mgr Karol Mulczyński

Dietetyk

Gabinet dietetyczny mgr Karol Mulczyński
Kiepury 45, (Szpital Wojewódzki), budynek poradni, pokój 119
64-100 Leszno

Ja byłam u pana dietetyka i nie zgadzam się z opinią pana Romka. Pan Karol zawsze pyta o wszystko, o upodobania w jedzeniu, na co jest się uczulonym, badania również woła,układa dietę indywidualnie, a te kartki co daje daje przykład diety i naprawdę bardzo dużo informacji, i ta kwota którą bierze nie jest dużą kwotą. Więc nie wiem co przedmówca oczekuje od pana Karola? Bo ja byłam u wielu dietetyków …
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Krzysztof Szulc

Specjalistyczny Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej FIDES
Jana III Sobieskiego 1
64-100 Leszno

bardzo dziękuję za profesjonalizm..... i za Profesora z Poznania również. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Lidia

lekarz Kinga Moskal

Lekarz medycyny ratunkowej

Zamenhofa 113/5
64-100 Leszno

Bardzo kulturalna i znająca się na swojej pracy p. doktor. Cierpliwa i rzeczowa. Cała ekipa która pełniła dyżur była profesjonalna i pomocna. Myślę że to właśnie lekarz wprowadza taką dobrą atmosferę gdzie chory człowiek czuje się spokojny i zaopiekowany mimo problemów zdrowotnych
Opinia dodana przez: Kasjana

lekarz Roman Pioterek

WSzZ Leszno
Francuska 91
64-100 Leszno

jest to lekarz z powolania bardzo dobrze sie zajmuje pacjentem swietny specjalista bardzo mily polecam bardzo

lekarz Paweł Caputa

Onkolog

Wojewódzki Szpital Zespolony
Leszno

Wspaniały lekarz a przede wszystkim człowiek, który nawet w beznadziejnej sytuacji potrafi dodać otuchy. Przez prawie 9 lat był lekarzem mojej mamy, wiele zawdzięczamy doktorowi i jestem bardzo wdzięczny za wszystko co zrobił dla mamy. Chapeau bas.
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Marcin Naumowicz

Neurochirurg

Medical
Chrobrego 48
64-100 Leszno

Chciałbym podziekować Panu Doktorowi za przeprowadzoną operacje w szpitalu Nowej Soli i za szybkie postawienie mnie na nogi. Polecam z całego serca doktora Marcina Naumowicza , bardzo żangażowany w zdrowie pacjeta 🙂
Opinia dodana przez: Dominik
Trafiłam do dr Macieja z problemem z zajściem w ciążę. Lekarz bez zlecenia ŻADNYCH badań przepisał mi leki na wywołanie owulacji i kazał brać je przez 3 cykle po czym jak się nie uda to wrócić do niego na wizytę. Brałam jak zalecił ale poczytałam trochę o tych lekach w internecie i pojechałam do ginekologa w Poznaniu aby o tym porozmawiać bo mnie to co przeczytałam zaniepokoiło. Lekarz zrobił mi …
Opinia dodana przez: Pacjentka

dr n. med. Tomasz Trzeciak

Ortopeda dziecięcy, Ortopeda

Leszczyńskie Centrum Medyczne "VENTRICULUS" Sp. z o.o.
Słowiańska 41
64-100 Leszno

Testowałem różnych lekarzy w Poznaniu i okolicach łącznie ze słynna klinika. Nikt jednak nie podszedł tak rzetelnie do problemu mojego kolana. Jeszcze raz serdecznie dziękuje Doktorze. Niedosyc ze prawdziwy fachowiec to jeszcze miły i sympatyczny człowiek . Polecam w 100%!!!!
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Alicja Rutkowska-Suchorska

Leszczyńskie Centrum Medyczne "VENTRICULUS" Sp. z o.o.
Słowiańska 41
64-100 Leszno

Fantastyczna Pani Doktor. Wysłucha, doradzi. Poświęca wystarczająco czasu pacjentowi. Przemiła. Pomogła mi bardzo pokonać depresję. Polecam z całego serca
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Jadwiga Żuchowska

