Filtruj terminy

Wyczyść

lekarz Jolanta Gałkowska

al. Wolności 22
Częstochowa

Polecam. Pani Doktor jest bardzo miła, odpowiada cierpliwie na każde pytanie, krok po kroku wyjaśnia zaistniałe schorzenia. Wizyta na NFZ. Kompetentna. Po teleporadzie od razu poczułam się lepiej.
Opinia dodana przez: Wiesława

lekarz Henryka Eliasz

ulica Średnia 12
42-221 Częstochowa

Mam poważne problemy neurologiczne.Byłam u Pani doktor Eliasz z wizytą neurologiczną. Pani doktor szczegółowo mnie zbadała, dodatkowo zrobiła badania EMG i EEG, postawiła dignozę, przepisała leki. Było to 2-tygodnie temu, a już dzisiaj czuję się zdecydowanie lepiej- powiedziała bym nawet dobrze. Serdecznie dziękuje za pomoc i polecam Panią doktor wszystkim potrzebującym dobrego lekarza.
Opinia dodana przez: marta

lekarz Ewa Jaszczak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "Wrzosowiak"
ulica Orkana 61/67A
42-200 Częstochowa

Nie byłam u pani doktor prywatnie ,a na NFZ w przychodni na Wrzosowiaku,Powiem wprost mnie pomogła bo zamiast męczyć się u laryngolog z niewiadomo jakim skutkiem leczenia ,po skierowaniu od pani doktor na TK głowy uraz od uderzenia,w zatokach wszystkich możliwych twarzy wyszły stany zapalne i dzięki niej Stomatolog który zajął się profesjonalnie moja szczeka,zyskałam na zdrowiu,Bóle głowy ustąpiły,zawroty też.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Maria Dobrakowska-Połać

NZOZ Orłowskiego 5
Orłowskiego 5
42-200 Częstochowa

Bardzo dobry lekarz :) miła pani bardzo dobrze poradziła sobie z moim problem polecam ją osobom którzy potrzebują pomocy neurologa

dr Katarzyna Madejska

al. NMP 52
42-200 Częstochowa

Bardzo miła, życiowa, życzliwa Pani doktor. Pracuje również w szpitalu na zawodziu. Polecam wszystkim dr. Jest na prawdę miłą osobą, która wysłucha każdego pacjenta, poradzi, skieruje i rozpozna leczenie. Młoda lekarka której się chce leczyć i nie podchodzi do każdego pacjenta rutynowo lecz indywidualnie. P O L E C A M G O R Ą C O ! ! ! ! Pracuje również na zawodziu w częstochowie.

dr Kamila Szyller

NZOZ Specjalistzcyna Pryzchodnia Stomatologicyna
ulica Andersa 1
42-200 Częstochowa

Pani doktor jest bardzo miła i uprzejma. Od wejścia wzbudza pozytywne nastawienie. Dokładnie wysluchuje pacjenta, a potem dokładnie tłumaczy wszystkie zagadnienia związane z dolegliwościami. Tworzy atmosferę w której pacjent czuje się dobrze i wzbudza zaufanie.

lekarz Anna Minkner

Neurolog dziecięcy, Neurolog

GABINET PRYWATNY
Cz-wa, ul.Gen. Andersa 12
42-200 Częstochowa

Pani dr jest dość specyficzna w mojej ocenie co nie oznacza nic złego. Do pani dr trafiliśmy z 8 msc dzieckiem po napadzie drgawkowym. Obecnie dziecko leczone na padaczkę. Uważam że pani dr jest lekarzem z powołania, jest miła rzeczowa, sama opowiada wszelkie szczegóły choroby tak że nie trzeba już o nic pytać. Chodzimy do pani dr prywatnie i uważam że nie zdziera z nas. To prawda można się dodzwonić …
Opinia dodana przez: Natalia

dr n. med. Jerzy Karoń

Tysiąclecie
PCK
42-200 Częstochowa

Cierpliwie tłumaczy tok leczenia, wnikliwie analizuje objawy, zleca sporo badań, by sprawdzić lub wykluczyć przypuszczenia diagnostyczne. W szpitalu do wszystkich pacjentów odnosił się uprzejmie, w czasie każdego dyżuru odwiedzał nas kilkakrotnie, prawie zawsze zostawał jeszcze kilka godzin po dyżurze - wtedy też odwiedzał swoich pacjentów. Część kolegów lekarzy nazywa go doktorem Judymem. To chyba mówi wszystko.

lekarz Michał Kępa

szpital im.najswietszej marii panny
parkitka
Częstochowa

Bardzo miły, kompetentny lekarz. Skrupulatny, dokładny, wypisuje potrzebne badania, zainteresowany pacjentem. Jak już się dostanie do gabinetu lekarza jest wszystko jak należy. Poświęca wystarczająco dużo czasu pacjentowi. Najgorsze jest jednak niezorganizowanie kolejności wejść i przez to długość oczekiwania na wizytę, nawet kilkugodzinna. Pacjenci czekają po kilka godzin, są sfrutsrowani i jest bardzo niemiło na poczekalni. Wystarczyłoby zapisywać pacjentów co 20 minut.

