W październiku 2024 przechodząc na oznakowanym przejściu dla pieszych, potrącił mnie samochód. Rehabilitacja kręgosłupa na NFZ nie przyniosła oczekiwanych efektów. Do Pana Marka trafiłam z polecenia kilku osób. W trakcie spotkań nie skupia się tylko na jednym problemie (kręgosłup), a na całości. W sytuacji kryzysowej, przez telefon podał mi zalecenia, jak mam sobie pomóc (zaopatrzyłam się do pracy w dwa jeżyki - piłeczki do masażu). Teraz tabletki przeciwbólowe przyjmuję sporadycznie. Już po kilku wizytach mój komfort życia znacznie się poprawił, za co jestem bardzo wdzięczna! Pan Marek jest cierpliwy, empatyczny …
Pan Marek jest cierpliwy, empatyczny i świetny w tym co robi. Polecam z czystym sumieniem!
Pan Marek podczas pierwszej wizyty poświęcił mi dużo czasu i wykazał wiele cierpliwości w wyjaśnianiu moich problemów z kręgosłupem. Podczas następnych wielu wizyt rehabilitował nie tylko kręgosłup ale także barki, kolano i biodro doprowadzając mnie do pełnej sprawności. Obecnie jestem na Mazurach i mogę beż problemu chodzić z kijami kilka km, jeździć na rowerze i pływać w jeziorach. Dziękuję Panie Marku.
Zgłosiłam się do pana Marka z uciążliwym bólem łokcia, który okazał się tzw. łokciem tenisisty. Ból utrudniał mi codzienne czynności, nawet tak proste jak podnoszenie kubka czy czajnika z wodą. Pan Marek bardzo dokładnie przeprowadził wywiad, postawił trafną diagnozę i już podczas pierwszej wizyty zastosował skuteczną terapię. Otrzymałam także zestaw ćwiczeń do wykonywania w domu oraz praktyczne wskazówki, jak odciążać rękę i unikać błędów, które mogłyby pogarszać mój stan. Już po kilku dniach odczułam znaczną poprawę. Pan Marek to profesjonalista z ogromną wiedzą i indywidualnym podejściem do pacjenta. Z pełnym przekonaniem polecam Pana Marka!
Pan Marek prowadził rehabilitację mojej 80-letniej mamy po operacji wszczepienia endoprotezy kolana. Już od pierwszych wizyt dało się zauważyć jego ogromne doświadczenie, cierpliwość i empatię. Dzięki odpowiednio dobranym ćwiczeniom oraz konsekwentnej pracy, mama bardzo szybko zaczęła odzyskiwać sprawność – ból stopniowo się zmniejszał, a zakres ruchu w kolanie systematycznie się poprawiał. Pan Marek nie tylko dbał o stronę fizyczną terapii, ale również potrafił zmotywować i wspierać psychicznie, co w tym wieku ma ogromne znaczenie. Jesteśmy bardzo wdzięczni za profesjonalną opiekę i zdecydowanie polecamy jego pomoc każdemu, kto szuka skutecznej i życzliwej rehabilitacji.
Miałam problem z bólem śródstopia promieniującym do łydki, który był szczególnie dokuczliwy przy dotyku, zakładaniu butów i chodzeniu. Pan Marek Trzaska bardzo szybko i trafnie zdiagnozował przyczynę dolegliwości. Już po jednej wizycie ból niemal całkowicie ustąpił, a ja mogę znów chodzić bez bólu. Profesjonalne podejście, duża wiedza i skuteczność terapii – zdecydowanie polecam!
Profesjonalizm i skuteczność na najwyższym poziomie! Pana Marka znam od kilku lat – trafiłam do niego dzięki poleceniu przyjaciółki, gdy moja półroczna córka miała wzmożone napięcie mięśniowe. Już po kilku miesiącach terapii oraz wykonywaniu zalecanych ćwiczeń w domu zauważyliśmy ogromne postępy. Córka zaczęła podnosić główkę, bez problemu leżała na brzuchu i obracała się na boki. Po kilku latach ponownie skorzystałam z pomocy Pana Marka, tym razem w związku z dolegliwościami kręgosłupa lędźwiowego. Już po pierwszej wizycie byłam w stanie wykonać pełny skłon do podłogi i przysiad bez bólu! Każda kolejna …
Profesjonalizm i skuteczność na najwyższym poziomie!
