lek. med. Tomasz Kasela

Europejskie Centrum Estetyki
Rolna 18

Serdecznie polecam . Pełen profesjonalizm w podejściu do pacjenta . Pełna i rzetelna informacja o przeprowadzonym zabiegu.
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Chirurg ogólny
                                       lek. med. Alex Alli-Balogun

lek. med. Alex Alli-Balogun

Chirurg ogólny, Flebolog

Alex Alli-Balogun Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Połomińska 16

Cudowny człowiek - lekarz. Profesjonalista i jednocześnie mega empatyczny, ze zdrową dawką humoru, skraca dystans lekarz-pacjent. Byłam 13.04.2023 na pierwszej wizycie (onkologiczna sprawa) pełna obaw i lęków, a podejście Pana doktora sprawiło, że wyszłam z gabinetu uskrzydlona, pełna optymizmu i wiary w powodzenie leczenia. Gorąco polecam Od dzisiaj to mój ulubiony Anioł
Opinia dodana przez: Mariola
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Ginekolog
                                       dr n. med. Agnieszka Ledniowska

dr n. med. Agnieszka Ledniowska

Ginekolog, Medycyna estetyczna

Estei
ul. Kawek 2a/4

Jestem bardzo zadowolona z konsultacji u dr Leśniowskiej . Jako jedyna, wśród kilku lekarzy u których już byłam i się konsultowałam, przedstawiła mi w sposób rzetelny wszystkie możliwości leczenia operacyjnego mojego problemu z przerostem warg sromowych mniejszych. Uzyskam wszystkie informacje dotyczące zabiegu, przygotowania do zabiegu, przebiegu zabiegu, rekonwalescencji po zabiegowej i postępowania po zabiegowego. Zdecydowałam się na zabiegi i z niecierpliwością już czekam na niego. Bardzo polecam Pani Doktor !

lekarz Izabela Lenartowicz

Lenartowicz Clinic
Zabrska 7/1

W tej klinice personel do pacjentów z wielką uwagą i dbałością. Wszyscy są sympatyczni i pozytywnie nastawieni, co daje mi energię i pewność, że uda mi się uzyskać pomoc na jaką liczę, zwłaszcza, że wiedzy i profesjonalizmu dr Lenartowicz odmówić się nie da. Miałam przeprowadzany zabieg mezoterapii skóry głowy, wyszło dokładnie tak jak przed zabiegiem pani doktor opisywała.
Opinia dodana przez: B. B.

dr n. med. Marcin Nylec

Chirurg plastyczny, Ginekolog

NZOZ GynCentrum
Żelazna 1

Do Pana Doktora trafiłam szukając lekarza, ktory zrobi poprawke po zabiegu labioplastyki, bylam załamana efektem, prawie wpadlam w depresje. Pan Doktor na konsultacji zbadal mnie, przeprowadzil ze mna rzeczowa rozmowe, byl empatyczny i odpowiedział na wszystkie nurtujace mnie pytania. Jestem juz po zabiegu u Pana Doktora i jestem przeszczesliwa.Pan Doktor to prawdziwy profesjonalista i cudotwórca, moj przypadek byl naprawde beznadziejny.Tak bardzo wazne jest, aby wybrac odpowiedniego lekarza, by pozniej uniknac …
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Chirurg ogólny
                                       lek. med. Anna Dołaszyńska-Żółkiewska

lek. med. Anna Dołaszyńska-Żółkiewska

Chirurg ogólny, Proktolog

GlivClinic Katowice
Rolna 18

Bardzo dobry proktolog. Zabieg usunięcia hemoroidów u pani doktor Żółkiewskiej uwolnił mnie od bólu.

Robert Świercz

Lekarz rodzinny, Medycyna estetyczna

Nowa Linia

Najbardziej kompetentny lekarz medycyny estetycznej u jakiego byłam. Usta i botox wykonane perfekcyjnie i nieprzesadzone; otrzymałam efekt taki jakiego oczekiwałam. Ceny rozsądne, Pan Dr nie naciągał (a jest to nagminna praktyka niestety...), taktowny, miły, czułam się bardzo komfortowo. na pewno wrócę i będę polecać koleżankom, pozdrawiam serdecznie
Opinia dodana przez: Ewelina
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Medycyna estetyczna