Doktor Monika to cudowna i przemiła osoba. Jej profesjonalizm ,wiedza i zrozumienie odnośnie problemu jakim jest zmiana nawyków żywieniowych (a co za tym idzie -oczywiście redukcja wagi) jest godna podziwu. Cierpliwie motywuje do dalszych postanowień i działań . Wróciłam po kilkunastu latach,ponownie potrzebowałam kogoś,kto naprowadzi mnie na właściwe tory dietetyczne. Wizyty u doktor Moniki to strzał w dziesiątkę dla wszystkich,którzy chcą schudnąć i nauczyć się prawidłowo odżywiać:)
Pani Doktor nie dość, że bardzo profesjonalna to także sympatyczna. Świetnie motywuje do dalszej pracy nad sobą i zdrowym odżywianiem. Doskonale wie jak ciężko wytrwać na diecie i redukcji.. Na początku wykonane wszystkie niezbędne badania potem wprowadzone odpowiednie leki i dieta. Zalecenia dotyczące ruchu także. Personel także bardzo profesjonalny zawsze pomocny! Dziękuję bardzo za zaangażowanie i pełną profesjonalizmu opiekę. Polecam z całego serca! 10/10
Pani Doktor postawiła mnie na nogi. Dzięki niej udało mi się wyjść z krytycznej niedowagi spowodowanej chorobą. Zaopiekowała się całym moim organizmem, wskazała dodatkowych specjalistów. Jeszcze w kwietniu nie miałem siły aby samodzielnie rozebrać się do badania, teraz (pół roku później), chodzę na godzinne spacery. Dziękuję z całego serca.
Przemiła Pani Doktor, z ciepłym uśmiechem i życzliwością poświęciła mi bardzo dużo czasu. Przygotowane zalecenia były jasne i przejrzyste. Cały proces (w tym moje potknięcia) przebiegł z dużym wsparciem z jej strony co zaawocowało tym, że wreszcie schudłam
Z uwagi na swój nienajmłodszy już wiek nieco obawiałam się pierwszego kontaktu - większość lekarzy nie ma cierpliwości do starszych ludzi, którzy wymagają dłuższego czasu i mogą mieć problemy z przyswojeniem nowych zaleceń. W przypadku dr Stołyhwo obawy były zupełnie nieuzasadnione. Doktor bez żadnej presji czasu, z dużą uwagą i dbałością przekazała mi zalecenia. Co więcej, na moją prośbę przygotowała jadłospis maksymalnie prosty i nie wymagający długiego czasu na przygotowanie. Niezależnie od efektów (z których też jestem zadowolona) sam kontakt terapeutyczny był dla mnie przyjemnością. Polecam serdecznie
Pani doktor bardzo uwaznie wysluchala mnie i moich problemow z waga. Dostosowala rowniez program diety tak by wykluczyc/zamienic te skladniki ktore mi nie smakuja ;)
Pełen profesjonalizm, uprzejmość, a przede wszystkim skuteczność: minus 20 kg. Zmiany zawsze są okupione ciężką pracą, ale przy wsparciu dr Moniki wszystko jest możliwe!
Pani Doktor kocha nabiał i jest go pełno w proponowanych dietach -diety nie do zjedzenia... natomiast jak widać -sama walczy z otyłością -i jej BMI jest jakie jest ....walczy sama z otyłością okresowo z sukcesami .... no cóż otyłość to przewlekła i nieuleczalna choroba ... jak ktoś odkryje tajemnicę tej choroby- otyłości i wynajdzie na to lek to dostanie Nobla... oby to była Pani Monika bo ma dużo determinacji... niestety jej pacjenci chyba mniej....
Pani Doktor kocha nabiał i jest go pełno w proponowanych dietach
-diety nie do zjedzenia...
natomiast jak widać -sama walczy z otyłością -i jej BMI jest jakie jest
....walczy sama z otyłością okresowo z sukcesami ....
no cóż otyłość to przewlekła i nieuleczalna choroba ...
oby to była Pani Monika bo ma dużo determinacji...
niestety jej pacjenci chyba mniej....
Piotr B. Rewelacyjne podejście do pacjenta. Pełen profesjonalizm , analiza wyników badań i dobór diety - przepisy szybkie, na czym mi zależało. Po 3 miesiącach 10 kg mniej i samopoczucie znakomite. Jeśli ktoś stosuje się do wytycznych - schudnie i zacznie zdrowiej się odżywiać.
Piotr B.
Zdecydowanie polecam !!! Schudłam 27 kilo,nauczyłam się zdrowych nawyków, zdrowego gotowania- dieta pyszna i urozmaicona - jeśli ktoś się trzyma zasad Pani Doktor to schudnie i będzie czuł o niebo lepiej !!!
Zdecydowanie polecam !!!