To do Pani Doktor poszłam na pierwsze w życiu badanie ginekologiczne. Po kilkunastu latach wróciłam, aby poprowadziła moją pierwszą ciążę. Bo jej ufam. Kobieta delikatna, dokładna, cierpliwa i miła. Takiego lekarza ze świecą szukać. Czuję się bezpiecznie pod jej opieką.
Miła, spokojna, delikatna, wsłuchana w pacjenta, jego wątpliwości i problemy. Bardzo kompetentna - nie diagnozuje "na oko", nie wciska byle jakich leków tylko przeprowadza kompleksową diagnostykę. Nie namawia też na niepotrzebne badania (np. USG). Również cennik ma niewygórowany. Tylko winda stresująca (gabinet na 8 piętrze)
Jak dla mnie super lekarz prowadzi aktualnie moją drugą ciąże i niemam co niej żadnych zastrzeżeń. Zawsze spokojnie wysłucha wszelkich obiekcji. Czy to prywatna wizyta czy też w szpitalu ja nie odczuwam różnicy w traktowaniu.
bardzo miła znająca się na swoim fachu jak mało kto,szczerze polecam
bardzo miła znająca się na swoim fachu jak mało kto,szczerze polecam
Pani doktor jest bardzo symapatyczna i jest rewelacyjnym lekarzem. Zna się bardzo dobrze na rzeczy. Prowadziła całą moją ciążę i dzięki niej mam zdowego synka. Przeprowadziła u mnie cesarskie cięcie i wszystko bez komplikacji a rana goiła się świetnie. Szczerze polecam. Jest moim lekarzem od 14 lat i nie zmieniłabym na żadnego innego. Bardzo rzeczowo i wyczrpująco informuje o stanie zdrowia. Polecam
Dzięki Pani doktor po cięciu cesarski mam zdrową i sliczną córeczkę. Bardzo miła i sympatyczna.
Bardzo niesympatyczna .Miałam bliskie spotkanie z panią doktor w gabinecie poradni przyczpitalnej .Nie chciała mnie przyjąć bo nie byłam zapisana. Właściwi to mnie niegrzecznie wyprosiła .Nawet nie chciała ze mną zdania zamienić.Sprawa była b . powarzna więc poszłam na izbe przyjęć .A z izby prosto na stół .Na oddziale próbowała mnie zagadywać , nadrabiać ale złe wrażenie pozostało
Widzę, że Pani doktor jest bardzo kontrowersyjnym lekarzem. Ja powiem tak, podczas jednej ciąży dwa razy byłam na porodówce i dwa razy trafiłam na Panią doktor i za każdym razem potraktowała mnie w sposób niezwykle uprzejmy. Przy niej mogłam się uspokoić. Bardzo miła.
Lekarz, którego mogę bezwarunkowo polecać! Bardzo sumienna, miła serdeczna oraz kompetentna. Pani doktor bardzo mi pomogła, prowadzi moja ciaze. Jestem wdzięczna za pomoc i na pewno nie zmienie lekarza prowadzącego.
Nikomu nie polecam tej Pani. Nie ma cierpliwości do pacjentów. Bardzo szybko sie irytuje. W trakcie badania bardzo mało delikatna. Wyszukuje u pacjentów tysiace chorób, chyba tylko po to by wyciagnąc od nich kasę.