mgr Marek Trzaska

Fizjoterapeuta

Pan Marek to więcej niż fizjoterapeuta - to cudotwórca. Nie da się opisać słowami ogromu jego wiedzy. - Do Pana Marka chodzę regularnie od ok. 6 lat z dużą wypukliną w lędźwiowej części kręgosłupa. Dzięki temu przez cały ten okres nie "połamało mnie" ani razu. Nie stosuje absolutnie żadnych leków przeciwbólowych a na wakacje jedynie jeżdże z małym wspomagaczem w postaci malej piłeczki do masażu „w razie w“ chociaż najchętniej Pana Marka zabrałabym ze sobą na każdy wyjazd 😉 - Pan Marek również zdementował podejrzenie wyrostka podczas strasznych bólów pod …

- Pan Marek również zdementował podejrzenie wyrostka podczas strasznych bólów pod żebrem. Jedna wizyta u niego wyleczyła mnie z bóli jak ręką odjął (lekarze wysyłali mnie na badanie krwi, usg itp).
- Aktualnie Pan Marek rehabilituje moją nogę po złamaniu z przemieszczeniem i dzięki niemu po 3 miesiącach od upadku jestem w stanie cieszyć się w pełni na nowo życiem.
- Na wizyty chodziłam również ze swoją córką i jej napięciem mięśniowym, który niestety żaden lekarz nie był w stanie stwierdzić, a przez co kilku miesięczne dziecko cały czas płakało i prężyło się. Efekt podobny jak w poprzednich przypadkach.

Do Pana Marka zwerbowałam już moją mamę, teściową i kilka koleżanek, które również regularnie do niego chodzą. Polecam go każdemu, kogo spotkam, a kto ma jakikolwiek problem z – ogólnie mówiąc – ciałem. Pan Marek wie gdzie nacisnąć, co zrobić i co doskwiera. Mało tego, patrzy holistycznie na człowieka co w dzisiejszych czasach niestety jest rzadkością i dzięki temu wyprzedza lata świetlne wielu lekarzy. W efekcie niestety nie mam zaufania do lekarzy, a właśnie do niego ponieważ wielekrotnie dowiódł swoich racji. Nie ma problemu, z którym Pan Marek by sobie nie poradził. To poprostu „ręce, które leczą“.

Od trzech lat jestem pacjentką Pana Marka. Dzięki regularnej rehabilitacji nie mam już bólów kręgosłupa lędźwiowego i szyjnego.Nie muszę przyjmować żadnych środków przeciwbólowych. Pan Marek to świetny fachowiec. Zabiegi przebiegają w przyjemnej atmosferze. Jeśli mam duży stres po masażu wszystko mija, ból w plecach odpuszcza. Z całego serca polecam rehabilitację u Pana Marka. Wdzięczna pacjentka.

Świetny specjalista z ogromym doświadczeniem, bardzo skuteczny. Córka po rekonstrukcji więzadła błyskawicznie powróciła do sprawności. Wizyty w przyjemnej atmosferze, super podejście do dzieci, rehabilitant z prawdziwego zdarzenia, z czystym sumieniem polecam .

Do Pana Marka trafiłam z polecenia. Właściwa osoba na właściwym miejscu . Mam problemy z barkiem ,o kręgosłupie nie wspomnę, a po kilku wizytach moja dolegliwość jest znacznie znacznie mniejsza. Prawdziwy fachowiec ,z całego serca POLECAM

Pan Marek jest godnym zaufania specjalistą. Posiada bardzo dużą wiedzę, którą przekazuje w zrozumiały sposób. Potrafi pomóc w bólu i w cierpieniu. Jestem jego klientką od wielu lat. Miły i pomocny człowiek podchodzący z dużą empatią do pacjenta. Polecam wszystkim z całego serca.

Pan Marek jest niczym magik. Sprawił że w 2 tygodnie zmiażdżona ręka była zupełnie sprawna. Jest nie tylko profesjonalistą ale również z pasją wykonuje swój zawód. Jeśli z rechabilitacją to tylko do Pana Marka

Pan Marek wykazał się dużym profesjonalizmem.Po wizycie zauważyłam znaczną poprawę w zakresie ruchomości i redukcji bólu.Udzielił mi wskazówki do ćwiczeń w domu,co pozwoliło mi jeszcze szybciej wrócić do sprawności.Polecam tego specjalistę każdemu,kto potrzebuje skutecznej pomocy w rehabilitacji. Pan Marek zasługuje na 6, ale brakło skali:)

Marek, już kilka lat temu w kontakcie z moją malutką córeczką okazał się osobą niezwykle kompetentną i godna zaufania. Rozwiał wszystkie moje wcześniejsze obawy i nierzetelne wcześniejsze diagnozy. Zawsze w chwilach obaw zwracam sie do niego po opinię. Ufam mu całkowicie. Niedawno poprosiłam go o pomoc w bólu stopy- mimo wcześniejszych dwumiesięcznych wizyt u innego fizjoterapeuty - bez efektu/braku pomysłu na dalsze leczenie, u Marka wystarczyła jedna wizyta....cos niesamowitego...ja to nazywam efektem motyla. Nie pamietałam już, jak to jest funkcjonować bez bólu....Dziękuję!!!

Gorąco polecam! Pan Marek to – pasjonat - MAGIK, którego umiejętność szybkiego i skutecznego reagowania na ból jest bezcenna. Od kilku lat Marek regularnie "rozprawia się" z różnymi dolegliwościami – blokadami w moim ciele. (m.in .bóle kręgosłupa, kolana , drętwienie rąk). Stosuje szeroki wachlarz technik fizjoterapeutycznych, dostosowanych do indywidualnych potrzeb pacjentów. Poza tym jest miłą i dowcipną osobą i godzinne zabiegi przebiegają w przyjemnej atmosferze.

Gorąco polecam!

Najlepszy profesjonalista w swoim fachu. Miałem bardzo duże problemy z bólem w okolicach kręgosłupa. Byłem wcześniej u kilku "specjalistów", ale dopiero Pan Marek postawił mnie na nogi. Dziękuje! W końcu mogę normalnie żyć.