lekarz-rodzinny

- 2078

lekarz Joanna Frankowska

Odrzańska 12

Od wielu lat korzystam z wizyt u Pani doktor. Miła i uprzejma osoba, bardzo konkretna, dokładna, szczegółowo wyjaśnia przyczyny dolegliwości i sposoby leczenia. Polecam Panią Doktor !!!

lekarz Wanda Sawicka-Dainda

Lekarz rodzinny, Pediatra

KEN 1/13
06-100 Pułtusk

Wspaniała p.doktor,leczyła moje dziecko i przez 18 lat i zawsze trafna diagnoza ,polecam serdecznie wszystkim

lekarz Agnieszka Jarosz-Marcinów

ulica Kwiatowa 3a
55-200 Bystrzyca

Dr Agnieszka Jarosz - Marcinów, znakomity lekarz rodzinny. Osoba o bardzo szerokiej wiedzy medycznej. O niezwykłej umiejętności kontaktu z pacjentem. Należę do tych pacjentów, którzy mają szczęście być pod opieką Pani Doktor. Dziękuję
Opinia dodana przez: H.P.

lekarz Krzysztof Ziemczyk

Falck Medycyna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Obozowa 20

Mam już trzecią wizytę za sobą u doktora, nie będę słodzić, nie było lekko - mezoterapia . Ale jakże przyjemnie było po kilku dniach od bliskich usłyszeć, że ostatnio odmłodniałam. Hi,Hi... ja wiem kto za tym stoi :) Dziękuję Panie Doktorze.
Opinia dodana przez: Ala

lekarz Dagmara Achrem-Waszkinel

SZCZECIŃSKIE CENTRUM ZDROWIA - SPECJALISTYCZNE GABINETY LEKARSKIE
ulica Duńska 59/13

Najlepsza i najcudowniejszy lekarz i człowiek jakiego spotkałam!!! Pani doktor jest zawsze sercem z pacjentem,doskonale doradzi, skieruje, jest najlepsza!!!

lekarz Grażyna Pejska

Oś. Wojska Polskiego 14/IV/4
57-402 Nowa Ruda

Wspaniała Pani doktor, godna polecenia. Kompetentna , miła, zawsze ma czas dla pacjenta. Przy okazji gorąco pozdrawiam i obiecuję poprawę.
Opinia dodana przez: tadeusz

lekarz Jarosław Pajerski

N ZOZ TK Ratownik Poradnia Lekarza Chorób Wewnętrznych
ulica Krakowska 31
32-700 Bochnia

Dziwie sie,ze nikt jeszcze nie wydal opinii o tym lekarzu.Tak,to lekarz godny polecenia.Super pod kazdym wzgledem.

lekarz Marcin Stareczek

Krasińskiego 5/2
41-800 Zabrze

Doktor Stareczek to świetny specjalista, który potrafi postawić trafną diagnozę. Dzięki jego wiedzy i doświadczeniu czuje się pewnie, że otrzymuję odpowiednią pomoc. Poza tym jest bardzo uprzejmy i zawsze chętnie odpowiada na pytania. Zdecydowanie polecam tego lekarza wszystkim, którzy cenią sobie rzetelność i profesjonalizm!
Opinia dodana przez: Jakub

lekarz Renata Pielska

ul. Tarpanowa 40/10

Lekarz z bardzo dobrym podejściem do pacjenta posiada bardzo dużą wiedzę me dyczną, nie udawaną troskę o pacjenta oby więcej takich lekarzy

lekarz Mohammad Janghorbani

Duży Rynek 12
18-220 Czyżew

Doktor z prawdziwego zdarzenia. Zawsze uczynny i pomocny. Duże doświadczenie i ludzka empatia. Tacy ludzie przynoszą chlubę zawodowi lekarskiemu.
Opinia dodana przez: Jarosław

lekarz Anna Skokowska

Kołobrzeska 13K/11
10-445 Olsztyn

Kompetentny lekarz, cudowny człowiek- esencja dobra. Pani doktor uosabia cechy najlepszej wersji medyka, o jakim wielu pacjentów marzy.

