dr n. med. Marzenna Wesołowskadr n. med. Marzenna Wesołowska - zdjęcie profilowezdjęcie #1zdjęcie #2zdjęcie #3zdjęcie #4zdjęcie #5

dr n. med. Marzenna Wesołowska

Pediatra, Neurolog dziecięcy

4,7
4,7

O mnie

Jestem lekarzem z wieloletnim – prawie 40-letnim doświadczeniem zawodowym. Po ukończenia studiów podjęłam pracę w Wojewódzkim Szpitalu Dziecięcym w Bydgoszczy początkowo jako lekarz stażysta, a ostatecznie jako ordynator Oddziału Neurologii Dziecięcej. Od kilku kadencji pęłnię również funkcję konsultanta wojewódzkiego w dziedzinie neurologii dziecięcej dla województwa kujawsko-pomorskiego

Kontynuuję rozwijanie kompetencji zawodowych, uczestniczę w szkoleniach I konferencjach, polskich i międzynarodowych, organizowałam ogólnopolskie “Dni Neurologii Dziecięcej” w Bydgoszczy.

Cechuje mnie duża empatia, lubię moich pacjentów i ich rodziców, jestem rzetelna i uczciwa w przekazywaniu informacji o stanie zdrowia i udzielam wyczerpujących informacji o chorobie, możliwym leczeniu i terapii.

Znajomość języków obcych
- angielski

Nagrody i wyróżnienia:
- Egzaminy specjalizacyjne zdane z wyróżnieniem

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani doktor. Zbadala dziecko, przeprowadzola szczegolowy wywiad zarowno ze mna jak i z dzieckiem. Stawiajac diagnoze, dokladnie poinformowala mnie na czym polega problem, co mam robic jesli dolegliwosci sie nasila. Cierpliwie odpowiadal na moje pytania. Jednym slowem jestem jej wdzieczna za tak profezjonalne podejscie.

bardzo miła Pani doktor:) spokojnie wszystko tłumaczy, nie śpieszy się i słucha co się do niej mówi;bardzo szybko potrafi zdiagnozować problem i pomóc; poza tym ma świetny kontakt z dziećmi:)))))

Bardzo kompetenta i miła. Z duzą wiedzą wszystko wytłumaczy. bardzo dobre podejsćie do pacenta

P.Wesołowska jest neurologem z powołania.Ogromna wiedza poparta prakryką(byle kto nie pracuje w szp.wojskowym w Bydgoszczy).Oprcz tego wyjątkowo uprzejma i skromna-jak się z nią rozmawia,to człowiek czuje się jakby rozmawiał z przyjaciółą.BARDZO POLECAM.

Pani profesor jest wspaniała i mądra mati...................................................................................... Mateusz Pozorski

Pani doktor jest bardzo miłą i ciepłą osobą dużo czasu poświęca pacjentowi.Polecam. Doskonałe podejście do pacjenta

Bardzo kompetentna i miła osoba. Wspaniałe podejście do dzieci. Wizyta u Pani doktor to dla mojego dziecka żaden stres. Dobre relacje i zaufanie, polecam gorąco.

Bardzo dobry lekarz. Moge tylko napisac ze stara sie pomoc

Bardzo dobry lekarz. Moge tylko napisac ze stara sie pomoc

***Dziekuje Pani Doktor za wszystko***!!! Jest to bardzo wspaniala osoba dzieki niej nasz synus jest zdrowy*** ***Z CALEGO SERCA POLECAM***

***Z CALEGO SERCA POLECAM***

Nie dość, że p. dr spełniła całkowicie moje oczekiwania to jeszcze złapała dobry kontakt z dzieckiem, co w przypadku mojej pociechy nie jest wcale takie łatwe :)