Maciej Szczurek

Urolog

3,9
3,7

4,0

To była moja pierwsza wizyta. Konkretnie, rzeczowo, pełna kultura i szacunek, punktualnie. Koszt leków bardzo przyzwoity.

Bardzo mnie zdziwiły te negatywne komentarze .Zarzucanie dr Szczurkowi niedokładności czy braku zainteresowania pacjentem to bzdura. Leczę się od kilku lat u Doktora (leżałam kilka razy w szpitalu )i chciałabym ,żeby wszyscy lekarze mieli taki profesjonalny stosunek do pacjenta.

2,0

Nie słucha pacjenta, przejawia zachowania rutynowe, zapisuje leki, których ulotki wyłożone są w poczekalni, co nie wzbudza zaufania. Odczucie po wizycie - naciąganie na kolejne wizyty. Ponadto: nie wystawiono rachunku, wynik usg zachowano w karcie, zamiast wydać pacjentowi. Nie polecam

Wspaniały fachowiec , miły człowiek , potrafił pocieszyć i pomógł uwierzyć ,że istnieje nadzieja. Spotkany w szpitalu. Szczerze Polecam .

Nawiązując do poprzedniego komentarza muszę stwierdzić , że musiałam się sporo naszukać doktora Szczurka bo od 2 lat nie przyjmuje w publicznej służbie zdrowia, więc data i komentarz są jakieś dziwne. Moje odczucia są skrajnie odmienne. Kontakt z Panem doktorem mam od paru lat i zaczął się w szpitalu i muszę powiedzieć że tak fachowej i miłego podratowania osoby chorej się nie spodziewałam .Szczerze Polecam.

2,0

Zdecydowanie nie polecam. Być może spełnia oczekiwania za pieniądze w prywatnym gabinecie ale na państwowym etacie absolutnie nie jest zdrowiem pacjenta zainteresowany. Nie zleca nawet podstawowych badań doprowadzając ludzi do nowotworu!! Bardzo zły lekarz