Piaseczno
Przecudowny lekarz.Wspaniałe podejście do dzieci i do osób starszych. Zawsze można na niego liczyć.Naprawdę godny polecenia.
Centrum Medyczne IPS Filia Nr 1
ul Korzona 111
Pani dr Pańkowska co za bzdurne przepisy w przychodni, że nie można się zarejestrować na wizytę na inny dzień , NFZ mówi ,że takich przepisów nie ma i można się zarejestrować z jakimś wyprzedzeniem , nie zasłaniamy się pandemią bo to bzdura
Piaseczno
Osoba, bo trudno tę kobietę nazwać lekarzem, przeszła sama siebie, zaczęła od obwiniania mnie za złe wyniki badań, wmawiania że na pewno jem/piję rzeczy których nie używam, kolejno zaczęła mnie straszyć, że będę mieć udar, potem kiedy powiedziałam, że taki styl komunikacji mi nie odpowiada bo nie jestem dzieckiem, żeby na mnie krzyczeć, powiedziała że mam problemy psychiczne ?! i mam wyjść, tym samym wyrzucając mnie z gabinety, przy otwartych …
Jako młoda pacjentka, zupełnie nie rozumiem negatywnych opinii. Pani doktor jest bardzo sympatyczną osobą , nie spieszy się i słucha problemów, stara się odpowiedzieć na każde pytanie. Byłam u wielu lekarzy i żaden nie zlecił mi badania czy mam zakażenie bakteryjne czy wirusowe. A Pani doktor to zrobiła. Mam bardzo pozytywne wrażenia odnośnie wizyty. Byłam w luxmedzie w Warszawie.
Ogrody Bielawy 9
Bielawa
Chciałbym bardzo podziękować Panu Doktorowi za dzisiejszą wizytę. Pan doktor Marcin Janczak jest niezwykle uprzejmy i zarazem kompetentny. Potrafi zbadać każdą przyczynę niedogodności i zaproponować odpowiednie postępowanie (leczenie, badania lub inną aktywność). Polecam każdemu wizytę u takiego Lekarza. Najpierw okazało się, że pomimo zapisania mojej mamy w internetowym systemie rejestracji nikt w przychodni nie wiedział o naszej wizycie. Pan doktor od razu nas przyjął i zajął się moją mamą z …
Nowoursynowska 131F
Pani Doktor była u mnie na wizycie domowej. To był 29 styczeń 25 rok.Następnego dnia wyjeżdżałam na 2 tygodnie. Żle się czułam . Nie byłam w stanie pójść na wizytę stacjonarną . Pani Doktor to nie tylko niezwykle kompetentny i dobry Lekarz ale też przesympatyczny Człowiek. Pani Doktor po prostu chciała mi pomóc i to było widać . I pomogła ! . Dziękuję Pani Doktor ! Jest Pani Lekarzem bardzo …
UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)
Pod każdym względem super lekarka. Podejście do pacjenta, wiedza, kompetencje, leczenie, tłumaczenie, fachowość na najwyższym poziomie. Prowadziła mnie po przeszczepie nerki i miałam 200% zaufania i żadnych obaw że coś przeoczy lub zapomnie. Nie słodzi ale rzeczowo powie co dla danego pacjenta najlepsze. Jedna z nielicznych lekarzy których polecam bez żadnych zastrzeżeń. Więcej niż lekarz bo dla niej pacjent to nie PESEL ale przede wszystkim czławiek. Jak najbardziej godna polecenia …
Jako jedyny poświęcił czas kobiecie, która z dnia na dzień przestała mieć czucie w nogach, gdy inni lekarza odsyłali do psychiatry że udaje, inni chcieli leczyć na alergie. On jedyny zrobił podstawowe badania i znalazł przyczynę, że kobieta traci czucie w nogach. Cudowny człowiek.
Samodzielny Publiczny Ośrodek Zdrowia
Władysława Orkana 37c.
Szaflary
Bardzo doświadczona miła Pani Doktor. Służy poradą i pomocą. Nie lekceważy pacjentów ani ich choroby.
Ośrodek Dializoterapii
Witolda Chodźki 2
Lublin
Wspaniały lekarz polecam. Profesjonalne podejście do pacjenta, szczegółowo wyjaśnia procedury medyczne.
Mam 36 lat. Borykałem się z bólem biodra. Ćwiczyłam skutecznie do pewnego momentu, granicy i tu już nie wiedziałam jak sobie radzić dalej. Niewielki ból, ale jednak pozostał. Byłam u Pani doktor na zabiegu. Już po pierwszej wizycie biodro, odcinek lędźwiowy przestał mnie bolec. Skuteczna, miła, profesjonalna. Poświęci pacjentowi tyle uwagi i czasu ile potrzepuje. Serdecznie polecam.
06-400 Ciechanów
Nie znam bardziej empatycznego lekarza . Pod każdym względem oceniam go najwyższej . Wiele razy pomogła nam choć nie musiała . Jej pomoc nie ograniczała się tylko do diagnozy i wypisywania recept . Wkraczała w sferę logistyczną : organizacja karetki czy wizyta pielęgniarki w domu chorego w celu podania zastrzyku . Dla mnie super kekarz
Piaseczno
Bardzo miła Pani Doktor. Poświęciła mi dużo czasu. Badała bardzo dokładnie. Dziękuję i bardzo polecam.
al. Niepodległości 31
Sulechów
Wzór dla naśladowania dla lekarzy. Wspaniała Pani Doktor, niezwykle kompetentna, uprzejma, uśmiechnięta. Niech nam Pani żyje 100 lat! :-)
Sołtysowicka 30
Mieliśmy już dwie wizyty domowe u doktora. Każda dokładna, spokojna, leki przepisane, wszystko wytłumaczone. Lekarz przyjechał ekspresowo. Polecam i na pewno jeszcze skorzystamy w razie potrzeby.;)
Przychodnia
Szkolna 6
Wierzchlas
Wspaniały lekarz, bardzo pomocny i życzliwy, sumienne podejście do pacjenta i zrozumienie potrzeb pacjenta
OPTIMA
działkowiczów 20
Bardzo dobry lekarz wsłuchuje się w to co mówi pacjent .Bardzo życzliwa i troskliwa .Polecam jej gabinet