Dermatolog

Wojewódzki Szpital Zespolony w Lesznie
ul. Kiepury
64-100 Leszno

konkretne i rzeczowe podejście do problemu alergii skórnej u niemowlaka, tutaj otrzymałam skuteczną pomoc

lekarz Weronika Piotrowska

Os. Wieniawa 58 A
64-100 Leszno

Odkąd pani Doktor jest lekarzem rodzinnym mojego syna czuję, że jest zaopiekowały medycznie w profesjonalny sposób. Nigdy nie lekceważy objawów, dokładnie analizuje każdą sytuację, ale również bardzo dokładnie tłumaczy proponowany sposób leczenia. Zawsze mogłam liczyć na wsparcie w trudnych sytuacjach.

lekarz Maria Blachnierek-Wasielica

Gastroenterolog

telefon:655296262
ul.55 PP 8
Leszno

Polecam Panią Marię. Bardzo dobry lekarz,mimo że odbyłam pierwszą wizyte od razu przepisala mi odpowiednie leki. Od ponad 10ciu lat meczylam się z zespołem jelita nadwrazliwego (wzdecia i bóle nie do wytrzymania)Mimo wczesniejszych badań gastroskopii,koloniskopii usg itp nie trafiono z odpowiednimi lekami. Teraz czuję się znakomicie,mam więcej energii, bóle przestały dokuczac. BARDZO DZIĘKUJĘ PANI DOKTOR.
Najlepszy lekarz w mieście dziś żadna przychodnia nie chciała przyjąć dziecka pan doktor przyjął bez problemu
Opinia dodana przez: Łukasz

dr n. med. Bartosz Sokół

Neurochirurg

Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Słowiańska 20/2
Leszno

Jestem żoną pacjenta leczonego przez Pana Docenta i nie mam słów uznania .Zawsze pomocny,opierający się na twardych faktach medycznych bardzo dokładnie i skrupulatnie tlumaczy i wspiera w leczeniu. Mąż przeszedł operację i żyję dzięki "złotym rękom" swojego Profesora. Polecam lekarza i oddział neurochirurgii w Szpitalu im J.Strusia w Poznaniu gdzie wszyscy oddają kawał serducha by ratować naszych bliskich.
Opinia dodana przez: Małgorzata P

lek. dent. Rafał Obremski

Francuska 25
64-100 Leszno

Bardzo dobry dentysta . Wyrywał mi dwa zęby nawet nie zauważyłam kiedy. potrafi poprawić atmosferę miły kompetenty i wart każdej ceny
Opinia dodana przez: Dorota

lek. dent. Mateusz Salicki

ul. Andrzeja Frycza Modrzewskiego 1
64-100 Leszno

Super podejście do pacjenta. Miły sympatyczny człowiek i bardzo dobry fachowiec. Szczerze polecam tego dentystę
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Jacek Hendzelek

Muśnickiego 4
64-100 Leszno

Pan Doktor jest wybitną postacią, ma doskonały kontakt z dzieckiem, fachowo potrafi zdiagnozować problem i mu zapobiec. Z czystym sumieniem polecam Pana Doktora .
Opinia dodana przez: Mateusz Teodorczyk

lekarz Danuta Wesołek

Neurolog dziecięcy, Pediatra

ul. Artyleryjska 8 A
64-100 Leszno

Byłam z synem, super polecam ,czekamy na następna wizyte i to na NFZ,przyjęci zostaliśmy tak jak byśmy byli prywatnie.
Opinia dodana przez: edyta

dr n. med. Andrzej Brynczak

Gabinet Lekarski Andrzej Brynczak
Piekarska 1
Leszno

Do dr Brynczaka trafiłam losowo, w przychodni, w której pracuje. W pierwszym kontakcie cechuje się wysokim poziomem kultury osobistej, uprzejmościa. Zleca wszystkie niezbędne badania. Raz zdarzyło się, że przypomniałam mu o recepcie, kt obiecał wystawić. W czasie badania ginekologicznego stara się byc delikatny, ale moje odczucia bólowe skomentowal nie jako ból a skurcz mięśni. W moim odczuciu bardzo oszczędny w odpowiedziach na moje pytania jako pacjentki. W/W cechy odczuwam jako …

lekarz Leszek Żuchowski

Kiepury 8
Leszno

Polecam pana doktora wszystkim tym którzy w planie mają usunąć sobie żylaki u nóg.Ja właśnie jestem miesiąc po takiej operacji i jestem bardzo zadowolony.