Kompleksowość podejścia | 4,9 |
Kompleksowość podejścia | 4,9 |
Godny polecenia | 5,0 |
Polecam Pana Doktora z calego serca! Byl 4 laryngologiem do ktorego trafilam i jedynym ktory umial mi pomoc. Fantastyczna wiedza, podejscie, profesjonalizm, nigdy nie pojde do nikogo innego. 100% zaufania!
Godny polecenia | 5,0 |
Polecam rodzicom Przedszkolaków nękanych ciągłymi zapaleniami uszu i zatok. Fantastyczne podejście do dzieci i zestresowanych rodziców :) Dzięki Panu Doktorowi mój mąż zdecydował się na operację przegrody nosowej, z którą zwlekał 20 lat. Pan Doktor Oleksiak jest lekarzem godnym polecenia i zaufania.
Godny polecenia | 5,0 |
Jestem świeżo po septoplastyce. Empatia i uprzejmość lekarza na wysokim poziomie. Zabieg w znieczuleniu miejscowym - ekspresowy, bezbolesny. Jestem bardzo zadowolona z efektów. Polecam osobom borykającym się z problemami z zatokami. Ja szukałam dobrego lekarza przez kilka lat i udało się :) Warto również napisać na temat wspaniałych pielęgniarek na Oddziale Otolaryngologii w DG. Opieka i troska o pacjenta bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Dziękuję za wszystko.
Godny polecenia | 5,0 |
Kultura osobista i pełen profesjonalizm. Tego oczekuję od lekarza. Dla Niego pacjent jest najważniejszy.
Kompleksowość podejścia | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Może ktoś podać adres gdzie przyjmuje prywatnie? Czy trzeba długo czekać na prywatną wizytę? Bardzo proszę o odpowiedz. Szukam kompetentnego laryngologa bo mam problemy z zatokami od dawna. Cena nie jest ważna, zależy mi na czasie.
Może ktoś podać adres gdzie przyjmuje prywatnie?
Czy trzeba długo czekać na prywatną wizytę?
Bardzo proszę o odpowiedz.
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo sympatyczny i bardzo dobry lekarz,polecam gorąco wszystkim,podchodzi do problemu z sercem
Bardzo sympatyczny i bardzo dobry lekarz,polecam gorąco
wszystkim,podchodzi do problemu z sercem
Zaufanie do kompetencji | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Lekarz godny polecenia, widać ze z powołania, nie naciaga tez ludzi na kase jak wielu innych lekarzy. Swietny specjalista.
Godny polecenia | 5,0 |
Chciałabym zapytać czy Pan dr przyjmuje prywatnie? Jeśli tak, to bardzo prosiłabym o adres. I jeszcze jedno, czy Pan dr nadal przyjmuje w Katowicach, gdyż nie jest wyszczególniony na stronie "PANAMEDU"..Bardzo proszę o odpowiedź, gdyż jest to dla mnie bardzo ważne
Godny polecenia | 5,0 |
Oby więcej takich lekarzy. Pan Doktor jest świetnym specjalistą. Pacjent nie krępuje się opowiadać o swoim problemie, nawet błahym.Pan Doktor wysłucha, wyjaśni. Mnie doskonale pomógł i mnie uspokoił
Godny polecenia | 5,0 |
Polecam pana doktora wszystkim, którzy borykają się z problemami laryngologicznym! W moim przypadku była to wizyta prywatna, podczas której lekarz dokładnie wszystko wytłumaczył (wszystko rozrysował na kartce, z symbolami itd :)) i poświęcił naprawdę dużo uwagi. Kazał zrobić badania, aby wykluczyć wszelkie problemy! A co najważniejsze przepisał niedrogie leki oraz dokładnie objaśnił ich działanie. Jak laryngolog to tylko doktor Oleksiak!
Usługa | Cena (zł) |
---|