka

SWISSMED Szpital
ulica Wileńska 44

Miałam wykonywaną operację piersi przez panią dr Chruścicką. NIestety muszę przyznać że nie można powiedzieć dobrego słowa o tej pani. Przed operacją nie moglam dowiedziec się niczego o samej operacji, pani doktor nie ma czasu na tlumaczenie pytan pacjentow. po operacji lezalam tylko jeden dzien na oddziale i to w mekach poniewaz pani doktor nie miala czasu zlecic mi lekow przeciwbolowych nawet nie przyszla zapytac jak sie czuje, a pielegniarki …
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Jarosław Witkowski

Gastrolog, Internista

Rakowiecka 39 lok.2

Takich lekarzy już nie ma. Cudowny, zabawny człowiek. Wspanialy lekarz. Dba o komfort pacjenta pod kazdym wzgledem.
Opinia dodana przez: Ewelina