dr n. med. Michał Stępka

Gastroenterolog, Internista

Kopernika 28 lok. 9

Pan dr to jest cud objawiony. On po prostu nie przystaje do rzeczywistości. Brak słów aby wyrazić w pełni opinie o tym doktorze. Elegancja, fachowość, profesjonalizm, delikatność, takt,wczucie się w rolę pacjenta, troskliwość to tylko niektóre określenia przychodzące do głowy. Jeżeli badanie kolonoskopia to tylko u Pana dr Stępki. Polecam z głębi serca.
Opinia dodana przez: Wiesław

lekarz Maciej Czarnecki

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Medycyny Rodzinnej Zdrowa Rodzina
Marymoncka 34

Świetny specjalista! Chodzę do niego i prywatnie i na NFZ (raz tak raz tak). Różnice jedynie odczuwa portmonetka. :) Doktor ma świetne podejście do każdego pacjenta. dostosuje leczenie do pacjenta a nie do firm farmaceutycznych by dobrze zarabiały. Widzę ,że jego mottem lekarskim jest ,,przede wszystkim pacjent!"

dr Łukasz Buczyński

Ortopeda, Traumatolog

ul.barska

Jestem pacjentką Przychodni Arnika w Starych Babicach.Doktór Łukasz Brodziński jest taki jakim powinien być lekarz w obecnym czasach; komunikatywny , kompetentny, wzbudzający zaufanie, tłumaczący na czym polega schorzenie oraz terapia. Poleciłam go swojej przyjaciółce.Jolanta Jach
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Gastroenterolog
                                       lek. med. Janina Kubica

lek. med. Janina Kubica

Gastroenterolog

Gabinet Lekarski TOMMED
Powstańców Śląskich 45 m 4, Klatka A, Piętro 1

Bardzo miła oraz niezwykle kompetentna Pani Doktor. Wnikliwie bada pacjenta,szczegółowo przeprowadza wywiad. Trafiłam do Dr. z polecenia bardzo mi pomogła.Polecam wszystkim pacjentom Panią Doktor.Jestem bardzo zadowolona z wizyty i systematycznie będę się leczyła.

lekarz Jerzy Lichomski

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42

Wspaniały lekarz, a przy tym dobry, ciepły człowiek, który pomimo ogromu pracy i zmęczenia ZAWSZE znajduje czas dla pacjenta oraz rodziny, aby porozmawiać, wytłumaczyć i uspokoić . Za wszystko bardzo dziękujemy, choć nie ma takich słów, które potrafią wyrazić naszą wdzięczność. Życzymy dalszych sukcesów w pracy naukowej i wszystkiego najlepszego w życiu!!
Opinia dodana przez: Dariusz Maciejewski Włocławek

lekarz Małgorzata Godziejewska-Zawada

Diabetolog, Endokrynolog

Siemiradzkiego 15 lok. 7

Co tu pisać opinię! ja bym bardzo chciał, żeby wszyscy lekarze tacy byli. Mój syn przeszedł operację usunięcia guza przysadki mózgowe. Operacja się udała, pozostała cukrzyca pierwszego stopnia. Od ponad dziesięciu lat jest pod opieka Pani Doktor i czuje się bardzo dobrze.
Opinia dodana przez: Stanisław

Mariusz Furmanek

Radiolog

Gabinet lekarski

Kompetentny, uprzejmy, cierpliwy. Skromny, nie zadziera nosa. Dokładnie wczytuje się w wyniki, ogląda klisze. Ze wszech miar godny polecenia.
Opinia dodana przez: Krystian

lek. med. Agnieszka Obarska

Otolaryngolog, Otolaryngolog dziecięcy

Gabinet Lekarski TOMMED
Powstańców Śląskich 45 m 4, Klatka A, Piętro 1

Moja wizyta u Pani Dr Agnieszki Obarskiej związana była jeszcze z dodatkową funkcją jaką pełni Pani Doktór, mianowicie lekarza sądowego. Czułem prawdziwy "powiew świeżości", spotykając lekarza-profesjonalistę z natychmiast wyczuwalną empatią w stosunku do pacjenta. Zadaniem Pani Doktór, w moim przypadku, było zweryfikowanie podstaw do wystawionego Zaświadczenia Sądowego przez innego (prowadzącego mnie) lekarza usprawiedliwiającego moją niedyspozycyjność uczestniczenia w posiedzeniu sądu z powodów zdrowotnych. To jest dość delikatna materia, gdyż dotyczy wejścia …
Opinia dodana przez: Janusz R. Guy

dr n. med. Irena Romaniuk

Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów
Al. KEN 19, Warszawa Kabaty

Przefantastyczna Pani Doktor, Pełna ciepła, Podchodzi do Pacjenta z profesjonalizmem w pelni poswieca mu swoj czas. Żaden okulista do tej pory nie zbadał mi tak dokładnie oczu, Dziękuje Pani Dr. i polecam z całego serca. Łukasz Zieliński.
Opinia dodana przez: Łukasz Zieliński

lekarz Łukasz Nyk

Urolog

Żytnia 16 lok. 50

Zdecydowałem się na wizytę u Pana Doktora kierując się opinią przyjaciół: szeroka wiedza i rozległe umiejętności, wzór etyki lekarskiej. Po pierwszej wizycie trudno ocenić lekarza, ale wiele można powiedzieć o człowieku. Jesteśmy, ja i żona, pod dużym wrażeniem osobowości Pana Doktora. Wyraźnie wyczuwa się Jego humanistyczne myślenie o człowieku. Za tym idzie życzliwość, wrażliwość, empatia. Diagnoza - rak nerki - to bardzo duży lęk, dlatego wsparcie Lekarza-Opiekuna jest bezcenne. My …
Opinia dodana przez: Krzysztof

