Z całego serca polecam Pana doktora Marka Trzaskę! Zanim trafiliśmy do jego gabinetu, odwiedziliśmy z córką wielu specjalistów, ale nikt nie potrafił postawić trafnej diagnozy i nam pomóc. Pan doktor to profesjonalista z ogromną wiedzą i podejściem do dziecka. Już po trzech wizytach stan córki jest po prostu rewelacyjny! Jesteśmy bardzo wdzięczni za okazaną pomoc i w końcu możemy odetchnąć z ulgą. Lekarz z powołania!”
Z pełnym przekonaniem polecam Marka Trzaskę jako rehabilitanta. Trafiłem do niego z poważnymi problemami ze stawem skokowym oraz bólem kręgosłupa lędźwiowego, które znacząco ograniczały moją sprawność. Terapia od początku była poprzedzona dokładną diagnostyką funkcjonalną i jasno określonym planem rehabilitacji. Zajęcia obejmowały terapię manualną, mobilizację stawu skokowego, ćwiczenia stabilizacyjne oraz wzmacnianie mięśni głębokich. Każdy element był dokładnie wyjaśniany, co dawało poczucie bezpieczeństwa i kontroli nad procesem leczenia. Efekty przyszły stopniowo, ale wyraźnie — mniejszy ból, lepsza stabilność i większy komfort ruchu. Duży profesjonalizm, zaangażowanie i empatyczne podejście do pacjenta.
Gorąco polecam Pana Marka. Po wielu wizytach o ortopedów, którzy niekoniecznie przejęli się moim problemem wreszcie trafiłem do osoby, która chce pomóc. Świetnie dobrane ćwiczenia, które przynoszą ulgę w codziennym funkcjonowaniu. Polecam również wizyty z niemowlakami. Syn po kilku wizytach zrobił bardzo duże postępy. Polecam !
zdecydowana poprawa bez środków farmakologicznych Wiadomo że po jednym zabiegu ból nie ustąpi ale po kolejnych jest o wiele lepiej Korzystałam z usług Pana Marka wielokrotnie i jestem bardzo zadowolona Nie tylko ja ale członkowie rodziny Warto słuchać uwag Pana Marka i ćwiczyć Polecam
Polecam p. Marka, profesjonalista, specjalista w swoim fachu, pomaga wrócić do zdrowia, dosłownie stawia na nogi, wreszcie mogę wejść po schodach, dziękuję
Pan Marek to prawdziwy fizjoterapeuta, specjalista oraz cudotwórca. Trafiłem do pana Marka z przepuklina na kręgosłupie, ciągłymi bólami szyi i pleców. Po pierwszej wizycie poczułem się o niebo lepiej, a z każdą kolejną jest tylko lepiej. Pan Marek zawsze spokojnie i z uśmiechem na twarzy potrafi odpowiedzieć na każde pytanie, oraz dobrać odpowiednie ćwiczenia do danego schorzenia. Z czystym sumieniem mogę polecić pana Marka.
Jestem bardzo zadowolona z wizyt u pana Marka. Za każdym razem, kiedy do niego przychodzę — a trwa to już od dłuższego czasu — spotykam się z pełnym zaangażowaniem i prawdziwym profesjonalizmem. Z niezwykłą uważnością zajmuje się każdym miejscem, które zaczyna dawać o sobie znać i utrudnia codzienne funkcjonowanie, niezależnie od tego, czy chodzi o stopę, rękę czy biodro. Każdy jego ruch jest pewny, delikatny i przemyślany, dzięki czemu czuję, że moje zdrowie jest w najlepszych możliwych rękach. Polecam pana Marka każdemu, kto potrzebuje prawdziwej, empatycznej i skutecznej pomocy.
Wspaniały człowiek. Prawdziwy specjalista. Można powiedzieć,że naprawił mi bark a teraz jeszcze zajął się problemami ze stopą. Dzięki p. Markowi mogę funkcjonować normalnie. Polecam z całego serca. Iwona
Pan Marek to prawdziwy cudotwórca, świetny fachowiec. Profesjonalny i skuteczny. Polecam w stu procentach.
Polecam w stu procentach.