Centrum Medyczne PESMED
Sułkowskiego 15
Bydgoszcz
Przyznam że byłem bardzo zaskoczony z jakim zangażowaniem Pani doktor podchodzi do pacjenta, jedynie można by się smucić kolejkami i czasem wizyty ale nie ukrywajmy widząc dużą kolejkę za drzwiam to jedynie podziwiać że Pani doktor ma tyle siły i chęci by wszystkich przyjąć.
06-400 Ciechanów
Nie znam bardziej empatycznego lekarza . Pod każdym względem oceniam go najwyższej . Wiele razy pomogła nam choć nie musiała . Jej pomoc nie ograniczała się tylko do diagnozy i wypisywania recept . Wkraczała w sferę logistyczną : organizacja karetki czy wizyta pielęgniarki w domu chorego w celu podania zastrzyku . Dla mnie super kekarz
NZOZ "Mój Lekarz" w Lipnie
ul. Tadeusza Kościuszki 21
Lipno
Polecam Pana Doktora!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo miły i dokładny w przeprowadzaniu badania. Po wizycie u niego nabrałem wiarę w służbę zdrowia. Byłoby super, gdyby wszyscy lekarze tak byli oddani swojemu zawodowi.
Gminny Ośrodek Zdrowia
Opoczyńska 39
Klwów
Serdeczne życzenia z okazji wczorajszego święta. Życzę aby spotykało Pana wszystko co dobre i piękne. Jest Pan cudownym lekarzem, a rozmowa z Panem to najlepsza sesja terapeutyczna, pozdrawiam.
Nad Białką 1e (Silesia)
Czechowice-Dziedzice
Witam, od kilku lat jestem pacjentką Pani Doktor. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ iewielu jest lekarzy którzy tak kompleksowo podchodzą do choroby. Zawsze wysłucha, nie bagatelizuje, gdy skarżę się na różne doleglwości tylko szuka najlepszego rozwiązania. Trafiłam do Pani Doktor bo mój lekarz akurat był na urlopie i tak już zostałam:-) Naprawdę polecam.
Ambulatorium z Izbą Chorych
9-go Maja
Łask
……...fvsdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddrw
Jagiełły 31
Sierpc
Dramat! Totalny brak szacunku do pacjenta, klienta! Myśli że ma monopol na badania dla kierowców... Polecam jechać do Płocka do Alfa medixa na pięknej. Tam 200 zł i po temacie. A u Lewandowskiej 200+150 za okuliste.
Zakład Medyczny Fundacji Nasze Zdrowie NZOZ
Gorzów Wielkopolski
Brak empatii u tego lekarza, przesisuje starszej osobie silne psychotropy, a jak one szkodzą to nie chce pacjenta przyjąć, może i lekarz, ale na pewno nie z powołania
Do dzisiaj jestem pod wrażeniem wiedzy i doświadczenia Pana Doktora, który bezblędnie rozpoznał u mnie chorobę i skierował mnie tam, gdzie trzeba. Nawet lekarze, do których później trafiłem byli pod wrażeniem Jego kompetencji, że nawet specjaliści z ich dziedziny mają problemy z trafną diagnozą, a co tylko potwierdziły dodatkowe badania. Dzięki Doktorowi teraz cieszę zdrowiem i korzystam rozsądniej z życia. I nie zgadzam się z moim przedmówcą, że każdy lekarz …
Pani doktor jest profesjonalistka w każdym calu. Poświęca dużo czasu aby bardzo uważnie wysłuchać pacjenta. Dokładnie analizuje dokumentację co sprawia ze leki, które przepisuje są bardzo trafione i skuteczne. Pani doktor jako jedyna z pośród pięciu lekarzy dopasowała mi odpowiednie leki na nadciśnienie. Bardzo dziękuję.
Centrum Opieki Medycznej ESKULAP s.c.
Króla Kazimierza Wielkiego 28
Olkusz
Nie polecam. Pani doktor posiada kompetencje, ale uprzejmości brak. Ma lekceważący stosunek do pacjenta.
Potwierdzam 2 i 4 opinię. Siostra była u niej 21.06 z bólem który określiła na stały-kładła się i wstawała z bólem, na noc brała leki żeby zasnąć, przebudzała się z bólem, to trwało prawie m-c, myślała że jest przemęczona i obolała(ciężka praca 8 godz.na nogach na taśmie).Odsypianie nic nie dało. Nie dostała l-4, a skier.tylko na przeswietlenie i 2 tyg. czekania na wynik, na sugestię ze to może coś od …
Praktyka Lekarza Rodzinnego
Wałbrzyska 2/1
Jedlina-Zdrój
Czuję wdzięczność do Pana Doktora za udzielenie mi szybkiej i skutecznej pomocy .Wszystko mi Pan Doktor wytłumaczył i uspokoił.Godny polecenia.
AMBULATORYJNA OPIEKA SPECJALISTYCZNA BIOMED
ulica Piaskowa 15
Bolesławiec
Pani Dorota Knichal z oddziału wewnętrznego w Zgorzelec to lekarka, którą wyróżnia nie tylko wysoki profesjonalizm, ale przede wszystkim ogromna empatia i spokój. Z dużą uważnością podchodzi do pacjenta, dokładnie wyjaśnia przebieg diagnostyki i leczenia, odpowiada na pyt ania i rozwiewa wątpliwości. Dzięki jej zaangażowaniu i życzliwości można poczuć się bezpiecznie nawet w trudnym momencie choroby. Serdeczne podziękowania kieruję również do całego personelu oddziału wewnętrznego – pielęgniarek, pielęgniarzy i opiekunów …
NZOZ "Rodzina"
ulica Reymonta 60
Rybnik
Pani Doktor jest bardzo uprzejmą osobą, która zawsze pomoże jak tylko potrafi i jeszcze powie miłe słowo. Kompetentna i pracowita, do pacjenta podchodzi z przyjaznym nastawieniem i robi wszystko, żeby pomóc i wytłumaczyć. U nikogo innego nie spotkałam się z tak ciepłym podejściem do człowieka. Polecam.
Jasna 14
Bełchatów
Lekarz zna się w sprawie leczenia.Nigdy nie było ekscesów.Zawsze jestem zadowolony,znajomi też.Polecam.
Poradnia Centrum
ulica Warszawska 4
Radom
Pani doktor to bardzo dobry lekarz . Kompetentny i bardzo miła osoba . Moja opinia poparta jest wieloma wizytami po których zawsze jestem zadowolona .
Przychodnia "Pokój"
ulica Pokoju 13
Ruda Śląska
Nie polecam !!!!! Miałam nieprzyjemność spotkać tą panią na dyżurze w Przychodni Całodobowej w Zabrzu na Biskupicach gdzie zgłosiłam się z chorym dzieckiem lat 14. bardzo niemiła i opryskliwa osoba, wogole nie słucha tego co się mówi. U dziecka z wysoką gorączka i powiększonymi migdałami z białym nalotem stwierdziła przeziębienie. Przepisała hascosept i leki na alergię !! Tak leki na alergię. Zapytałam czy jest pewna i czy widziała stan migdałów …