Pani doktor leczy tak jak pisze w swojej ulotce dotyczącej akupunktury (jaką ostatnio zauważyłam). Zacytuję jej fragment: Żaden objaw nie jest oceniany przez terapeutę w oderwaniu od innych, a wręcz dopiero całościowe spojrzenie na pacjenta daje możliwości leczenia. W diagnostyce kluczową rolę odgrywa wywiad chorobowy dotyczący nie tylko stanów patologicznych, obecnych i przebytych chorób, ale trybu życia, upodobań, emocji oraz diety (…) Szczęśliwa jestem, że trafiłam wreszcie do lekarza, który …
Centrum Medyczne "MEDHOUSE"
ulica Radlińska 68
Wodzisław Śląski
Rewelacyjne podejście do pacjenta, bardzo trafne diagnozy. Każda wizyta jest bardzo przyjemna i miła. Gorąco polecam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "San-Med"
KRÓTKA 2.
Sanniki
Najlepszy dentysta jakiego znam! Znieczulenia zupełnie niepotrzebne przy tak fachowych rękach! Doktor jest sympatyczny..wie co robi.. Jedyny dentysta od którego wyjdziesz i plomby nie spadają już na schodach!! Polecam 💯%%
Pani doktor usuwała mi siódemkę. Trudna ekstrakcja ze względu na miejsce i kruchość zęba. Poradziła sobie znakomicie. Jest bardzo miłą, konkretną osobą i znakomitą specjalistką. Przeprowadziła ze mną szczegółowy wywiad, a po ekstrakcji uzyskałem komplet informacji na temat postępowania w ciągu kilku następnych dni. Mimo okresu pandemii koronawirusa czułem się bardzo bezpiecznie. Pełen profesjonalizm. Polecam!
Przychodnia Medycyny Rodzinnej"Centrum Medyczne "VITA"
Łukasińskiego 42b/12
Leczę się u Pani Joanny Zdrojewskej około 15 lat . Nigdy nie odmówiła pomocy ,zawsze wykonuje szereg badań . Wizyty odbywają się w miłej i przyjaznej atmosferze. Zawsze zostaje przyjęta z uśmiechem i zrozumieniem . Dziękuję za takiego lekarza ,bo dziś nie często to się zdarza.
Wiejska 3c
Nowa Wieś Tworoska
Polecam panią Jadwigę. Przyjmuje w Świętochłowicach ul. Korfantego. Przyszłam z 4 ciąża najbardziej zagrożona gdzie na początku moja ciąża była prowadzona przez innego ginekologa i zmiana była najbardziej na plus. O co zapytałam miałam odpowiedź, na pierwszej wizycie skierowania na krew itp. Skierowanie na usg i ustalony odrazu termin na cc. Bardzo polecam. Bardzo miła i uprzejma pani.
Przychodnia ALMED
Stefana Żeromskiego 41a
Sochaczew
Polecam Panią doktor! Zaangażowana w to co robi, jest osoba spokojna dzieki czemu maly pacjent nie denerwuje się na wizycie. Bardzo cierpliwa, a do tego tlumaczy wszystko rodzicowi. Jak dla mnie wiedza, doświadczenie i cechy charakteru wpływają na to, ze po wizycie i teraz w trakcie leczenia czujemy się zaopiekowani przez Panią Doktor.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Prywatna Przychodnia Lekarska
Stefana Bryły 6
Świetny lekarz. Wszystko opowiedziała, wytłumaczyła. Z wizyty i rezultatu leczenia tez jestem zadowolony. Ciężko o uczciwych specjalistów, a tu obyło się bez żadnych niespodzianek. Polecam.
Osiedle Bratkowice 23/17
Łowicz
Bardzo profesjonalny lekarz. Jest moja dr rodzinną, cieszę się że do Niej trafiłam. Duża wiedza i fachowość, dokładne badanie internistyczne, nie ma problemu z uzyskaniem skierowań na dodatkowe badania. Część ludzi uważa że jest nieprzyjemna , nie potwierdzam tej opinii. Jest miła, aczkolwiek stanowcza i konkretna. Z czystym sumieniem polecam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Zdrowia Psychicznego i Uzależnień
ulica Leśmiana 4
Świdnik
Bardzo odradzam. Doktor prowadził ciążę od samego początku aż do 34 tyg ciąży. Bardzo nie uprzejmy, grubiański , lekceważący.Prosbę o skierowanie na oznaczenie grupy krwi ,kóre należy zlecić jeszcze przed 10 TC i przerzucił odpowiedzialność na mnie ,że powinnam sobie sama zrobić prywatnie. Uprzedzony. Na każdej wizycie wymuszanie założenia maseczki mimo mojej astmy i tego że sam nosi maskę na całej twarzy. Nie miłe komentarze na temat szczepień kowidowych i …
Przychodnia Zabobrze
Michała Kleofasa Ogińskiego 1 B
Jelenia Góra
Pan Doktor niesamowicie bardzo miły i uprzejmy bardzo profesjonalny badanie bardzo delikatne rozpoznanie badania przekazane w rozmowie bardzo zrozumiałe bardzo polecam .
Polecam Panią Doktor Agatę Gałkę! Jest moim lekarzem rodzinnym już od kilkunastu lat i każda diagnoza była trafiona. Bez problemu wystawia skierowania na badania jak potrzebuję (co u mojego poprzedniego lekarza rodzinnego był to duży problem), jest bardzo życzliwą i empatyczną osobą z indywidualnym podejściem do pacjenta oraz godnym zaufania Lekarzem. POLECAM!