Dermatolog dermatolog-estetyczny

{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Dermatolog
                                       lek. med. Iwona Stajkowska

lek. med. Iwona Stajkowska

Ułańska 19

Przyszłam do dr Iwony z problemem obrzęku oka, z którym borykałam się od ponad 2 lat. Byłam u wielu lekarzy, kosmetologów.., wydałam dużo pieniędzy. Czułam się zwyczajnie źle..Dopiero p. dr Iwona uporała się z moim problemem. Jestem jej za to bardzo wdzięczna!! Znowu z uśmiechem spoglądam w lustro☺Przy okazji poprosiłam o stymulator profhilo. Dla mnie wspaniały, naturalny i dający znaczące efekty zabieg. Ze świecą szukać takich lekarzy jak p. dr …
Opinia dodana przez: Hanna

dr n. med. Anita Huryń

Esteticon – Centrum Dermatologii
Jagiellońska 77

byłam u Pani Doktor z Babcią. Babcia jest w bardzo podeszłym wieku - Pani Doktor uprzejmie i cierpliwie wysłuchała babci dolegliwości i leczenie, które zastosowała, pozwoliło zakończyć Babci długie zmagania z chorobą. Gorąco polecam tego specjalistę!
                                       lek. med. Jowita Dejewska

lekarz Agnieszka Niedźwiecka

Gabinet Dermatologii Ogólnej i Estetycznej
H. Modrzejewskiej 33, 75-721
75-721 Koszalin

Pani doktor bardzo miła i dokładnie tłumaczy przyczyny dolegliwości(wybroczyny w moim przypadku) zaleciła właściwe lekarstwo i po kilku dniach wszystko wróciło do normy. Pani na recepcji uprzejma i też stara się pomóc w przypadku dłuższego oczekiwania na wizytę.
Opinia dodana przez: Jagoda
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Dermatolog
                                       dr n. med. Magdalena Lassota-Falczewska

dr n. med. Magdalena Lassota-Falczewska

Piotrkowska 48 (Dermed)

Nie wiem jak się potoczy dalej moja choroba skóry,ale jedno jest pewne: Ta Pani to zdecydowanie najlepszy dermatolog z jakim się spotykam!!! (a było ich już w moim życiu bardzo wielu). Tacy powinni być lekarze lecz niestety to tylko bardzo nieliczne wyjątki. No nie wszystko jest idealnie jeszcze i wiem,że to będzie długa,mozolna terapia lecz biorąc pod uwagę mój stan chorobowy przed wizytą u Pani Doktor,a porównując go z obecnym …
{'id': 42358, 'name': 'Toruń'} Dermatolog
                                       lekarz Magdalena Łuczak

lekarz Magdalena Łuczak

Elitederm
ul. Chopina 24/1
Toruń

Polecam. Dermatoskopia i wycięcie zmiany. Usunięcie szwów w cenie. Bardzo kompetentna i miła. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Grzegorz
{'id': 14758, 'name': 'Gliwice'} Dermatolog estetyczny
                                       dr n. med. Aleksandra Czernecka-Micińska

dr n. med. Aleksandra Czernecka-Micińska

Dermatolog estetyczny

MedSpace
Kozielska 52
44-100 Gliwice

Pani Doktor to wyśmienity fachowiec i wyrafinowany artysta - potrafi wydobyć piekno, młodość i uśmiech zarówno z twarzy jak i z duszy człowieka.
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Dermatolog estetyczny
                                       lek. med. Krzysztof Łuksza

lek. med. Krzysztof Łuksza

Dermatolog estetyczny, Medycyna estetyczna

Biogenica Klinika Piękna
Plewiska, Grunwaldzka 519 B/C lok. 2

Pan doktor to wyjątkowa osoba. Jedyny chyba tak kompetentny lekarz. Bardzo się cieszę, że do niego trafiłam. Potrafi spojrzeć na pacjenta jako całość, a nie tylko wypełniać po 1 zmarszcze i kroić za wszystko. Po wizytach u innych wyglądałam jak napompowana lala. Teraz wyglądam młodo i naturalnie. W ostatnim roku doktor zaplanował cały cykl zabiegów odmładzających. Wyglądam 10 lat mniej i nie muszę już się kryć pod makijażem. Uczciwie i …
Opinia dodana przez: Kasia
                                       dr n. med. Agnieszka Staniewska

dr n. med. Agnieszka Staniewska

DAGDERM
Pasaż Ursynowski 1

Bardzo miła, tłumaczy przystępnie, sprawnie szybko usunęła mi bardzo liczne brodawki łojotokowe z pleców i brzucha oraz wszystkie włókniaki z szyi -dużo Oceniła znamiona. Wszystko wygoiło się w ciągu tygodnia Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Krystyna
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Wenerolog
                                       lek. med. Beata Kociemba

lek. med. Beata Kociemba

Wenerolog, Dermatolog estetyczny

Beauty Derm Europejski Instytut Dermatologii Estetycznej Laserowej i Kosmetyki
Bukowińska 12 lok. 103

