lekarz Maria Kiersnowska

Neonatolog, Pediatra

3,6
3,6
3,4

Lekarz godny polecenia, stawia trafne diagnozy ,po wizycie moglma liczyc na konsultacje telefoniczną w razie potrzeby,wizyta kontrolna w cenie

zastanawia mnie po co tacy lekarze są.... poszłam z synem do Pani "doktor" bo mial kaszel uporczywy, powiedziala że nic mu nie dolega, aczkolwiek ma nadwage ( której nie stwierdził żaden inny lekarz) zamiast leczyć kaszel przepisała syrop na odchudzanie.... a następstwem postepowania tej o to osoby jest silne zapalenie krtani. Jeżeli tacy lekarze będą leczyć dzieci to na dobre naszym maluchom to nie wyjdzie!!!! Nie polecam tej kobiety.

Dzieki niej moje dziecko wylądowało w szpitalu odwodnione i leczone na inna chorobe a nie ta co miało.

Profesjonalny lekarz starej. Jest surowa dla matek. Prowadzi 3 dziecko w mojej rodzinie zawsze ogromnie zaangażowana . Według mnie to najlepszy specjalista w regionie. Problem to że w gabinecie zawsze tłok, ale to pewnie dlatego ze warto ;-) Gorąco polecam.

Beznadziejny lekarz. Nie potrafi zdiagnozować głupiej TRZYDNIÓWKI i wali 4-miesięcznemu niemowlakowi silny antybiotyk twierdząc, że może będzie trzeba dołożyć drugi. Jest nieprzyjemna, niemiła i niedoświadczona. Zatrzymała się na etapie sprzed 20 lat. Nawet w szpitalu personel ją odradza. Jak dla mnie stara niereformowalna prukwa!!!

Ja miałam przyjemność poznać panią doktor w szpitalu, bo rodziłam w Skarżysku kilka miesięcy temu, ale mieszkam dość daleko, dlatego nie chodzę z dzieckiem do dr Kiersnowskiej, chodzimy do swojej przychodni, ale tam to nawet z kataru dziecko leczy się ponad miesiąc, a też jest tak że lekarz karze przyjść za tydzień na kontrolę, po czym okazuje się że jest na urlopie i będzie dopiero za 2 tygodnie, panią dr Kiersnowską polecono mi zupełnie przypadkiem bo na zakupach, ale mam zamiar się do niej wybrać, mimo że to kawałek drogi, bo przecież maleństwo jest najważniejsze!!!

Bardzo dobry lekarz z dużą wiedzą.Jestem pod wrażeniem podejściem do dzieci i troski o nie.Cieszę się,że moje dzieci są w dobrych rękach.

uwazam ze pani maria jest godna polecenia innym,nas zawsze przyimie o kazdej godzinie i porze nie ma roznicy czy to dzien czy to noc,nawet w swieta przyimie jesli jest taka potrzeba w koncu dziecko najwazniejsze.

JESTEM MAMA 4,5 LETNIEGO DZIECKA OD POCZĄTKU JEZDZIŁAM DO PANI DOKTOR KIERSNOSKIEJ!!! FAKT DLA MATEK MOŻE NIE JEST ZA MIŁA ALE TU PRZECIESZ NIE CHODZI O NAS TYLKO O ZDROWIE NASZYCH DZIECI! MOGE ZAWSZE LICZYĆ NA JEJ FACHOWA POMOC I DUŻA WIEDZĘ!!! DZIEKUJE PANI DOKTOR ZA WSZYSTKO CO PANI ZROBIŁA DLA MOJEGO DZIECKA!!!

JESTEM MAMA 4,5 LETNIEGO DZIECKA OD POCZĄTKU JEZDZIŁAM DO PANI

Trafiłam do pani doktor pewnego razu z 4 letnią córką ,ujmuje rodziców pewnie tym ,iż po wizycie płatnej jest wizyta kontrolna nie odpłatna .Pani doktor bombarduje dzieci lekami co wizyta je zmienia ,mojej córce zaleciła co wizyta inne ,nadmienię ,że były to między innymi trzy antybiotyki oczywiścię w odstępach czasowych i preparat od grzyba ,straszy rodziców szpitalem .Córka wzięła jeden antybiotyk przepisany przez panią doktor syropy i to by było na tyle po prostu ją okłamałam ,że podawałam wszystko co przepisała.Rodzice myślcie co podajecie małym dzieciom .Jestem przerażona tą panią doktor i tym jaką ilość leków potrafi zaaplikować tak małym organizmom zdecydowanie nie polecam opamiętajcie się,chemia to nie panaceum na wszysko.