Po kilku latach ponownie skorzystałam z pomocy Pana Marka, tym razem w związku z dolegliwościami kręgosłupa lędźwiowego. Już po pierwszej wizycie byłam w stanie wykonać pełny skłon do podłogi i przysiad bez bólu! Każda kolejna wizyta przynosi ogromną ulgę, a efekty są naprawdę imponujące.
Pan Marek to fachowiec w swojej dziedzinie, którego z pełnym przekonaniem polecam każdemu, kto szuka skutecznej i profesjonalnej pomocy.
Pan Marek to więcej niż fizjoterapeuta - to cudotwórca. Nie da się opisać słowami ogromu jego wiedzy. - Do Pana Marka chodzę regularnie od ok. 6 lat z dużą wypukliną w lędźwiowej części kręgosłupa. Dzięki temu przez cały ten okres nie "połamało mnie" ani razu. Nie stosuje absolutnie żadnych leków przeciwbólowych a na wakacje jedynie jeżdże z małym wspomagaczem w postaci malej piłeczki do masażu „w razie w“ chociaż najchętniej Pana Marka zabrałabym ze sobą na każdy wyjazd 😉 - Pan Marek również zdementował podejrzenie wyrostka podczas strasznych bólów pod …
- Pan Marek również zdementował podejrzenie wyrostka podczas strasznych bólów pod żebrem. Jedna wizyta u niego wyleczyła mnie z bóli jak ręką odjął (lekarze wysyłali mnie na badanie krwi, usg itp).
- Aktualnie Pan Marek rehabilituje moją nogę po złamaniu z przemieszczeniem i dzięki niemu po 3 miesiącach od upadku jestem w stanie cieszyć się w pełni na nowo życiem.
- Na wizyty chodziłam również ze swoją córką i jej napięciem mięśniowym, który niestety żaden lekarz nie był w stanie stwierdzić, a przez co kilku miesięczne dziecko cały czas płakało i prężyło się. Efekt podobny jak w poprzednich przypadkach.
Do Pana Marka zwerbowałam już moją mamę, teściową i kilka koleżanek, które również regularnie do niego chodzą. Polecam go każdemu, kogo spotkam, a kto ma jakikolwiek problem z – ogólnie mówiąc – ciałem. Pan Marek wie gdzie nacisnąć, co zrobić i co doskwiera. Mało tego, patrzy holistycznie na człowieka co w dzisiejszych czasach niestety jest rzadkością i dzięki temu wyprzedza lata świetlne wielu lekarzy. W efekcie niestety nie mam zaufania do lekarzy, a właśnie do niego ponieważ wielekrotnie dowiódł swoich racji. Nie ma problemu, z którym Pan Marek by sobie nie poradził. To poprostu „ręce, które leczą“.
Od trzech lat jestem pacjentką Pana Marka. Dzięki regularnej rehabilitacji nie mam już bólów kręgosłupa lędźwiowego i szyjnego.Nie muszę przyjmować żadnych środków przeciwbólowych. Pan Marek to świetny fachowiec. Zabiegi przebiegają w przyjemnej atmosferze. Jeśli mam duży stres po masażu wszystko mija, ból w plecach odpuszcza. Z całego serca polecam rehabilitację u Pana Marka. Wdzięczna pacjentka.
Świetny specjalista z ogromym doświadczeniem, bardzo skuteczny. Córka po rekonstrukcji więzadła błyskawicznie powróciła do sprawności. Wizyty w przyjemnej atmosferze, super podejście do dzieci, rehabilitant z prawdziwego zdarzenia, z czystym sumieniem polecam .
Do Pana Marka trafiłam z polecenia. Właściwa osoba na właściwym miejscu . Mam problemy z barkiem ,o kręgosłupie nie wspomnę, a po kilku wizytach moja dolegliwość jest znacznie znacznie mniejsza. Prawdziwy fachowiec ,z całego serca POLECAM