Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Strzelecka 48 b
Serdecznie polecam Pana doktora Piotra Kleina- Schmidta. To niezwykle kompetentny lekarz, który w sposób profesjonalny potrafi podejść do pacjenta. Poza tym jest niezwykle serdeczny i uprzejmy, co sprawia, że podczas wizyty jest miła atmosfera. Potrafi w sposób dostępny i zrozumiały dla pacjenta wszystko wyjaśnić. Jego wiedzę i perfekcję w wykonywaniu zawodu lekarza okulisty oceniam bardzo wysoko. Serdecznie polecam i BARDZO DZIĘKUJĘ.
Pani dr Zdebska jest w moim odczuciu najlepszym lekarzem w Gnieźnie. Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza, empatia, wewnętrzny spokój, takt, wyważenie słów. Te wszystkie cechy sprawiają, że Pani bardzo chętnie chodzę do Pani doktor, która doprowadziła do tego że ciśnienie w oku operacyjnie zostało zmniejszone. Nie mam słów podziękowania o wdzięczności zarówno dla Pani doktor jak również dla wpaniałego personelu. Pozdrawiam serdecznie .
Salony Optyczno-Okulistyczne Premium
Dąbrowszczaków 39
Olsztyn
Od wielu lat miałam kontakt z wieloma okulistami, często badajac wzrok, systematycznie zmieniajac szkla do okularów itp. Wówczas zwykle badania trwały chwile, bez wywiadu itp., nikt raczej nie słuchał tego co mnie niepokoi, nikt nie "zatrzymał się" przy tym co mowię, wypisywano tylko kolejna recepte na nowe szkla i tyle .....a ja sądziłam, że tak być musi DOPIERO Pan Doktor J. Pieczynski po raz pierwszy (kiedy trafiłam do niego) mnie …
Gabinet Vision Express
Obrońców Wybrzeża 1
Super lekarz. Chodze do okulistów od dziecka, jak trafiłam do Pani doktor to dopiero poznałam co to jest profesjonalista i co powinno oznaczać słowo lekarz. Polecam bardzo bardzo dobry lekarz.
Po kilku kolejnych wizytach i pobycie w szpitalu na oddziale okulistycznym u Pani dr Petrus w pełni i z wielką odpowiedzialnością potwierdzam jej wysoki profesjonalizm, nienaganną kulturę osobistą, wyjątkowy instynkt wyczucia co pacjent potrzebuje, jak udzielić jemu wsparcia, pomocy. Powołanie, wiedza merytoryczna, wyjątkowa osobowość to koronne atrybuty Pani doktor. Wszelkiej pomyślności, satysfakcji w pracy. Jędrzejewski Bogdan.
IRIS Gabinet Okulistyczny
ul. Okulickiego 39
Radom
Wizytę miałam umówioną 01.03.2012 godz 17.40,przywitał mnie sympatyczny Pan o miłym głosie ,który od progu wzbudza sympatie. Zaprowadził mnie do gabinetu Pani doktor.Rzeczywiście jest to bardzo ciepła i kompetentna osoba ,po wywiadzie przeprowadziła badania i w sposób prosty i rzeczowy powiedziała co mi dolega. Polecam szczerze .Krystyna
Centrum Medyczne Luxmed
ulica Królewska 11
Lublin
Polecam wizytę u Pani doktor. Sprawne i szczegółowe badanie wzroku :) Badanie wykonane bez pośpiechu.
NZOZ CENTRUM MEDYCZNE LARMED
UL. LWOWSKA 17/1
Bardzo polecam. Profesjonalne podejście i zarazem bardzo ciepłe, dokładne badanie, wszystko super wyjaśnione, czułam się bardzo dobrze zaopiekowana.
Pani doktor Kamińska dwukrotnie uratowała mi wzrok interweniując w pilnych przypadkach odwarstwienia siatkówki, w których inni nie podejmowali się operować. Stopień profesjonalizmu i empatii pani doktor oraz całego zespołu oddziału okulistyki w Międzyleskim Szpitalu Specjalistycznym jest nie do wyrażenia słowami. Zdecydowanie polecam.
Gabinet okulistyczny NZOZ BO/HO
Gdańska 51
Wejherowo
Sympatyczny lekarz z dużą wiedzą , konkretny w diagnozie, czułam się zaopiekowana . Takich lekarzy trzeba. Polecam z całego serca.
Poradnia Okulistyczna - Warszawski Szpital Południowy
Pileckiego 99
Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Otrzymałam fachowe i precyzyjne informacje na temat swojej wady wzroku, dokładnie zostałam zdiagnozowana. Polecam lekarkę, także ze względu na wysoką kulturę osobistą.
Studio Optyczno Okulistyczne
Al Korfantego 62
Polecam! Najlepszy lekarz okulista jakiego poznałem. Leczę się już u pani doktor ładnych parę lat. Bardzo miła,konkretną i potrafi w prosty sposób przedstawić stan choroby i co należy dalej robić.