{'id': 34615, 'name': 'Nowy Tomyśl'} Dietetyk

Dietetyk

Wyspa Urody
ul. 3 Stycznia 35
64-300 Nowy Tomyśl

Nie mogłam się doczekać spotkania z Magdaleną (powrót z urlopu macierzyńskiego)!PIERWSZY RAZ W ŻYCIU TAK TUPAŁAM NOGAMI - MARKETING SZEPTANY MÓWIŁ "MAGDA CI POMOŻE" Jest to moje kolejne podejście w walce - nie tyle z wagą, co z pamiętaniem o jedzeniu w dzień a nie obżeraniu się w nocy. Magda idealnie dostosowała - jadłospis zarówno do upodobań spożywczych jak i systemu pracy! Jej podejście do "Walczących" to pełen profesjonalizm. *NIESPÓŹNIONA …
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Mikołaj Biłusiak

64-300 Nowy Tomyśl

Lekarz miły,obrze zdiagnozowany problem po przepisaniu leków ból minął. Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Doktora Mikołaja
Opinia dodana przez: Dagmara

prof. dr hab. n. med. Łukasz Dzieciuchowicz

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

64-300 Nowy Tomyśl

Bardzo konkretny pan doktor wszystko dobrze wytłumaczył przy tym bardzo sympatyczny i ludzki z odpowiednim podejściem do pacjenta

lekarz Krzysztof Pawlaczyk

Sebastian Szurkowski

64-300 Nowy Tomyśl

Dzisiaj pierwszy raz miałam przyjemność poznać i zasięgnąć porady Pana Doktora i jestem pozytywnie zaskoczona. Bardzo miły, sympatyczny, konkretny, budzący zaufanie i z dużą wiedzą lekarz. Czułam się bardzo swobodna i mimo swoich ciężkich schorzeń wyszłam pozytywnie nastawiona.

lekarz Przemysław Minge

Kościuszki 54
Nowy Tomyśl

Polecam Pana doktora Minge, iż jest bardzo dobrym chirurgiem i interesuje się pacjętem na oddziale.

lekarz Mariola Grzemba-Buda

64-300 Nowy Tomyśl

Konkretną osoba, konkretna diagnoza. Fachowa. Polecam Panią Doktor. Chodzę od niedawna żałuję, że wcześniej nie znałam Pani Doktor.
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Amgad Elnur Elhag

64-300 Nowy Tomyśl

Żałuję, ze ten lekarz nie przyjmuje w mojej przychodni, lekarz rodzinny ze Zdrovity pan Przemysław K-S ( to jakaś pomyłka z wyborem zawodu) odmówił badań i leczenia, pan Amgad nie miał żadnych problemów z przyjazdem do chorego. Wykonał profesjonalnie pełen zestaw badań - dziekuję.
Opinia dodana przez: Wiesław

lekarz Bartosz Cybułka

64-300 Nowy Tomyśl

Wspaniały lekarz, bardzo ciepły, miły i troskliwy wobec swojego pacjenta.W styczniu miałam cholecystektomię czuję się świetnie , bardzo szybko wróciłam do zdrowia.Panie doktorze jeszcze raz bardzo dziękuję , pozdrawiam i źyczę powodzenia. Polecam wszystkim , pacjentka z Grodziska.

lekarz Jarosław Rybczyński

lekarz Paweł Juszczak

Chirurg dziecięcy

Nowy Tomyśl

Lekarz na 5+. Miły, uprzejmy, z taką ilością czasu ile potrzeba małemu pacjętowi , spokojnie tłumaczy rozwiewając wątpliwości zestresowanych rodziców. Lekarz jakich mało - z powołania. Godny polecenia chirurg dziecięcy.

dr n. med. Aleksandra Korytowska

Laryngolog

os.Batorego52 tel 61 4422673
64-300 Nowy Tomyśl

Pani Doktor Aleksandra Korytowska to najlepszy specjalista w dziedzinie otolaryngologii jakiego spotkałam. Dzięki profesjonalizmowi, szybkiej reakcji oraz determinacji Pani Doktor szczęśliwie przeszłam operację ślinianki podżuchwowej i pomimo "miażdżącej" diagnozy 8 lat temu nadal cieszę się życiem i zawsze mogę liczyć na fachową pomoc ze strony Pani Doktor. Jest nie tylko WYBITNYM SPECJALISTĄ, ale i CUDOWNĄ KOBIETĄ z sercem na dłoni, bezgranicznie oddaną swojej pracy! Jest lekarzem z powołania!!!Na oddziale otolaryngologii, …
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Jakub Halasz

