lekarz Amelia Witek-Łopaciuk

ulica Długa 41
23-400 Biłgoraj

Pani dr jest bardzo profesjonalna. Podeszła do mojej ciaży z duża odpowiedzialnoscia. Mialam u niej wsparcie i czułam, że jestem w dobrych rękach. Ciaźe miałam z małowidziem. Spedziłam miesiąc w szpitalu. Wszystko zakonczyło się dobrze :) Porod naturalny, ciąża donoszona do 39 tygodnia. Bardzo polecam
Opinia dodana przez: Angelika

lekarz Jolanta Sulewska

Dębowa 20 lok. 3
57-320 Polanica-Zdrój

Szybko umówiona wizyta. Bardzo solidnie przeprowadzone badanie. Rzeczowo, uprzejmie i w sposób zrozumiały przekazana diagnoza. Leczenie zakończone skutecznie. dziękuje

lek. dent. Iwona, Zawadzka-Frysztak

PRIMADENT Gabinety Stomatologiczne
Norberta Barlickiego 11/1
43-300 Bielsko-Biała

Każdemu odradzam wizytę u Pani Iwony ! Zgłaszając się na wizytę w poradni Kordent Wadowice do owej Pani z ubytkiem w plombie "Pani Doktor" stwierdziła że aby cokolwiek robić z zęba muszę poddać się czyszczeniu kamienia za co nie uprzedzając po zabiegu zawołała horyzontalną sumę rzędu 600 zł (nie dostałem nawet paragonu) po czym ponoć zamknęła zęba opatrunkiem i kazała się umówić na wizytę. Tak więc zrobiłem owy ząb przed …
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Maria Skrabacz-Poręba

Lekarz medycyny pracy

Partyzantów 40
33-131 Ilkowice

Pani Doktor jest bardzo miła, uprzejma, fachowa, zaangażowana,zawsze wysłucha, wytłumaczy. Polecam z całego serca!! :-)
Opinia dodana przez: Asia

lekarz Beata Werner

Lekarz medycyny pracy

Skalna 10/32
43-190 Mikołów

Pani Doktor godna polecenia. Miła, mimo, iż wizyta nie odbywała się w prywatnym gabinecie. Wysłuchała historii choroby, doradziła, wystawiła skierowanie na diagnostykę i do specjalisty. Na czas oczekiwania zabezpieczyła przeciwbólowo. -Anna

lekarz Robert Świder

Falck Medycyna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Obozowa 20

Cudowny lekarz, angażujący się w 100% w sytuacje zdrowotną pacjenta. Nigdy nie odmawia pomocy i jest uprzejmy nawet przy natłoku obowiązków.
Bardzo dobry fachowiec. Empatyczny, punktualny. Dokładnie mnie zbadał, przejrzał całą dokumentację medyczną i zastosował skuteczne leczenie. Polecam

lekarz Joanna Sobczak-Żurek

Medyczne Laboratorium Diagnostyczne w Kwidzynie
Józefa Hallera 31
82-500 Kwidzyn

Jestem bardzo zadowolona z podejscia do pacjenta jaka ma wiedze taka mloda pani doktor jest bardzo dokladna bada bardzo dokladnie tlumaczy wszystko co sie dzieje jak zapobiec jakimkolwiek powiklaniom i napewno bede do niej chodzila . Lekarz godny polecenia

lekarz Iwona Kozak

Daliowa 4/18

Pani doktor szczegółowo diagnozuje problem, dobiera odpowiednie leczenie i bardzo dokładnie wszystko objaśnia, chętnie odpowiada na wszelkie pytania; wyróżnia się profesjonalizmem (wysokie kompetencje przy jednoczesnym życzliwym podejściu do pacjenta).
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Jakub Fedorczuk

