Z przykrością muszę potwierdzić wszystkie negatywne opinie na temat p. M. Bednarczyk-Kozłowskiej. Po wizycie u Pani Doktor byłem roztrzęsiony przez cały dzień z uwagi na to, w jaki sposób zostałem przez nią potraktowany. Nie jestem częstym gościem w przychodniach, jednak zmuszony byłem do przyjścia do lekarza POZ w związku z silnymi objawami ze strony żołądka - biegunką i wymiotami. Od samego początku rzuciła mi się w oczy rażąca wręcz arogancja ze strony tej pani, odnoszenie się do mnie pogardliwym tonem, bagatelizowanie moich dolegliwości. Zaznaczyła, że z takimi objawami powinienem "wziąć tabletki bez recepty i urlop na żądanie, a nie zawracać jej głowę". Dodała przy tym wyniośle, że od tego właśnie jest urlop na żądanie. Ja akurat należałem do pacjentów niepokornych, a do tego dość dobrze zaznajomionych z zakresu przepisów prawa pracy, więc zacząłem się kłócić z lekarką. Nie pozostawała dłużna i stopniowo podnosiła ton, będąc na granicy głośnego krzyku. Byłem bliski wyjścia stamtąd i złożenia skargi do kierownika przychodni, ale mój stan zdrowia był natenczas na tyle kiepski, że nie miałem siły się dłużej z nią wykłócać. W czasie wizyty wielokrotnie podkreślała, że "jak z takimi dolegliwościami ludzie będą po lekarzach łazić, to za niedługo na wizytę trzeba będzie czekać kilka miesięcy" oraz że "już teraz nie ma kto ludzi leczyć". Generalnie, od samego początku dawała do zrozumienia, że symuluję, a moją jedyną intencją było wzięcie zwolnienia lekarskiego. Od samego początku lekarka tworzyła atmosferę przypominającą relację niewolnik i strofujący go pan, a nie lekarz-pacjent. Na sam koniec niemalże rzuciła mi receptą w twarz, nie opisując, co się na niej znajduje i czym są przepisane leki. Dodała, że mam sobie to powiesić na ścianie na wypadek podobnych dolegliwości i brać urlop na żądanie. Zaznaczam, że na 100% nie opisałem wszystkich aspektów tej wizyty, bo stopień bezczelności, buty i pogardy p. Magdaleny był tak rażący, że pewne kwestie już uleciały z mojej pamięci.
Na koniec apel do wszystkich czytających tę opinię. NIGDY nie skorzystajcie z "usług" tej lekarki. Naprawdę, szczerze to odradzam. Jeżeli są Państwo do niej zapisani, jako do lekarza rodzinnego, wypiszcie się, ponieważ przez to, że posiada ona przypisanych pacjentów, nadal są podstawy do jej zatrudniania. Patrząc po ilościach tych opinii i ich negatywnych wydźwiękach nie umiem zrozumieć, jakim cudem taka osoba jest nadal zatrudniana w placówkach publicznych. To bardzo przykre, a zarazem zatrważające. Ja bardzo żałuję, że bezpośrednio po wizycie nie zdecydowałem się na złożenie skargi i oficjalnego pisma do organu nadzoru, ale chciałem lekarce dać jeszcze jedną szansę, licząc na to, że po prostu miała okropny dzień i padłem jej ofiarą. Niestety, kolejna wizyta nie przebiegała w lepszej atmosferze, mimo moich szczerych intencji.