Mój ostatni zabieg botoxem to po prostu mistrzostwo świata!!! Wyglądam 10 lat młodziej i tak się czuję. Gorąco polecam gabinet Pani Doktor i jej fantastyczne umiejętności. Pięknie, miło, i profesjonalnie. Beauty Derm to moja klinika!
{'id': 39585, 'name': 'Elbląg'} Dermatolog dziecięcy
                                       dr n. med. Jacek Perliński

dr n. med. Jacek Perliński

Wielospecjalistyczne Centrum Kliniczne NZOZ Twoje Zdrowie
E.Orzeszkowej 13
82-300 Elbląg

od dłuzszego czasu mam problemy z łuszczyca.poszedłem na wizyte prywatną,lekarz wypisał mi maść która zaczęła przynosic efekty.chodziłem na wizyty do róznych przychodni w elblagu i kazano mio zażywac rutinoscorbin i pić wapno,hehehehe.dobre co?ten lekarz jest naprawde świetnym specjalistą,tylko czemu wziął aż 100zł za wizytę?czy to mzalezy od rodzaju choroby? alex
{'id': 36027, 'name': 'Gdynia'} Dermatolog dziecięcy
                                       dr n. med. Igor Michajłowski

dr n. med. Igor Michajłowski

Batalionów Chłopskich 24
Gdynia

Rewelacja! Dr Igor jest osobą bardzo kompetentną, z indywidualnym podejściem do każdego pacjenta. Nie stosuje jednej metody dla wszystkich hurtowo. Zleca wiele badań, aby jak najdokładniej dobrać metodę leczenia. Dodatkowo jest bardzo miły, rozmowny, chętnie odpowiada na każde pytanie. Ma rozległą wiedzę z zakresu medyny, którym się zajmuje oraz bazuje na znajomościach z lekarzami równie kompetentnymi jak on sam. Dzięki temu jest w stanie osiągnąć kompleksowość badania i dokładne zweryfikowanie …
Opinia dodana przez: Kasia
                                       dr Agnieszka Bliżanowska

dr Agnieszka Bliżanowska

WellDerm Centrum Dermatologii i Medycyny Estetycznej
Piękna 44

Kobieta sukcesu po prostu - centrum które stworzyła to po prostu raj dla kobiety. Czasem przed zabiegami w welldermie się konsultuję z panią doktor. Bardzo przyjemna osoba, a wiedzę ma ogromną. Pozdrawiam serdecznie
Opinia dodana przez: alicja
{'id': 5042, 'name': 'Kielce'} Dermatolog
                                       lekarz Dorota Tyrka

lekarz Dorota Tyrka

Dermatolog, Dermatolog estetyczny

Prywatna Praktyka Dermatologiczna "CENTRUM MEDYCZNE"
ul. Wspólna 1 ( I piętro )
25-553 Kielce

Najlepsza Pani Doktor, Dermatolog świetna specjalistka. Miła, kompetentna i w dodatku poświęca dużo czasu na wyjaśnienie wszystkiego od początku do końca, gorąco polecam!
Opinia dodana przez: Olga
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Dermatolog dziecięcy
                                       lekarz Piotr Mazur

lekarz Piotr Mazur

Gabinet Dermatologiczny
Nowosądecka 31 -bok bloku (przeniesiony z Bujaka 16 a ) Wtorek,Sroda,Piątek. 14-19,00

Widzę,ze opinie są podzielone co do dr Mazura.Ja natomiast jestem wdzięczna,że w sposób ,bardzo opanowany podszedł do mojej trochę histerycznej postawy co do moich blizn trądzikowych i trądzika.A poza tym widziałam dosyć szybko efekty .Dosyć szybko tzn nie po 1 czy 2 wizytach ,bo to jest nierealne.ale po 4 -rech już tak Lekarz to lekarz skóry nie przeszczepi .Było stopniowo ale do przodu.Co prawda zestaw z 1szej wizyty nawet ogorszył …
Opinia dodana przez: jolanta p
{'id': 40647, 'name': 'Bydgoszcz'} Dermatolog dziecięcy
                                       dr n. med. Krystyna Romańska-Gocka

dr n. med. Krystyna Romańska-Gocka

Świętojańska 10/2
85-077 Bydgoszcz

Pani Doktor jest bardzo zaangażowana i dokładna. Jestem pacjentką od wielu lat i w razie potrzeby wracam, bo wiem że otrzymam szybką i trafną pomoc. Wizyty odbywają się punktualnie a system rejestracji jest bardzo wygodny. Polecam!
Opinia dodana przez: Nina

dr n. med. Anita Radłowska

Sienkiewicza
41-800 Zabrze

Gorąco polecam po 17 latach męki mam piękne i zdrowe dłonie..nic nie pęka,nie łuszczy się nie swędzi nie boli.Dziękuję Pani za wszystko
Opinia dodana przez: Mariola

dr n. med. Barbara Filipowska

Korona
41-800 Zabrze

Wspaniały lekarz,mądry i dobry człowiek! Gdybym miała komukolwiek polecić lekarza dermatologa, to tylko Panią dr Barbarę Filipowska!
Opinia dodana przez: Renata
{'id': 27316, 'name': 'Sopot'} Dermatolog
                                       lekarz Małgorzata Kaźmierczak-Oleszczuk

lekarz Małgorzata Kaźmierczak-Oleszczuk

Centrum Dermatologiczno-Alergologiczne „Derm-Al”
Armii Krajowej 116/5
81-824 Sopot

Wypełniałam sobie zmarszczki w Derm-Al u tej pani doktor i jestem bardzo zadowolona! Pani doktor rozsądnie zaproponowała co mam zrobić i faktycznie wyglądam naturalnie, a znajomi zwracają uwagę, że odmłodniałam, ale nie wiedzą dlaczego:).
Opinia dodana przez: Malina

dr hab. n. med. Rafał Bartkowiak

Dermatolog estetyczny

DERMED

bardzo dobry lekarz a przy tym sympatyczny człowiek.poświęcił mi naprawdę dużo czasu, wszystko wytłumaczył i dał spory rabat na zabieg laserowy:) zdecydowanie polecam!!