Wizyta przebiegła sympatycznie. Pan doktor wszystko wytłumaczył,każde badanie. Odpowiadał na pytania. Duże doświadczenie.
Babcia była na wizycie u pana doktora aby odczytać wyniki Pan doktor powiedział że maszyna drukuje wyniki tylko w języku angielskim Z pewnością gdyby przyszła prywatnie to przetłumaczyła by na polski Gdy poprosiła o skierowanie na USG piersi pan doktor stwierdził że na osiedlu na którym mieszka na pewno ma emeryturę wojskową i stać ją na wizytę prywatną Jakim prawem pan doktor decyduję o tym kto ile ma pieniędzy? I jaką ma emeryturę? Ja też mieszkam na tym osiedlu a obok wojskowego nawet nie stałam Złamanego grosza nie dałabym panu …
Babcia była na wizycie u pana doktora aby odczytać wyniki
Pan doktor powiedział że maszyna drukuje wyniki tylko w języku angielskim
Z pewnością gdyby przyszła prywatnie to przetłumaczyła by na polski
Ja też mieszkam na tym osiedlu a obok wojskowego nawet nie stałam
Złamanego grosza nie dałabym panu zarobić
Nie polecam!
Profesor z bardzo miłym podejściem, wszystko dokładnie wyjaśnił, był rzeczowy i konkretny. To czego kobieta w ciąży potrzebuje najbardziej, spokój i rzetelne podejście. Polecam :-)
Rzetelne i kompleksowe podejście do pacjenta.Polecam. Dokładnie pan doktor wytłumaczył na czym polega choroba,jak będzie wyglądać dalsze leczenie.
Do wizyty u Pana Dubiela zostałam zmuszona poprzez brak specjalisty w moim regionie na NFZ w danej dziedzinie, badanie USG serca płodu lekarz wykonał bez omówienia, z wielką łaską i arogancją. Totalnie nieprofesjonalne podejście do pacjenta, nic nie zostało wytłumaczone, badanie było badaniem kontrolnym ponieważ wcześniej zauważono niepokojące pobudzenia w serduszku( przez innego lekarza w poradni genetycznej), na co Dubiel lekceważąco twierdził że nic tam nie widzi… nie wykonał pełnego badania serca, nie zmierzył serduszka mimo specyfikacji badania, twierdził że przez 2,5 tygodnia nic tam się nie zmieniło i on nie będzie 5 razy czegoś badał… jako przyszła matka w pierwszej ciąży chciałabym mieć wszystko wytłumaczone i wyjaśnione co nie powinno dziwić żadnego lekarza. Płacąc 350 zł za 5 minutowa wizyte oczekuję od lekarza pełnego zaangażowania i tłumaczenia niezrozumiałych dla mnie rzeczy. Dubiel podważał kompetencje lekarza prowadzącego ciążę co do przyjmowanej przeze mnie dawki magnezu, po czym stwierdził, ze dyskusja ze mną nie ma sensu bo ja wiem lepiej i chyba uważam się za lekarza… na końcu badania powiedział że nie mam być taka pewna że nic nie wyszło na badaniu bo zawsze może wrócić to pobudzenie w komorze serca… dramat !!bardzo aroganckie zachowanie, badanie nieprzyjemne, bolesne.. nie polecam
P.s. prywatę pan Dubiel niech zostawia za drzwiami gabinetu bo pacjentki nie obchodzi czy miał zły czy dobry dzień…
Lekarz bardzo niesympatyczny. Nie wyraził zgody na obecność partnera przy badaniu, wyjawił mi płeć dziecka mimo, że chciałam mieć niespodziankę i o to nie pytałam. Wizytę przeprowadził w błyskawicznym tempie przez co odnoszę wrażenie, że badanie było niedokładne
Niestety skala tutaj zbyteczna. Po dzisiejszej wizycie śmiem twierdzić,że dalej jesteśmy w czasach prl i wole wydać pieniądze na wizytę prywatną i być przyjęta jak człowiek… pomijając obsunięcie kolejki 1,5 h… na wejściu dr który ledwo siedzi a bardziej opiera się na biurku z pytaniem co od niego chce. W dodatku patrzący gdzieś w ścianę. Parawanu brak, a łóżko ginekologiczne na przeciw drzwi wejściowych. Pani pielęgniarka wchodząca w tą i z powrotem… Ton lekarza wypraszający mnie z gabinetu. … powiedziałam że nie po to czekałam tyle czasu aby wyjść bez niczego. Pomijam ciężkie badanie wziernikiem. I sam stres mój na badanie dość intymne. Odradzam tego dr nigdy nie przeżyłam tak okropnej wizyty. Brak szacunku do pacjentki = brak szacunku do lekarza!!!
Chciałabym podzielić się moimi wrażeniami po wizycie u Pana Profesora Mariusza Dubiel. Już od pierwszych chwil czułam się komfortowo i bezpiecznie. Profesor był bardzo profesjonalny, a jego podejście wzbudzało zaufanie. Wizyta była kompleksowa – profesor dokładnie omówił wszystkie moje wątpliwości, podczas jednej wizyty wykonał wszystkie badania tzn. cytologię, USG ginekologiczne i piersi, a także szczegółowo rozpisał plan dalszego działania. Jego cierpliwość i troska o pacjentów są godne podziwu. Z pełnym przekonaniem mogę polecić profesora każdemu, kto szuka specjalisty, który nie tylko zna się na swojej pracy, ale również potrafi słuchać i zrozumieć potrzeby pacjenta.
Miałam już dwa badania prenatalne na NFZ u Pana Profesora i jestem bardzo zadowolona. Trochę bałam się tych wizyt przez opinie jakie przeczytałam, ale zupełnie niepotrzebnie. Badanie zostało przeprowadzone bardzo dokładnie, a prof. Dubiel był sympatyczny. Warto iść na badanie z otwartą głową i nie nastawiać się negatywnie.
Polecam bardzo, sympatyczny i konkretny Profesor z bardzo dużym doświadczeniem. Wszystko wyjaśnia i co najważniejsze rzetelny w tym co wykonuje .