zdecydowanie polecam wspaniały lekarz i człowiek
zdecydowanie polecam wspaniały lekarz i człowiek
Jest wspaniałym lekarzem " klejnotem chirurgii onkologicznej i rekonstrukcyjnej " , specjalista od beznadziejnych przypadków . Jest bardzo sromny , spokojny i kulturalny . Cieszę się i ogromnie jestem mu wdzięczna , że mogłam korzystać z pomocy takiego specjalisty w chwilach kiedy zawalił mi się świat , kiedy miałam watpliwości , czy uda mi się pokonać walkę z chorobami nowotworowymi , czy w ogóle pzrezyję . Wzbudził moje szczególne zaufanie. Jest Pan Doktorze cudownym lekarzem , ale też kochanym zwykłym człowiekiem , który poprzez swoja wiedzę i pracę daje ludziom …
Jest Pan Doktorze cudownym lekarzem , ale też kochanym zwykłym człowiekiem , który poprzez swoja wiedzę i pracę daje ludziom takim jak ja nadzieję na dalsze życie .
Sa takie rzeczy , za które nie można zapłacić żadnymi pieniedzmi tykko pamięcią , wdzięcznościa i słowem DZIĘKUJĘ . Dobrze jest gdy możemy liczyc na pomoc innych dobrych ludzi , skromnych , wrażliwych , pomagających nam bez wielkich słów , bez rozgłosu a jednocześnie czyniących dla nas nieskończenie wiele . Jest Pan wspaniałym wzorem dla innych .
Beata J.
Bardzo dobry lekarz, który wie co robić . Działa szybko i skutecznie. Jest specjalistą w swojej dziedzinie.
konkretny, dobrze informuje pacjenta o czekajkrzycho111
konkretny, dobrze informuje pacjenta o czekajkrzycho111
Doskonały fachowiec, perfekcyjny.Nie żałuje prywatnego czasu dla pacjenta. Po zabiegach o godz 22 przyjechał do szpitala aby sprawdzić jak czują się pacjentki.Przeprowadził u mnie zabieg usunięcia piersi. Zrobił to artystycznie.Po dwóch dniach wyszłam ze szpitala zdrowa, pełna optymizmu i chęci do życia.
bardzo dobry lekarz który posiada czas dla pacjenta.
bardzo dobry lekarz który posiada czas dla pacjenta.
Polecam, tak bardzo się bałam a ON swoim usposobieniem rozwiał lęk. To cudowny człowiek, z ogromnym poczuciem humoru, błyskotliwy. POLECAM i dziękuję doktorze za wszystko!
Doskonały wysokiej klasy fachowiec, który jeszcze chce cos robic dla pacjenta. Jedyny lekarz którego obdarzam całkowitym zaufaniem. Miły, konkretny, ale.... Nie jest juz tak "rozmowny" i nie usmiecha się tak jak dawniej, nie poświeca tyle czasu na rozmowę z chorym (lata 90 młody lekarz)- ale tak bywa gdy zaczyna wychodzić rutyna i wyższe stanowisko. Ale mimo wszystko gorąco polecam, bo to wszystko pryszcz w porównaniu do innych. Tak na marginesie nie mogę sie nadziwić skąd p.doktor wziął tak prostacką, opryskliwą i niesympatyczną "sekretarkę" w szpitalu MSWIA. Kontakt z tą osobą …
Tak na marginesie nie mogę sie nadziwić skąd p.doktor wziął tak prostacką, opryskliwą i niesympatyczną "sekretarkę" w szpitalu MSWIA. Kontakt z tą osobą jest na poziomie magla - osoba ta psuje wizerunek oddziałowi i jest najgorszym wspomnieniem i całe szczęście że tylko na tym poziomie.
Wspaniały lekarz-chirurg-nigdy sie nie poddaje w walce o życie pacjenta-podejmuje wyzwania w sytuacjach beznadziejnych.Dziękuję za nowe życie i gorąco polecam.
Tą drogą w imieniu własnym i moich Rodziców pragnę bardzo serdecznie podziękować Panu Doktorowi za przeprowadzony zabieg usunięcia znamion u mojego Taty. Zabieg miał miejsce na oddziale onkologii,którego Pan Doktor jest ordynatorem. Pan Doktor okazał nam szacunek,życzliwość-cechy tak bardzo istotne w dzisiejszych czasach. Panie Doktorze-Dziękujemy! Iza G. z Częstochowy