Niestety potwierdzam opinie które są niżej wymienione, arogancja, buta, spóźnianie się parę godzin do swojego gabinetu i pouczanie że pracuje się jeszcze dodatkowo w innym miejscu, to mozna się spóźniać, albo że do lekarza się przychodzi RANO, a jest 12sta, mimo że z tego co pamiętam na drzwiach pani przyjmuje (przyjmowała) do późniejszej godziny XD kosmos. Chamskie odzywki po odpowiadaniu pacjenta na pytania, czułem się jak w skarbówce a nie u lekarza, mimo że na NFZ. Tym się powinna zająć rada etyki lekarskiej
Potwierdzam wszystkie złe opinie na temat tej osoby. Jakim cudem ta osoba jest lekarzem i pracuje w przychodni??!!!! NIE WIEM! TO BIEDNY CHORY Z NIENAWIŚCI DO LUDZI człowiek. Przykre, Nie lubiana ani przez personel ani pacjentów. Żal, wielki żal!!!
Wizyta przebiegła w bardzo nieprzyjemnej atmosferze. Pani doktor jest niechlujna, chamska i opryskliwa. Serdecznie odradzam.
Odpychająca osoba, nie zainteresowana pacjentem. Traktuje z wyższością, krytykuje, wygłasza opinie nieznoszącym sprzeciwu tonem, a czasami wręcz ruga! Najgorsze jest to, że tak ją absorbuje wyzłośliwianie, że na badanie już nie ma czasu. Tą panią chyba wprost przeniesiono z głębokiej komuny. Z całego serca nie polecam!
Pani której "doktorem" nazwać nie mogę potraktowała mnie bardzo arogancko, niemile, chamsko. Myślę że pomyliła profesje bo z takim brakiem szacunku dawno nie miałam nic wspólnego. Przyszłam do niej z bólem gardła a wyszłam z nałożoną na siebie kwarantanną bez jakichkolwiek objawów na covid. A na ból gardła dostałam czopki. Jestem w szoku że istnieją tak potworni i chamscy "lekarze". Ps. Ta jedna gwiazdka to i tak za dużo aby wystawić.
Szkoda,że Państwa opinie o tej lekarce czytam po wizycie,a nie przed. Nikt w życiu tak mnie nie upokorzył jak ta kobieta. W trakcie wizyty też żalowalam,że naszej rozmowy nie nagrywam. Szczerze odradzam wizyty . Szkoda czasu i nerwów. Mam nadzieję, że do wieczora się uspokoję(miałam wizytę o godz.9-tej).
Szkoda,że Państwa opinie o tej lekarce czytam po wizycie,a nie przed.
Nikt w życiu tak mnie nie upokorzył jak ta kobieta.
W trakcie wizyty też żalowalam,że naszej rozmowy nie nagrywam.
Szczerze odradzam wizyty . Szkoda czasu i nerwów.
Mam nadzieję, że do wieczora się uspokoję(miałam wizytę o godz.9-tej).
Moja wizyta odbyła się w DRAMATYCZNEJ atmosferze. Przyszłam KOMERCYJNIE do Pani doktor w celu zaświadczenie na praktyki lekarskie o zdolności do pracy w szpitalu. Sposób w jaki lekarz odnosi się do pacjenta pozostawia naprawdę wiele do życzenia. Uciekać jak najdalej i omijać szerokim łukiem. Na udzielone przeze mnie pytania odpowiadała drwiąco, była arogancka i okazywała pogardę do człowieka. OSTRZEGAM PRZED TĄ OSOBĄ
Moja wizyta odbyła się w DRAMATYCZNEJ atmosferze.
Uciekać jak najdalej i omijać szerokim łukiem.
OSTRZEGAM PRZED TĄ OSOBĄ
Koszmar!!!!! Trudno znaleźć właściwy dobór słów. Pacjent najwyraźniej przeszkadza pani doktor. Podważa złe samopoczucie pacjenta, bagatelizuje objawy. Proponuję unikać " jak ognia".
Byłam u Pani doktor na wizycie z zaświadczeniem na studia. Pani dr się spóźniła, była opryskliwa, chamska i proponowała abym umówiła się poza placówka prywatnie to mi podbije zaświadczenie. Zmarnowane 130 zł. NIE POLECAM!!! Strzeżcie się tego lekarza