W 1999 roku ukończyłam Uniwersytet Medyczny w Łodzi, uzyskując tytuł lekarza medycyny. W 2000 roku , podjęłam staż w Ośrodku Leczenia Nerwic , który pozwolił mi na zapoznanie się z psychoterapią grupową. W 2001 roku rozpoczełam specjalizację z psychiatrii w Centralnym Szpitalu Klinicznym Uniwersytetu Medycznego w Łodzi, w Klinice Psychiatrii Młodzieżowej. W latach 2001-2007 praca w charakterze lekarza pierwszego kontaktu , w wielospecjalistycznej poradni. W 2007 roku uzyskanie tytułu spec…
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Leczę się u dr Skał już od dłuższego czasu i dla mnie jest to najlepszy psychiatra na jakiego trafiłem. Poświęca dużo czasu na rozmowę z pacjentem,potrafi wysłuchać i pomoc. Dla mnie lekarz godny zaufania jak i polecenia.
Wspaniały lekarz,poświęca dużo czasu pacjentowi, wykazuje się empatią i zrozumieniem. Leczyłam sie wyłącznie w ramach NFZ i czułam, że jestem pod dobrą opieką.
Wraz z mężem jesteśmy bardzo wdzięczni Pani Doktor za pomoc w trudnych chwilach. Pani Skał-Mydłowska jest osobą, która potrafi zrozumieć specyfikę sytuacji pacjenta, prowadzić rozmowę na temat różnych aspektów życia a także starannie, profesjonalnie dobrać leki. Poświęca pacjentom należytą, ponadprzeciętną ilość czasu i uwagi. Dzięki Pani Doktor udało nam się przetrwać trudne chwile. Gorąco polecamy tego lekarza.
Bark poprawy po lekach spowodował iż zgodnie z sugestią lekarza psychiatry u którego się leczyłam zdecydowałam się na psychoterapię u Pani Doktor Skał - Mydłowskiej. Była to długa i nie zawsze łatwa droga, którą z Panią Doktor przebyłam ale dzięki temu pozbyłam się objawów i dziś już mogę w pełni cieszyć się każdym dniem. Zdecydowanie polecam tą formę terapii, jest ona nieocenioną drogą do poznania samego siebie . Bardzo dziękuję Pani Doktor.
W moim życiu wszystko się nagle posypało. Było bardzo ciężko. Zadzwoniłam, zapukałam i zostałam z p. doktor Skał-Mydłowską przez dwa lata. Uwielbiałam te wizyty, bo tylko tu mogłam szczerze o wszystkim pogadać. Zatroszczyła się o mnie, wyeliminowała powody mojego smutku, cieszyła się z sukcesów. Rozumiała mnie jak nikt inny ( byłam wcześniej u 2 innych psychologów), a ja bezgranicznie zaufałam i nie zawiodłam się. Bardzo często myślę o Pani doktor w kategorii przyjaciółki – to wielki zaszczyt być pacjentem Takiego lekarza. Kieruję apel do wszystkich leczących się u Pani doktor. …
Kieruję apel do wszystkich leczących się u Pani doktor. Wpisujcie swoje opinie, aby z miliona lekarzy, polecać tylko tych wybitnych specjalistów. Dziękuję Pani Magdo.
Do Pani doktor trafiłam z polecenia. Otrzymałam profesjonalną pomoc, za którą jestem bardzo wdzięczna.Dziś sama mogę polecić doktor Skał- Mydłowską zarówno jako jej pacjentka jak i osoba sama będąca lekarzem.
Do Pani doktor poszedłem ze swoją matką, której stan zdrowia pogarszał się i czułem się bezradny. Pani doktor ciepło zajęła się moją mamą, pozytywne efekty już są widoczne, uwalniając od cierpienia nie tylko moją matkę ale także mnie i moich bliskich.
Do pani doktor trafiłam po tym , jak straciłam wiarę w ludzi. To lekarz o wielkim sercu i empatii. Jest lekarzem rzetelnym i kompetentnym z dużą cierpliwością i życzliwością skierowaną do pacjentów. Pracuje z pasją. Miałam szczęście ,że trafiłam do Niej. Dzisiaj mogę funkcjonować w życiu prywatnym i zawodowym .Dziękuję Pani Doktor z całego serca. Wdzięczna pacjentka Gabrysia.
Pani doktor Magdalena Skał Mydłowska od ponad dwóch lat jest lekarzem mojej mamy, która aktualnie liczy sobie 92 lata. Trafiłyśmy do Pani doktor, jako kolejnego psychiatry w chwili, gdy mama była w bardzo złym stanie. Bezsenność i wszechobecne lęki bardzo utrudniały jej życie. Leki stosowane wcześniej nie dały oczekiwanej poprawy. Panią doktor, jako lekarza posiadającego szczególne predyspozycje do kontaktu z osobami starszymi, poleciła mi moja synowa. Już po pierwszej wizycie, a przede wszystkim po rozmowie z Panią doktor, moja mama poczuła się lepiej. Po pewnym czasie zastosowane leki dały bardzo dobre rezultaty. Minęła bezsenność i prawie ustąpiły bardzo dokuczliwe lęki. Jak wspomniałam Pani doktor jest kolejnym psychiatrą leczącym moją mamusię. Tak więc mamy skalę porównawczą. Uważam , że Pani doktor Magda jest lekarzem bardzo profesjonalnym, poświęcającym pacjentowi maksymalnie dużo czasu, cierpliwości i zainteresowania. Również wtedy, gdy pacjent ma tak dużo lat. Bardzo dziękuję Pani doktor w imieniu własnym i mojej mamy, która dzięki Pani jest znowu bardziej z nami.
Brak możliwości dodawania kolejnych opinii na profilu tego lekarza.