Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C
Wspaniały lekarz, który zajął się mną fachowo po wypadku, po lekceważącym potraktowaniu przez szpital w Nowym Dworze Mazowieckim, właściwie zdiagnozował i odpowiednio skierował na zabieg operacyjny, dzięki któremu dzisiaj żyję, kręgi zsuwały się, natomiast dyski wbijały się w rdzeń. Polecam każdemu kto ma poważne problemy ze zdrowiem!
Z polecenia koleżanek prowadzę u Pana Dr ciążę - mogę tylko potwierdzić opinie, że jest to najlepszy ginekolog na jakiego natrafiłam. Dr Iwaniuk jest bardzo cierpliwy, życzliwy, a co najważniejsze kompetentny w swojej dziedzinie. Każdemu polecam Pana doktora, oby więcej takich lekarzy z powołania :) Ania
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnia Lekarzy Rodzinnych
Leszczynowa 14
Od ponad 10 lat jesteśmy z córką pod opieka Pani Doktor. Jest idealna dla całej rodziny. Bardzo kompetentna,uważna na pacjenta, cierpliwa , przesympatyczna, zawsze uśmiechnięta i co nie jest bez znaczenia pamięta nas i nasze problemy. Jest zainteresowana postępami w leczeniu. Widać , że zależy Jej na naszym zdrowiu. Córka ze względu na trudne początki od niemowlaka źle reaguje na lekarzy. Do Pani Doktor przychodzi bardzo chętnie i nie robi …
Doktor Włodarczyk jest lekarzem, którego mogę z przyjemnością polecić. Profesjonalny, bardzo zaangażowany w swoją pracę, empatyczny i szanujący pacjenta.Przeprowadza dokładne badania, ze spokojem i dokładnie odpowiada na wszystkie pytania, a przy tym jest uprzejmy i taktowny. Dzięki Panu Doktorowi moja operacja przebiegła pomyślnie i bez komplikacji, szybko się zagoiło z pięknym efektem estetycznym. Pacjentką jestem od kilku lat i zawsze czuję się zaopiekowana.Dziękuję za cierpliwość i fachową pomoc.
Rewelacyjny lekarz. Cierpiałam długo na depresję i stany lękowe. Lekarz przede wszystkim rozmawia, wyczuwa pacjeta, dogłębnie wnika w problem. Proponuje też inna alternatywe leczenia-jak rozmowa z psychologiem. Za każdym razem powtarza, że jeżeli poczuje się gorzej lub będę miała jakie kolwiek pytania mam od razu dzwonić. Cóż więcej powiedzieć-żeby tylko było więcej tak oddanych lekarzy...
I Klinika Psychiatryczna
Jana III Sobieskiego 9
Pan Dr. Artur Oziębło to nie tylko doskonały neurochirurg,ale i wspaniały człowiek.Cenię Go za jego kompetencje i poświęcenie.Pan Doktor przeprowadził skomplikowana operację ,ratując mi życie.Pan Doktor jest cudotwórcą.Bardzo dziękuję.
Synapsa Poradnia Specjalistyczna
Sandomierska 23/ U-3
Oby wszyscy lekarze byli tacy! Profesjonalizm, wiedza i doświadczenie, wnikliwość, a przy tym szczerość i serdeczność - to portret dr. Boguckiego.
Oddział Kliniczny Pneumonologii i Alergologii Dzieci Młodszych
Lekarz z powolania, z ogromna wiedza i cierpliwoscia oraz wysoka kultura osobista. Bardzo dobry kontakt z pacjentem! Rzetelna, dokladna, nie idaca na skroty. Bardzo polecam!
Na wizycie u Pani doktor miałam usuwany ząb mądrości, który był zatrzymany głęboko w kości. Pani doktor szybko i bezboleśnie usunęła ząbek. Wszystko odbywało się w miłej i przyjaznej atmosferze. Na pewno wszystkie pozostałe ósemki usunę właśnie u tej Pani doktor, serdecznie polecam wszystkim, a szczególnie tym, którzy boją się wizyty u dentysty! Pani doktor jest niesamowita!
Poradnia Rodzinna ZDROWIE
ul. Ludwika Kondratowicza 27 B
Lekarz z powołania, wszystko dokładnie wyjaśnia. Pełen profesjonalizm. Leczymy się całą rodziną już od wielu lat. Pani Doktor ma super podejście do dzieci. Polecam!
CenterMed
ul. Waryńskiego 10a
Pan dr. cierpliwy , wyrozumiały ,mający czas dla pacjenta. Spokojnie ,cierpliwie wytłumaczy , nakieruje na dobre tory. Dziękuję
Dworkowa 15 A/9
Dr Kuśmierski to klasa sama w sobie. Duże doświadczenie, wyczucie chirurgiczne- rzadko spotykane, spokój i kultura..., polecam jako chirurg z całego serca... :)
Bardzo kompetentny, dokładny lekarz. Znakomity fachowiec. Nawiązuje z pacjentem świetny kontakt, poświęca mu konieczną ilość czasu, tłumaczy przeprowadzany zabieg, wyjaśnia wszystkie wątpliwości. Po zabiegu interesuje się procesem gojenia, utrzymuje kontakt telefoniczny. Gorąco polecam doktora Jakuba Kuleszę!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Elżbieta Kozieł
Suwalska 19B
Do doktor Ani chodzę od wielu lat. Uratowała moje zęby po innym "stomatologu". Ma cudowne podejście do pacjenta, wykazuje się ogromna cierpliwością i ma w sobie coś, co uspokaja tę panikara, która we mnie siedzi. Zawsze tłumaczy co będzie robić w danym momencie, proponuje różne rozwiązania, odpowiada obszernie na zadane pytania. Polecam całym sercem jeśli szukacie stomatologa z powołania.
BORAMED Sp. z o.o
ulica Bora Komorowskiego 21/307
Polecam lekarza Chirurgia Piotra Olender. Złoty człowiek z dużym doświadczeniem i profesjonalista. Byłem pod jego opieką. Empatyczny. Zrobi wszystko żeby było dobrze. Dziękuję 🤗
Centrum Terapii PROMITIS Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 5/U-1
Swietny lekarz. Polecam serdecznie! Pani doktor podchodzi w bardzo indywidualny sposob do pacjentow i stara sie dobrac leki najlepiej odpowiadajace ich potrzebom