lekarz Wojciech Sikora

ulica 3 Maja 45A
34-220 Maków Podhalański

Super Podejście duża wiedza stale na czasie Przyjmuje do ostatniego pacjenta nie odsyła dobry doktor
Opinia dodana przez: Waldemar

lekarz Maria Lipczyk

ulica Bolesława Chrobrego 37/39

Pani doktor to skarb jeśli chodzi o lekarza rodzinnego. Prawidłowa i trafna diagnoza (chłoniak) - spowodowała, że odrazu trafiłem w dobre ręce z rekomendacja Pani doktor jaki szpital najlepiej wybrać (być może dzięki Pani doktor nadal żyje) , nie patyczkuje się jeśli chodzi o skierowania, jeśli potrzeba. Polecam
Opinia dodana przez: S

lekarz Krzysztof Karaś

ulica Fantastyczna 7
24-350 Chodel

Chciałabym podziękowac doktorowi za udzielenie fachowej pomocy dla mojej rodziny.Krzysztof Karaś lekarz który wszystko objaśni udzieli odpowiedzi na pytania a co najważniejsze postawi dobra diagnoze . Dziękuje bardzo fajnie że sa jeszcze tacy lekarze jak Pan Krzysztof Karaś.
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Violetta Kahtan

Ginekolog położnik, Lekarz rodzinny

Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej
ulica Poduchowne 1
62-700 Turek

Pani doktor jest cudownym człowiekiem, empatyczna, rzeczowa, wyjaśnia wszystko bardzo dokładnie, zagłębia się w problem pacjenta, przeprowadzając bardzo obszerny, dociekliwy wywiad. Posiada ogromną wiedzę, takich lekarzy potrzeba więcej!
Opinia dodana przez: Marlena

dr n. med. Ewa Krupska

Lekarz rodzinny, Specjalista USG

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDICAR"
ulica Grota Roweckiego 2A
09-200 Sierpc

super lekarz, młoda z inicjatywą i perspektywami na przyszłość.... wiem bo jest omniscientem w swoim fachu, ja natomiast jestem jasnowidzem.. 100 lat w Dniu Urodzin Pani doktor....
Super Lekarz, wszystko przystępnie wytłumaczy, traktuje pacjenta po partnersku. Pan doktor od którego uprzejmości powinni uczyć się,tzw. lekarze starej daty. Polecam.

lekarz Stanisława Karpińska-Małko

Lekarz rodzinny, Pediatra

Iwaszkiewicza 23/2
55-200 Oława

Bardzo dobry lekarz, i bardzo dobry człowiek. Lekarz godny zaufania, uważnie słucha pacjęta, co jest rzadkoscią.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Grażyna Sauer

NZOZ Poradnia Medycyny Rodzinnej TEGRAMED
ulica Piaseczna 10
41-704 Ruda Śląska

P.Dr.G.Sauer jest Miła, fantastyczna, Sympatyczna, ciepła, wspaniała, zawsze uśmiechnięta i kochana ma indywidualne podejscie do każdego pacjenta, jest najlepszą Dr. jaką do tej pory spotkałam. Jest konkretna i skuteczna!! Godna polecenia!! Pozdrawiam :)!
Opinia dodana przez: Natka :)

lekarz Maciej Robaczyk

ulica Panieńska

Pan Maciej Robaczyk doktor nauk medycznych endokrynolog Maciej Robaczyk przyjmuje w Szczecinie Gabinety Medyczne Altamedica, rewelacyjny doktor, przemiły lekarz, bardzo dokładnie przeprowadza badanie, rozmowny, dobrze wszystko tłumaczy, bardzo pomocny. Polecam doktora, jest bardzo kompetentny, godny zaufania i bez problemu stawia diagnozę.
Opinia dodana przez: Daniela