Laryngolog foniatra foniatra audiolog foniatra audiolog

{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Audiolog
                                       lekarz Edward Ślączka

lekarz Edward Ślączka

Gruszy 50

bardzo nie polecam wizyty u tego Pana, poszedłem z problemem szumów usznych. Na podstawie zajrzenia w nos i do uszu lekarz stwierdził że moja przypadłość to uszkodzenie nerwu słuchu i powiedział że jest to nie uleczalne. Mam 30 lat
Opinia dodana przez: Dariusz

lek. med. Anna Wakarow

Gabinet lekarski

Dusza nie człowiek bardzo pomocna, miła i bardzo sympatyczna. Pani Doktor wyleczyła moja córkę z nawracających zapaleń uszu dzięki Pani doktor uniknęliśmy drenażu mimo że wcześniej trzech lekarzy nam mówiło że to nieuniknione, a jednak daliśmy radę Polecam
Opinia dodana przez: AGATA
{'id': 40647, 'name': 'Bydgoszcz'} Audiolog
                                       dr n. med. Kinga Romanowska

dr n. med. Kinga Romanowska

Centrum Medyczne Gizińscy
ul. Leśna 9A
85-676 Bydgoszcz

Wspaniała Pani doktor! Zaopiekowała się moim synkiem, świetne podejście pedagogiczne, synek chętnie dał się zbadać co mnie zdziwiło. Polecam szczerze!

dr n. med. Marta Anioł-Borkowska

Audiolog, Foniatra

Opolskie Centrum Słuchu i Mowy "Medincus"
Wiejska 122B
45-303 Opole

Udało mi się trafić do Pani Doktor. Nareszcie wiem co mi jest, dlaczego ( gdzie tkwi problem) i co można jeszcze robić. Pani Doktor jest specjalistą o rzetelnej wiedzy merytorycznej, profesjonalnym podejściu do pacjenta i miłej aparycji. Dzięki wizycie u tego audiologa mam szanse jeszcze coś usłyszeć...SZACUN. Dziękuję Pani serdecznie mgr K.
Opinia dodana przez: krystyna

lek. med. Dorota Szuber

Audiolog, Foniatra

Podkarpackie Centrum Słuchu i Mowy "Medincus"
Chodkiewicza 6
35-045 Rzeszów

Kompleksowe badanie, miła atmosfera podczas wizyty, badania słuchu. Zostałem skierowany na zabieg, wcześniej zostało wdrożone leczenie lekami, które przyniosło ulgę. Polecam Panią doktor.

lekarz Beata Sznurowska-Przygocka

FONAMED
Kościuszki 20 lok. 1

Pani Doktor jest lekarzem wyjątkowym: jej fachowość, empatia, troska o pacjenta, niesamowita dociekliwość gwarantują uzyskanie pomocy na najwyższym poziomie. Od wielu lat korzystam z wizyt u niej, zawsze efekt leczenia jest satysfakcjonujący.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Małgorzata Nowaczyńska

"Nowy Słuch" Ośrodek Diagnostyki Niedosłuchu - Aparaty Słuchowe
ulica Polna 16 C/D
22-400 Zamość

Domagało mi zapalenie zatok. Dodatkowo utworzył mi się czop woskowinowy w uchu. Pani doktor uprzejmie wysłuchała opisu moich dolegliwości, zadała dodatkowe pytania. Wpytala o leczenie, ktore stosowalem. Dowiedzialem sie, ze nie powinienem byl leczyc sie aspiryna. Obejrzała wnętrze nosa, gardło. Po czym skrupulatnie wypłukała mi wnętrze zatkanego ucha. Wypisała receptę, objaśniając co i ile brać. Jestem zadowolony z tej wizyty, bo trochę obawiałem się, czytając opinie poprzednich pacjentów. PS. Pani …
Opinia dodana przez: Sylwester

dr n. med. Zyta Szumlańska

Alergolog, Audiolog

Przychodnia "Narutowicza"
Narutowicza 24
88-100 Inowrocław

Wspanialy lekarz. Rzetelna, życzliwa, sympatyczna i przyjazna. Wiele lat jestem pacjentką Pani doktor i zawsze chętnie do Niej wracam z problemem laryngologicznym. Lekarz z powolania. Gorąco polecam. Agnieszka

