Polecam ze względu na duże doświadczenie i profesjonalne podejście do pacjenta oraz fachowe wytumaczenie procesu leczenia. Podstawą tej opinii jest moje dobre samopoczucie dzięki właściwej diagnozie i dwóm opetacjom (na nerce i prostacie).
Dr Szczurek spartaczył mojemu tacie zabieg prostaty. Dzień po zabiegu dostał krwotoku i trzeba było wykonać go ponownie. Od czasu wykonania zabiegu pogorszyły się dolegliwości i mój tata wylądował w szpitalu z zapaleniem dróg moczowych i inny lekarz stwierdził że zabieg został źle przeprowadzony i że trzeba go zrobić ponownie.
Leczę się u doktora M. Szczurka ponad 10 lat. Moim zdaniem jest jednym z najlepszych, a może i najlepszym urologiem w Trójmieście
Szkoda czasu i pieniędzy, zapisuje tylko leki, a poprawy zdrowia nie ma. Na wizycie ograniczony czas i pośpiech. Jak najmniej takich lekarzy. Nie polecam
Nie polecam
Bardzo dobry lekarz z dużym doświadczeniem. Profesjonalne podejście do pacjenta i fachowe wytumaczenie jak przebiegać bedzie proces leczenia. Godny Polecenia.
Wspaniały lekarz. Informacje o Panu doktorze dostalam od mojego tescia, ktory leczy sie juz od jakiegos czasu. Oboje jesteśmy zachwyceni jego profesjonalizmem. Trafne diagnozy i skuteczne leczenie . Z czystym sumieniem polecam.
Bardzo miła konkretna rozmowa. Jestem zadowolony z wizyty i rad jakie udziel mi dr Szczurek
Jedynym powodem pojawienia się negatywnych opinii o tym lekarzu jest fakt, że nie lubi On hipochondryków. Pacjenci, którzy pragną się szybko i skutecznie wyleczyć znajdą u tego lekarza odpowiednią pomoc
Nie polecam. Jest bardzo powierzchowny. Nigdy nie ma czasu.
Nie polecam. Jest bardzo powierzchowny. Nigdy nie ma czasu.
niniejszym opisem chciałbym ostrzec ewentualnych pacjentów i z góry zaznaczyć, iż nie jestem żadna konkurencją bo to byłoby niepoważne. moje dane można potwierdzić pisząc na prywatnego maila yxvzrv1984@o2.pl proszę wszystkich o przeczytanie pierwszej oceny tego "lekarza" z 01/02/09 18:31 którą w 100% potwierdzam. przez parę miesięcy "pan doktor" leczył mnie prochami dla kastratów na bakteryjne zapalenie prostaty, a miałem krwiomocz i nowotwór pęcherza G3, którego pomimo moich nieufnych pytań nie chciało mu się sprawdzić w badaniu usg. historia trwała parę miesięcy i w rezultacie "tylko" straciłem pęcherz, który wcześniej był …
proszę wszystkich o przeczytanie pierwszej oceny tego "lekarza" z 01/02/09 18:31 którą w 100% potwierdzam. przez parę miesięcy "pan doktor" leczył mnie prochami dla kastratów na bakteryjne zapalenie prostaty, a miałem krwiomocz i nowotwór pęcherza G3, którego pomimo moich nieufnych pytań nie chciało mu się sprawdzić w badaniu usg. historia trwała parę miesięcy i w rezultacie "tylko" straciłem pęcherz, który wcześniej był do uratowania. cud że wogóle żyję - tylko dlatego, że na czas zmieniłem lekarza. jeszcze raz ostrzegam - trzymacie się od niego jak najdalej i nie dajcie się nabierać na jego luzacki sposób bycia, którym maskuje brak kompetencji. od lekarza wymaga się profesjonalizmu, a nie błazenady.