Leokadia Siergiej

3,9
3,8
3,9
3,8

Opanowana i bardzo kompetenta lekarka. Poprowadziła poród bo akurat miała dyżur i jestem bardzo zadowolona. Delikatna i konkretna. Przeprowadziła cesarskie ciecie błyskawicznie, blizna ślicznie sie zagoiła a lekarka odwiedzała mnie i dopytywała o stan zdrowia przez cały okres pobytu co rzadko się zdarza.

Mam mieszane uczucia co do pani doktor-spotkałam ją po 19 latach,gdy byłam badana przed operacją usunięcia macicy w szpitalu w tym roku.Na szczęscie to nie ona mnie badała,bo wspomnienia mam koszmarne.Mój drugi poród przed laty zakończył się cesarskim cięciem wykonanym przez p.doktor Siergiej.Zostałam zainfekowana podczas operacji i spędziłam prawie miesiąc w szpitalu walcząc z gronkowcem,paciorkowcem i wszelkimi chyba możliwymi gatunkami grzybów.Samo cięcie wykonane krzywo-po dziś dzień nie mogę zrozumieć jak doświadczony lekarz mógł zrobić coś takiego. Pani doktor niestety nadal niezbyt sympatyczna.Ona faktycznie chyba zupełnie inaczej zachowuje się w swiom …

Pani doktor niestety nadal niezbyt sympatyczna.Ona faktycznie chyba zupełnie inaczej zachowuje się w swiom prywatnym gabinecie,ja spotkałam ją ponownie w szpitalu i po raz kolejny wywarła na mnie nie najlepsze wrażenie.

nie życzę nikomu spotkania podczas porodu z panią doktor,jest miła tylko na prywatnej wizycie u siebie w gabinecie

Jest to naprawde kobieta o dobrym sercu,bardzo mila i sympatyczna.Zeby wszyscy lekarze mieli takie zainteresowanie pacjentami.Po prostu jest rewelacyjna.