okulista

lekarz Sebastian Szałach

ul. Bukowa 1
82-300 Elbląg

Wspaniały lekarz pod każdym względem w skali 1/10 dzisiejszą wizytę oceniam na 20 ! Gorąco polecam !
Opinia dodana przez: Urszula

lekarz Barbara Szymańska

Wieniawskiego 18f lok. 3
76-150 Darłowo

Wspaniały lekarz. Do każdego ma indywidualne podejście. Jest niezwykle dobra w tym co robi. Zawsze świetnie trafia w chorobę. Nawet wtedy, gdy renomowani specjaliści nie mogą się poznać. Odpowiednio dobiera leki. Polecam wszystkim, którzy się tam wybierają.

dr n. med. Andrzej Lipiński

Dom Lekarski - Przychodnia w Outlet Park
Struga 42

Wspaniały lekarz,wspaniałe podejście do pacjenta.Niesamowicie miły i profesjonalny personel.Gorąco polecam Dr Lipińskiego i jego zespół,efekt lepszy niż oczekiwałem.Duża krótkowzroczność oboje oczu,usunięcie zaćmy na obu oczach i wszczepieniu soczewek,efekt niesamowity.Okulary nosiłem prawie czterdzieści lat i to grube cylindry.Tak więc polecam Dr Lipińskiego i będę polecał,jednocześnie raz jeszcze dziękuję.
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Anna Kaczorowska-Antoniak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Krasnymstawie
ulica Browarna 6
22-300 Krasnystaw

FAKT POMIMO WYZNACZONEJ GODZINY WESZŁĄM DWIE GODZINY PÓŹNIEJ-ALE TO ZAPEWNE DLATEGO ZE NFZ NA KAZDEGO PACJENTA PRZYPISUJE 15 MIN A PANI DOKTOR METODYCZNIE I Z DOKŁADNOŚCIA PODCHODZI DO KAŻDEGO PACJENTA I PRZEZNAACZA NA WIZYTE TYLE CZASU ILE TRZEBA.PRZEMIŁA UPRZEJMA ZYCZLIWA I CIEPŁA ORAZ PEŁEN PROFESJONALIZM DZIEKUJE
Opinia dodana przez: AGNIESZKA

Jadwiga Bielska

Gabinet Okulistyczny
06-400 Ujazdówek

W dniu mojej wizyty Pani Doktor wykryła u mnie poważną i rzadką chorobę Besta. Wykonała mi badanie: tomografię siatkówki i już na pierwszej wizycie wiedziałam co mi dolega. Jest niezwykle rzetelna, kompetentna, a jednocześnie bardzo sympatyczna. Dokładnie wytłumaczyła mi przebieg choroby.Zdecydowanie polecam panią doktor z uwagi na wiedzę, ale też na aparaturę specjalistyczną, którą dysponuje, Nie musiałam więcej już nigdzie chodzić na dodatkowe badania. Serdecznie dziękuję Pani Doktor. Z wyrazami …
Pani doktor jest przesympatyczną osoba. Jestem pod jej opieka okulsutyczną od kilkunastu lat. Z kilkuletnia przerwa kiedy mogłem odstawić okulary po laserowej korekcji wzroku. Jako lekarz zawsze bardzo uprzejma i profesjonalna. Dokładnie wszystko objaśnia i odpowiada na wszelkie pytania czy wątpliwości. Mam do niej pelne zaufanie i uważam że jest świetnym specjalista. Okulary dobrane zawsze idealnie a sama wizyta to czysta przyjemność. Lekarz z powołania. :) oby takich więcej.
Opinia dodana przez: Szymon
Jestem pod ogromnym wrażeniem Pani doktor. Byłam ostatnio na wizycie w Czersku. Wszystko klarownie wytłumaczone, zostałam dokładnie zbadana. Pani doktor przy tym jest bardzo miła i bije od Niej pozytywna energia. Dziękuję.

lekarz Monika Górecka

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej IBIS / SENSOR CLINIQ
ul. Kacza 8 (wejście od ul. Okopowej, wjazd od ul. Wolność)

Super Pani Doktor z wyjątkowym podejście do pacjenta. Była to pierwsza wizyta u Pani Doktor i napewno nie ostatnia. Z czystym sumieniem mogę polecić.