dr n. med. Elżbieta Teresińska

Gabinet Ireneusz Mikołajewicz
Kostki Napierskiego 6c

Pani Teresińska jest bardzo niekompetentną lekarką. Byłam u Niej kilkukrotnie z dzieckiem 2,5 roku z objawami tj. zatkany nos ( jedna dziurka), zielona i smierdząca wydzielina z nosa. Zbadała dziecko, zajrzała do nosa i diagnoza - "bakterie z kału w nosie" dlatego smierdzą- jestem mikrobiologiem, dla mnie to bzdura, ale chcialam dziecku pomóc i pomyślałam, że nie jestem lekarzem laryngologiem, może takie cuda sie zdarzają. Faszerowała dziecko antybiotykami zwykłymi i …
Opinia dodana przez: MAGDA

lekarz Danuta Żabicka

al. Niepodległości 59
Inowrocław

W mojej opinii dobry lekarz. Zaangażowana i poświęca wiele czasu nad chorym. Nastawiona pozytywnie.

lekarz Krystyna Trafna

Szeroka 25
Toruń

Nie miła obsługa, I brak efektów "leczenia" strata czasu. Nie polecam. Jak można w 5 minut zbadać pacjenta nie rozmawiając i siedząć przy biurku? Po 2 wizytach i kilku skierowaniach na różne badania stwierdza że wszystko w normie, jednak dolegliwości nie ustąpiły.
Opinia dodana przez: Łukasz

dr hab. n. med. Kazimierz Niemczyk

Szpital Wojewódzki
Poniatowskiego
Siedlce

Mam pytanie do innych pacjentów prof. Niemczyka. Bardzo zależy mi na tym, by mój tata trafił pod jego opiekę - ma schorzenie wymagające zabiegu. Słyszałam, że czas oczekiwania na przyjęcie na oddział na Banacha jest bardzo długi. Czy prof. Niemczyk u kogoś przyspieszył leczenie po wizycie prywatnej? Przypadek taty jest dość powazny
Opinia dodana przez: Emilia

lekarz Ewa Zyguła

Audiolog, Foniatra

Grunwaldzka 13 (Rodzinne Centrum Zdrowia)
05-402 Otwock

Skandaliczne zachowanie "lekarki" i zupełny brak kultury osobistej. Zupełnie nie zainteresowała się problemem pacjentki i przez cały czas na nią krzyczała. Na pytanie, z czego wynika takie zachowanie, lekarka odpowiedziała, że ma zły humor. Skarga została już wysłana do szpitala. Serdecznie odradzam wizytę u tej żałosnej kobiety.
Opinia dodana przez: Pacjentka

dr n. med. Mirosław Wojtkowski

CenterMed
ul. Waryńskiego 10a

Nie polecam dr Wojtkowskiego! Nie miałam jeszcze do czynienia z tak aroganckim i nieprofesjonalnym zachowaniem lekarza. Na pierwszej wizycie przed przystąpieniem do badania, nawet nie zdezynfekował rąk, mimo że wcześniej pisał przy mnie na klawiaturze komputera i korzystał z telefonu, nie założył też rękawiczek. Ponadto, wizyta związana była m.in. z moimi problemami ze słuchem, i jak nie dosłyszałam, co powiedział lekarz i poprosiłam o powtórzenie, to się widocznie zirytował rzucając …

lekarz Beata Skrzydlewska-Kaczmarek

Krośnieńska 2a
58-560 Jelenia Góra

Najgorszy ‘’lekarz’’ laryngolog, foniatra. Beatę można określić trzema słowami BEZNADZIEJA BEZNADZIEJA i jeszcze raz BEZNADZIEJA. Od samego wejścia do gabinetu odnosi się wrażenie że Beata siedzi tam za kare a człowiek przenosi się do PRLu, nie zakłada rękawiczek do badania a dało się zauważyć nieczystości pod paznokciami . Gabinet jak i sprzęt którym operuje Beata jest pewnie starszy od niej i tez jakoś nie można być przekonanym co do jego …

lekarz Tomasz Hurła

Paderewskiego 31
63-900 Rawicz

Jednym zdaniem napisze - Zdecydowanie nie polecam !!!!

lekarz Andrzej Waszczuk

Audiolog, Foniatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MARVIT"
Głowackiego 4
05-230 Kobyłka