Małgorzata Roszkowska

Samodzielny Zespół Publicznych Zakładów Lecznictwa Otwartego Warszawa-Targówek

Bardzo dobry , z empatia lekarz. Leczenie bez stresu i bolu . Obecnie pod jej opieka jest cala moja rodzina.
Opinia dodana przez: GRAZYNA

lek. med. Igor Błagoobrazow

Centrum Medycyny Naturalnej AMAMED
Al. Jerozolimskie 11/19 lok 022

Cieszę się że mogę podziękować doktorowi Błagoobrazowowi za rozwiązanie mojego problemu z bólami krzyża które czasem paraliżowały mnie już od lat szkolnych a po rozpoczęciu przygody z deską snowboardową z której nie chciałem rezygnować jeszcze się nasiliły. Po zabiegu akupunktury wróciłem do domu już wyprostowany ale ostatecznie pozbyłem się nawracania problemu po systematycznym wykonywaniu zaleconego przez doktora prostego ćwiczenia które wykonuję codziennie przez minutę.
Opinia dodana przez: Jerzy

lekarz Witold Wróblewski

Zaściankowa 8 B/13

Trafna diagnoza i zastosowane leczenie. Pan doktor ze spokojem i cierpliwością wyjaśnił leczenie, które mi zalecił
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Marta Burbul

DORMED Centrum Zdrowia Rodziny - Strumykowa
ul. Strumykowa 40 A

LEKARZ WIDZĄCY PACJENTA PODMIOTOWO - NIE JAKO PRZYPADEK CHOROBOWY. Do mojego problemu - poluzowanie trzpienia endoprotezy biodra - Pani Doktor podeszła z pełnym zaangażowaniem aż do ustąpienia problemu. Serdecznie dziękuję PANI DOKTOR!!!!!
Opinia dodana przez: Jan

lekarz Maciej Kiciński

Oddział Diagnostyczny Centrum
aleja Solidarności 128

Kompetentny, profesjonalny, a przy tym ciepły, dający poczucie bezpieczeństwa. Przemiły człowiek! Bardzo dziękuję, Panie Doktorze! Małgorzata z Warszawy

lekarz Krystyna Wołoszyńska-Agroszewska

Endokrynolog, Internista

ulica Zamiejska 17

Wybitny specjalista, cierpliwa i empatyczna. Bez względu na ilość zapisanych pacjentów, nikomu nie odmawia pomocy. Bardzo polecam tego lekarza.

lekarz Monika Radzińska

Rehabilitant

Lecznica Specjalistyczno-Zabiegowa OMED Kabaty
ulica Wąwozowa 21

Od kilku lat nie spotkałam tak wnikliwego lekarza. Pani doktor bardzo szczegółowo przeprowadza wywiad oraz badanie. Podchodzi do chorego bardzo kompleksowo wyjaśniając problemy całego organizmu a nie tylko urazowego elementu. Dokładnie dopasowywuje zabiegi do konkretnego przypadku. Słucha, cierpliwie tłumaczy i daje celne rady dotyczące nie tylko rehabilitacji ale i codziennego życia po urazie. Jestem pod dużym wrażeniem. Wymarzony lekarz.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Jacek Kądziela

Narodowy Instytut Geriatrii, Reumatologii i Rehabilitacji
ul. Spartańska 1

Pan doktor jest bardzo sympatyczny i kompetentny, czułam, że się naprawdę mną zainteresował, słuchał mnie uważnie, dużo pytał i odpowiadał wyczerpująco. Był bardzo miły, choć byłam dociekliwa i kilka razy pytałam o to samo. Naprawdę świetny kontakt, nie czułam się skrępowana, jak to bywa u innych lekarzy. Uśmiechnięty, życzliwy, polecam!!

lekarz Marcin Siek

Samodzielny Gminny Publiczny Zakład opieki Zdrowotnej
ul. Piłsudskiego 2/4

bardzo kompetentny lekarz .Mimo młodego wieku daje się zauważyć duże doświadczenie oraz umiejętności Do tego dochodzą dobre relacje z pacjentem a przede wszystkim bezinteresowność Panie doktorze serdeczne dzieki

lek. dent. Urszula Leończak

Warsaw Dental Center
Topiel 11

Urszula Leonczak wykonuje zabiegi z zakresu endodoncji i periodontologii, wspaniały lekarz z dużym zaangażowaniem i wysoką jakością dopasowań. Bardzo ważne jest dla niej wrażliwe i wyrozumiałe podejście do pacjenta. W swojej pracy ceni profesjonalizm i to jest bardzo fajne. Można wybrać także innych lekarzy, którzy wykonują inne zabiegi. Klinika Warsaw Dental Center posiada bardzo duży wybór usług i świetnych lekarzy. To miejsce, w którym pasja i profesjonalizm łączą się w …
Opinia dodana przez: Anastasia