lekarz Maria Mordarska-Drabik

Wojewódzki Zakład Opieki Zdrowotnej nad Matką, Dzieckiem i Młodzieżą
Jana III Sobieskiego 7a
42-200 Częstochowa

Msze ze swojej dziedziny jest dobra ale jako orzecznik lepiej nie mówić. Lepiej do Pani doktor nie trafić bo liczy się wtedy tylko procedura.
Mam wrażenie że większość tych pochlebnych opinie o lekarzu jest pisana z polecenia . Mnie doktor rozpoznał migrenę bez badań bóle się nasilają a on dalej twierdzi że badania są zbędne bo to migrena

lekarz Marek Knaś

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej CORMED spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
aleja Pokoju 3
42-207 Częstochowa

Brak empatii, zalicza pacjentów na sztuki w NFZ. Rozumiem przemęczenie na innej placówce po godzinach, każdy patrzy na ilość i kasę, ale nawet nie pyta o przebieg, czy przyczyny choroby. Papier, pieczątka i następny, bo nie ma czasu. Może jako lekarz skuteczny, ale brak podejścia do pacjenta, jako człowieka...

lekarz Janusz Kall

Prywatna Poradnia Stomatologiczna
al. Aleja Wolności 1/3/5
42-200 Częstochowa

Witam. Chciałbym podzielić się z wami doświadczeniem jakie mam na ten moment z tym lekarzem. Pan Dr Kall jest człowiekiem miłym, sympatycznym, uprzejmym i kompetentnym w swoim fachu. Jako pierwszy lekarz do którego trafiłem zupełnie przypadkiem pytając w przychodni na wolności czy mają tutaj jakiegoś neurologa oprócz, okrzykanej p.dr.Różyckiej, okazało się, że jest jeszcze m.in właśnie Pan Dr Kall. Zapisano mnie do niego i zostałem przyjęty w tym samym dniu. …
Opinia dodana przez: Przemysław

dr n. med. Maciej Jackowski

Kosmiczna 4 lok. 12
42-200 Częstochowa

Wspaniały lekarz. Potrafi trafnie postawić diagnozę. Cierpliwy,wysłucha pacjęta.Kiedy trzeba skieruje na dodatkowe badania a przy tym wszystkim dobry człowiek.
Opinia dodana przez: Jowita

lekarz Agnieszka Ziemba

SP ZOZ Miejski Szpital Zespolony
ulica Mirowska 15
42-200 Częstochowa

Po 25 latach chodzenia do wielu specjalistów pani Doktor jest w pełni kompetentna ,pełna wiedzy i dokładnego obrazowania przyczyny ale na wielu płaszczyznach nie tylko stricte medycyny głównego nurtu ale też ujęciu interdyscyplinarnym polecam .
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Anna Bryzik

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Wojewódzki Zakład Opieki Zdrowotnej nad Matką , Dzieckiem i Młodzieżą
ulica Sobieskiego 7A
42-200 Częstochowa

Cudowny Człowiek i bardzo dobry Lekarz. Pomaga nam przy Córce. Pani Doktor jest zawsze uśmiechnięta i serdeczna. Jesteśmy bardzo wdzięczni za poświęcony czas. Pozdrawiamy. 😊
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Małgorzata Moszyńska

al. Kościuszki 13 lok. 18
42-200 Częstochowa

U Pani doktor byłam na wizycie w związku z bardzo silnym bólem kręgów szyjnych, barku, drętwieniem prawej dłoni. Dostałam leki przeciwbólowe, skierowanie do poradni leczenia bólu oraz skierowanie na tomograf. Poprosiłam o kilku dniowe zwolnienie z pracy. Pracowalam w tym czasie fizycznie i ból mi odmawiał jakiekolwiek czynności w pracy. Pani doktor odmówiła kierując się zdaniem że "nie ma podstaw" Poszłam do pracy na kolejny dzień po czym wylądowałam na …

lekarz Mariusz Janta

al. Pokoju 14 lok. 36
42-200 Częstochowa

Bardzo dobry lekarz .Polecam.Godny zaufania kompetentny.Jeszcze raz polecam tego lekarza,jest dobry w swym fachu.
Opinia dodana przez: WOJTEK

lekarz Krystyna Janik

Księżycowa
ul. Księżycowa
42-200 Częstochowa

Specjalistą jest dobrą ale ma słaby kontakt z pacjentem . Jest oschła . Rozmawiać z nią jest bardzo ciężko .

lekarz Iwona Kiełtyka

Jasnogórska 38 lok. 19
42-200 Częstochowa

Serdecznie nie polecam. To jest niebywałe, że jeszcze są takie osoby w zawodzie. Lekarka ma za nic godziny pracy (no bo przecież na NFZ to jest nieważne). Po spóźnionym przybyciu najpierw wpuszcza bez kolejki znajomą. Na pozostałych pacjentów podnosi głos. Neguje diagnozy innych lekarzy. Neguje nowoczesne metody diagnostyki. Poglądy żywcem wyjęte z podręcznika młodego przeciwnika 5G i płaskoziemcy. To było nieprawdopodobnie poniżające doświadczenie.
Opinia dodana przez: Halina