Lekarz ktory leczy ,a nie tylko zbywa pacjenta. Potrafi pomóc doradzić porozmawiać. Leczenie dopiero inwidualnie do pacjenta. Polecam
Polecam lekarza, bardzo dobre podejście do pacjenta. Dobiera leczenie inwidualnie do pacjenta, wysłucha i wytłumaczy . Leczenie na NFZ a podejście jak w prywatnej przychodni.
Jedyny ortopeda w Chojnickim Szpitalu, który nie ma obsuwy czasowej bo wcześniej przychodzi do gabinetu prawie 2 godz. szybciej(co się nie jest domeną lekarzy) Wnikliwie podchodzi do każdego przypadku, dokładnie tłumaczy etapy leczenia, jakie mogą być konsekwencje urazu powypadkowego. A kiedy leczenie idzie w dobrym kierunku, to odczuwałam jak cieszył się razem zemną że ręka jest sprawna! Przyjmuje jednego dnia 70 pacjentów! I chociaż zdarzyło mi się być ostatnią to był tak samo staranny i wnikliwy jak byłabym 1. Polecam Pana Doktora z całego serca!
Niestety przytrafiło mi się złamanie łokcia. Groźba operacji, ale obeszło się bez niej. Pan doktor kompetentny specjalista. Bardzo dobre podejście do pacjenta, dokładnie wszystko omówi i wytłumaczy. Godny polecenia lekarz, a przyjemność miałam poznać Pana Doktora w poradni KCZ w Starogardzie Gdańskim
Lekarz przez duże L. Mój Tata (86 lat) po złamaniu kości udowej swobodnie chodzi. Dziękuję Doktorze.
Mega super lekarz pozytywnie nastawiony do pacjenta. Polecam bardzo. Bardzo pilnuje leczenia i motywuje o dbanie w moim przypadku o dbanie o resztę uciętego palca hehe
Lekarz z powołania, miałem problem z wiązadłami lewej ręki , na początku była mowa o operacji a w okresie 4 miesięcy i leczenia ze strony Pana Doktora ustało się bez komplikacji i operacji. Lekarz zna się na rzeczy, zaangażowany i konkretny, godny zaufania.
Dziesięć lat temu pan doktor wykonał zabieg kości biodrowej. Do dzisiaj czuję się bardzo dobrze,nic się nie dzieje,jest idealnie. Ostatnio miałam przyjemność spotkać pana doktora ponownie. Fachowe podejście,lekarz z dużym doświadczeniem,wyjaśnił mi cierpliwie wszystkie aspekty związane z wymianą już drugiego biodra po przebytym niedawno zabiegu. Polecam bardzo z całego serca.
Bardzo dobry specjalista. Konkretne podejście do pacjenta. Wysłucha, wytłumaczy, pomoże. Oby więcej takich lekarzy. Godny polecenia!
Bardzo miły, sympatyczny, empatyczny, profesjonalista. Porozmawia z pacjentem, poinformuje, angażuje się w udzielenie jak najlepszej pomocy. Optymalizuje zarządzanie kolejką, aby pacjenci jak najkrócej czekali na przyjęcie. Lekarz "do rany przyłóż" :-). Oby tacy wszyscy byli ;-). Gorąco polecam!