Osrodek Psychoterapii Dla Osób Uzależnionych i Ich Rodzin Zmiana
ulica Lindego 4
Świetny lekarz, ma ogromną wiedzę i dobre podejście do pacjenta. Zawsze cierpliwie wysłuchuje pacjenta. Polecam serdecznie
Fizjoterapia Jacek Zaleski
Filarecka 3/2
Fizjoterapeuta godny polecenia, pomógł mi z zamrożonym barkiem. Dzięki niemu wracam pomału do normalności. Serdecznie polecam
"Grunwald" Ośrodek dla Dorosłych
Śniadeckich 42
Lekarz doświadczony, bardzo spokojny, słyszy człowieka a nie tylko słucha. Leki dobiera trafnie. Polecam z całego serca.
ulica Szamarzewskiego Augustyna 82/84
Nie spotkałem lepszego lekarza mogę polecić każdemu od kilku lat Jestem pacjentem zawsze pomocna uprzejma
Wielkopolskie Centrum Pulmonologii i Torakochirurgii
ul Szamarzewskiego 62 Poznań
Chciałabym serdecznie podziękować mojemu lekarzowi prowadzącemu za wspaniałą opiekę i pełne zaangażowania podejście. To wyjątkowy specjalista, który nie tylko posiada ogromną wiedzę i doświadczenie, ale również potrafi okazać empatię, zrozumienie i wsparcie w trudnych momentach. Czułam się zaopiekowana i spokojna, wiedząc, że jestem w dobrych rękach. Moje leczenie przebiegało podczas pandemii i nie miałam nikogo bliskiego koło siebie ale miałam Pana Doktora, który zawsze poświęcał chociaż chwilkę na pocieszenie. Wspierał …
intimArt
Idzikowskiego 4, Poznań
Jeżeli chcesz poczuć się zaopiekowana to polecam tego doktora. Przemiła atmosfera, szczegółowo tłumaczy i odpowiada na każde zadane pytanie podczas wizyty jak i po :) Uprzejmy, sumienny i staranny. Szkoda, że dopiero teraz trafiłam na tak dobrego ginekologa.
Ocenę którą jak najbardziej mogę dać i która odzwierciedla moją wizytę to 5! Punktualnie, pani doktor z wielką wnikliwością i bez pośpiechu podeszła do mojego przypadku. Znalazłem pomoc w tym gabinecie i jeżeli ktoś by mnie zapytał o dobrego okulistę to panią doktor bez problemów polecę.
Euromedic Onkoterapia Sp. z o.o.
ulica 28 Czerwca 1956 r. 193
jestem bardzo zadowolona z wizyty i badania; dodam, że w ramach poradni NFZ. Lekarz przekonuje wiedzą, spokojem, empatią, rzetelnością; dodatkowo skutecznie odwrócił uwagę od stresu jaki towarzyszył mi badaniu i uzyskaniu wyniku. Badanie spokojne, wszystko wytłumaczone i w pełnym kontakcie i życzliwości. Polecam
To mój trzeci lekarz psychiatra. I wreszcie czuję się zaopiekowana i wreszcie wierzę, że wyjdę z choroby. Wizyta nie opiera się na wystawieniu recepty i krótkiej pogawędce. Wizyta trwa nieraz pół godziny i dłużej, pani Doktor uważnie słucha i odpowiada na pytania. Zawsze pyta dokładnie o aktualną sytuację, dyskutuje i podpowiada rozwiązania trudnych sytuacji. Dla mnie to wyjątkowy lekarz, empatyczny, uważny, chcący pomóc. Nie spotkałam jeszcze takiego pscyiatry. Polecam wszystkim.
Moti Med Gabinety Lekarskie
Stanisława Barańczaka 1c/51
Bardzo godny zaufania lekarz ! Widać, że chce zbadać problem i umie pomóc. U mnie ból kolana, jak sporo ludzi więzadła, ale ten lekarz umie też człowieka na duchu podnieść, a nie tylko patrzeć przez pryzmat banknotów. Szczerze mogę polecić gdyż można zaufać jego wiedzy i kompetencjom. Dziękuję za pomoc.
MEDIKOR
Braniewska 20
Jestem osobą w wieku już bardzo zaawansowanym (82 lata),której trudno się odchudzić. Zachęcona przez kardiologa udałam się z wizyta do pani prof.Marty Stelmach-Mardas.Już pierwsze wizyty bardzo mnie zmobilizowały. Zastosowany indywidualny jadłospis spowodował ubytek wagi 9,5 kg po30 dniach.Efekt świadczy o profesjonalizmie i dużej wiedzy dietetyka.Moglam się o tym przekonać w rzeczowej rozmowie./jestem biochemikiem/.Polecam Panią Prof.jako bardzo dobrego specjalistę i miłego człowieka.
POZNAŃSKIE CENTRUM IMPLANTOLOGII ASKODENT
Sieradzka 8 B
Świetny stomatolog, posiada rewelacyjne podejście do pacjenta. Przy tym jest uprzejmy, cierpliwy i staranny. Przed rozpoczęciem leczenia w sposób jasny wyjaśnił mi wszystkie wątpliwości i ustalił plan leczenia. Leczenie było bezbolesne i bezstresowe dlatego z całego serca polecam !.
Specjalistyczny Gabinet Urologiczny
Gajowa 3
Pan Dr. Piotr Cieśliński jest lekarzem godnym polecenia wszystkim pacjentom chorującym na schorzenia urologiczne, to doskonały fachowiec i praktyk, posiada szeroką wiedzę także o nowych metodach leczenia, a przy tym jest sympatycznym człowiekiem z przyjacielskim podejściem do pacjenta. Do dr Piotra Cieślińskiego trafiłem kilka lat temu z powodu pogorszonych wyników PSA. Z problemem prostary dr. Piotr Cieśliński poradził sobie bardzo szybko lecząc mnie farmakologicznie. Jestem pod stałą kontrolą i aktualnie …
GABINET ORTOPEDYCZNY
KÓRNICKA 24
Dziękuję Panu Doktorowi za zdrowie o które bardzo bałam się!!! Zadbał, udzielił porad, odpowiednie leczenie , uprzejmy miły a stres potrafi minąć!!! Dziękuję z serducha!!!
Przychodnia Lekarska MEDEO
ulica Rzeczypospolitej 6
Wysokiej klasy specjalista! Empatyczny, kulturalny. Nie tak często spotyka się lekarza, który zajmuje się pacjentem z dużym poświęceniem. W razie potrzeby szczerze polecam !