64-300 Nowy Tomyśl

Wspaniały lekarz z bardzo dużą empatią.Podchodzący do pacjenta z wielkim sercem i oddaniem.Z całego serca polecam.
Opinia dodana przez: Zofia

lekarz Wojciech Adamski

64-300 Nowy Tomyśl

Pan doktor jest profesjonalista w swoim zawodzie. Bardzo dokladnie wykonuje badania, jest kulturalnym i sympatycznym lekarzem. Polecam Pana Adamskiego kazdemu z osobna.
Opinia dodana przez: Monia

lekarz Patryk Kowalski

64-300 Nowy Tomyśl

Profesjonalne podejście do pacjenta, a co najważniejsze szybka diagnoza.Na wszystkie pytania udziela dokładnej odpowiedzi, wszystkie niejasności dokładnie tłumaczy.Panu Doktorowi, świetnemu chirurgowi i wspaniałemu człowiekowi dziękuje za udaną operację i wyleczenie moich kciukow.
Opinia dodana przez: Malgorzata

dr n. med. Leszek Niepolski

Nefrolog

64-300 Nowy Tomyśl

Profesjonalista. Najlepszy lekarz jakiego znam. Wiedza, kompetencje i fachowość. Wspaniały nie tylko lekarz ale i człowiek

lekarz Katarzyna Jezierska-Kowalska

Panaceum
64-300 Nowy Tomyśl

Do Pani doktor Kowalskiej chodzę już kilka lat. Nigdy nie bagatelizuje kiedy mówię, że mnie coś boli. Pełen profesjonalizm, zaangażowanie i przejęcie się pacjentem. Zawsze jestem zadowolona z wizyty, nigdy nie było tak żeby Pani doktor podchodziła z obojetnoscią do mnie. Widać, że wie co robi i dla mnie to odpowiednia kobieta na odpowiednim miejscu. Moja ulubiona Pani doktor.
Opinia dodana przez: Ewelina G

lekarz Przemysław Koryciński

Diabetolog

64-300 Nowy Tomyśl

Kilka wizyt za mną, jak do tej pory no to mam wrażenie że jest w porządku.. mimo niezbyt dobrej opini "na miescie" ja złego słowa powiedzieć nie mogę:)

lekarz Jolanta Miśkowicz

Neurolog dziecięcy, Pediatra

64-300 Nowy Tomyśl

Kategorycznie odradzam wizytę u tego lekarza. Ta pani zaleciła szczepienia okresowe mojej chrześniaczce, która właśnie dopiero co wróciła ze szpitala po przebytej 2-tygodniowej antybiotyko-terapii!!! Nie wiem czy ta pani jest świadoma okresu karencji jaki powinien być zachowany przed szczepieniami i czy zapoznała się z ulotką na szczepionce?! Dziecko z obciążeniami po antybiotykach nie wzbudziło u tej pani podejrzeń o ryzyko o niepożądane odczyny poszczepienne. Takich ludzi nie nazywam lekarzami a …
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Janusz Wyjatek

PRZYCHODNIA STOMATOLOGICZNA OLMED
os. Stefana Batorego 52
64-300 Nowy Tomyśl

Z całego serca odradzam tego lekarza. Odkąd byłam dzieckiem nieustannie wypominał mi rzekomą nadwagę, której nigdy nie miałam. Gdy miałam 13 lat oznajmił, że wyglądam jakbym wykarmiła piersią dziesiątkę dzieci, karygodne podejście do pacjenta. Ostatnią kroplą w czarze goryczy było przepisanie przez niego leków na ostre zapalenie tchawicy i krtani, które zamiast pomóc jeszcze bardziej podrażniły moje drogi oddechowe i wylądowałam w szpitalu dławiąc się sina na posadzce. 0 wyjaśnienia …
Opinia dodana przez: Natasza