Ewa Furmaniuk

Starachowice

Super kobieta.Bardzo chętnie pomaga osobom słabowidzącym z niewyleczalnymi wadami wzroku w pozyskaniu pomocy optycznych usprawniających widzenie. W imieniu Polskiego Związku Niewidomych wielkie DZIEKUJĘ.

lekarz Dorota Jazgarska-Orzeł

Internista, Lekarz rodzinny

Centrum Medyczne CMP Piaseczno
Puławska 49
05-500 Piaseczno

Bardzo miła Pani Doktor. Poświęciła mi dużo czasu. Badała bardzo dokładnie. Dziękuję i bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Alina

lekarz Halina Mańczak

Saperska 55/3

Bardzo kompetentna, szalenie miła, wszystko wytłumaczy. Cały czas wizyty poświęca wyłącznie pacjentowi. Dostosowuje terminy kolejnych wizyt do wymagań pacjenta. Po raz pierwszy od wielu lat mam dobrane szkła kontaktowe do choroby- wreszcie mogłam zobaczyć świat.Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Maria Pociej-Żero

Ukryta 14

Pani dr Maria P.Ż. to doświadczony specjalista. Regularnie korzystamy z usług w OkoMedzie, prowadzi leczenie syna. Mam zaufanie do Pani doktor. Za każdym razem analizuje co było już zrobione, porównuje odczyty z badań, dopytuje. Jest osobą, która tłumaczy zrozumiale, rozmawia z rodzicami. Jest konkretna, ale przy tym zachęcająca do współpracy najmłodszych pacjentów. Niezdecydowanym szczerze polecam.
Opinia dodana przez: P.

dr n. med. Justyna Kaproń-Świś

Zakład Podstawowej Opieki Zdrowotnej
Jana Zamoyskiego 149
23-300 Janów Lubelski

Dawno już nie czułem się tak dobrze zaopiekowany jak u pani doktor. Byłem u niej w Sanitasie, wszystko mi wytłumaczyła i była bardzo cierpliwa. Na pewno nie będę chodził już do żadnego innego okulisty. Zdecydowanie polecam.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Grażyna Kaliszan-Pielich

Bolesława Chrobrego 1-3 lok. 3
74-100 Gryfino

Polecam, bardzo kompetentna i sympatyczna Pani doktor. Ma świetne podejście do dzieci. Bardzo dokładnie i profesjonalnie bada pacjentów. Jestem bardzo zadowolona.
Opinia dodana przez: Użytkownik zalogowany

lekarz Elżbieta Strzelec

Skwer 8
32-300 Olkusz

Usunięcie ciała obcego z lewego oka szybko i bezboleśnie ze znieczuleniem cała wizyta trwała może 10 - 15 min.

dr n. med. Katarzyna Nowomiejska

Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE
20-555 Lublin

Wspaniały lekarz, trafić do pani doktor to nie tylko pewność doskonałej opieki, ale również zaszczyt. Pozdrawiam i bardzo dziękuję.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Elżbieta Gotalska

Okulista dziecięcy, Okulista

al. Grunwaldzka 121 lok. 1

Najlepszy lekarz okulista, jakiego dane mi było spotkać. Pani Doktor jest niezwykle kompetentna (jestem długoletnią pacjentką i zawsze byłam właściwie zdiagnozowana),skupiona na problemie, ale wrażliwa na potrzeby pacjenta, zawsze miła i uśmiechnięta. Wymarzony lekarz nie tylko dla dzieci, ale również dla dorosłych.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Joanna Murawska

ul. Jana Kozietulskiego 21/5

Krótko.Wspaniała kobieta i wspaniały lekarz. Polecam .Co tu więcej pisać trzeba się wybrać i przekonać .
Opinia dodana przez: Andrzej z ELBLĄGA

dr n. med. Radosław Kaczmarek

Gabinet lekarski

Mam 66 lat. Jako emerytowany oficer wielokrotnie wielokrotnie bywałem u różnych lekarzy specjalistów, w tym okulistów. Na ogół wychodziłem z mieszanymi uczuciami. Jakiś dobry los i wyjątkowe szczęście mnie spotkało, że w momencie, kiedy widziałem już tylko przez mgłę, zupełnie przypadkowo trafiłem na wizytę do Pana doktora Kaczmarka. Poczułem się jak bym był w zupełnie odległym, nieznanym kraju. Osobowość, uprzejmość, kontakt z pacjentem, skromność, rzeczowość i widoczny gołym okiem nieprzeciętny …
Opinia dodana przez: Aleksander

lekarz Izabela Bluj-Leska

Oś.1000-Lecia 1
97-400 Bełchatów

Niesamowity specjalista. Lekarz zaangażowany, życzliwy i tak po ludzku po prostu serdeczny. W trakcie wizyty wyjaśnia każdy krok, jest komunikatywna i cierpliwie znosi nadmierne mruganie ;) Polecam serdecznie
Opinia dodana przez: LeszekB