ZPZOZ
ulica Batorego 44
05-400 Otwock

Dzięki doktorowi Fedorczukowi wciąż żyję! Doktor podjął odważną, bo byłam dopiero w 28. tygodniu ciąży, decyzję o cesarskim cięciu, dzięki której przeżyłam ja, ale również nasze maleństwo. Dziękuję za Pana dokładność, wiedzę medyczną, odwagę, ale i empatię i dokładność w przekazywaniu informacji podczas pobytu w szpitalu. Oby więcej takich lekarzy!
Opinia dodana przez: Zofia

lekarz Paweł Mazan

Internista, Lekarz rodzinny

Falck Medycyna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Obozowa 20

Bardzo dobry lekarz, który nie lekceważy, żadnych objawów. Bada dokładnie, bez pośpiechu. Człowiek czuje się odpowiednio zaopiekowany.
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Leszek Joński

Grunwaldzka 3
59-800 Lubań

Jestem bardzo wdzięczna za pomoc Pana doktora. Tylko wiedza i umiejętności Pana doktora Jońskiego uratowały mój wzrok. Doskonale prowadził całe leczenie i bardzo mi pomagał i wspierał. Nie mogę wyrazić jak wiele to dla mnie znaczy i jak świetnym specjalista jest Pan doktor!
Opinia dodana przez: I. K.

lekarz Jolanta Miśkowicz

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Lipowa 22
64-200 Wolsztyn

Kategorycznie odradzam wizytę u tego lekarza. Ta pani zaleciła szczepienia okresowe mojej chrześniaczce, która właśnie dopiero co wróciła ze szpitala po przebytej 2-tygodniowej antybiotyko-terapii!!! Nie wiem czy ta pani jest świadoma okresu karencji jaki powinien być zachowany przed szczepieniami i czy zapoznała się z ulotką na szczepionce?! Dziecko z obciążeniami po antybiotykach nie wzbudziło u tej pani podejrzeń o ryzyko o niepożądane odczyny poszczepienne. Takich ludzi nie nazywam lekarzami a …
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Małgorzata Dec-Arciuch

Sienkiewicza 79a lok. 302
15-003 Białystok

Chcę wiedzieć, gdzie więcej opinii o lekarce w tym moja? Dlaczego nikt nie zwraca uwagi na płeć. Chyba, że czegoś nie wiem i to pan jest. Jak ja pomyliłam, to na czerwono popraw błędy. Oczekuję tego samego. Czytałam pozytywne i negatywne opinie. Było ich więcej.
Opinia dodana przez: Halina

lekarz Piotr Debich

Internista, USG

kardiomed
warszawska 24
95-200 Pabianice

Był po prostu SUPER nie mam siły pisać bo jestem jeszcze obolała. Nie mam siły pisać tu laboratów, zajął się mną ekstra w czasie 10 godzinnego oczekiwania na wyniki na pabianickim SORze
Opinia dodana przez: Grażyna Bajer

lekarz Antoni Rajs

Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica Medyków 14

Lekarz z prawdziwego zdarzenia. Konkretny, rzetelny, rozmowa z nim jak z najlepszym przyjacielem. Muszę nadmienić, że jest osobą niezwykle cierpliwą. Nie wszyscy dają ze mną rady gdyż zadaję mnóstwo pytań często banalnych, tendencyjnych. Polecam Pana doktora i dziękuję za operacje ratującą mi życie
Opinia dodana przez: Miron M
Najlepszy z Najlepszych. Profesjonalista w każdym calu , polecam wszystkim którzy szukają dobrego kardiologa.

Beata Jasińska

Dermatolog

ulica Armii Krajowej 5/222

Nie polecam lekarz który ma swoje grono pacjentów inni widac że przeszkadzają obgadywanie pacjenta na poczekalni nie jest fajne jeszcze jak to słyszą unikanie kontaktu nie polecam myślałam że trafiłam na lekarza z powołaniem ale bardzo się pomyliłam

lekarz Jacek Mydlak

Ortopeda, Traumatolog

Chełm Wołyńska 32/22
22-100 Chełm

Wizyta prywatna. Przy kontroli skręconej kostki, polecam. Odpowiedział na każde z moich pytań, uprzejmy i konkretny.

dr Jacek Surmacz

Piotrków Trybunalski

Bardzo kompetentny lekarz. Przy każdej wizycie robi standardowe badanie wzroku bez względu. Rozwiązał mój problem, z którym inny lekarz nie mógł sobie poradzić. Polecam.