lekarz Adam Młodkowski

Sudecka 14
58-500 Jelenia Góra

To była moja druga wizyta u Pana doktora. Przesympatyczny, dokładny w badaniu. Informuje pacjenta o wszystkim co robi podczas badania. Ma dużo cierpliwości i jest bardzo dokładny. Mój mąż również miał wizytę i również jest takiego zdania jak ja. Polecam każdemu kto szuka dobrego okulisty.
Opinia dodana przez: Jadwiga Kulpeksza

lekarz Sylwia Konarska

ulica Wigury 33
95-040 Koluszki

Takiej cierpliwości i wyrozumiałości nie okazał mi jeszcze żaden lekarz. Pani doktor opisywała każdą czynność, którą będzie wykonywać i mimo mojego strachu udało się przeprowadzić wszystkie badania.

dr n. med. Mira Gacek

MG Jaskra Poradnia Okulistyczna
ul. Marszałkowska 140 lok. 4 (I piętro)

Pani dr Mira Gacek to świetny specjalistą z olbrzymim doświadczeniem w swojej dziedzinie. Byłam na wizycie z mamą. Badanie zostalo przeprowadzone bardzo szczegółowo i dokładnie. Pani dr diagnozę i zalecenia przekazała cierpliwie, w jasny i zrozumialy sposób. POLECAM WSZYSTKIM!

lekarz Rajab ali Khosh Rouz Ablouei

Amulatorium z Izbą Chorych
marsz. Józefa Piłsudskiego 25a
72-600 Świnoujście

Chodziłam do tego pana wiele lat temu na NFZ, personalnie jest OK, raczej miły. Pogorszyła mi się wzrok i poprostu potrzebowałam okularów, co tu dużo mówić,problem chyba powszechny. Doktor zbadał,wystawił skierowanie na szkła. W sumie bez żadnych konkretnych porad i zaleceń poza sztandarowym, że napewno przesiaduje godzinami przed telefonem i komputerem( Co akurat prawdą nie było bo preferowałam czytanie książek). W tamtym momencie okulary miały być tylko do czytania i …

lekarz Halina Kopczyńska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej JUDYTA
ulica Reymonta 16/-
96-100 Skierniewice

Bardzo pozytywny kontakt. Super fachowiec, potrafiocy pomóc pacjentowi. Jestem zadowolony z udzielonej mi fachowej porady lekarskiej. Imagebox.

lekarz Maria Smolarek-Wicher

Okulista dziecięcy, Okulista

58-100 Świdnica

OK sprawna i fachowa diagnoza, wdrożone leczenie doprowadziło do tego że wreszcie widzę, mogę pracować, prowadzić auto. Polecam
Opinia dodana przez: Adam

Anetta Dworakowska-Drwięga

ul. 40-lecia 5
Płońsk

Świetny lekarz-okulista,jest bardzo wnikliwa i zawsze pomoże.Gdyby nie ona to bym nie widziała na jedno oko,wykryła u mnie odwarstwienie siatkówki.Pomogła mi bardzo i doradziła co dalej i gdzie się udać,do jakiej kliniki.Niestety już nie przyjumuje,bo jest w stanie błogosławionym-serdecznie ją pozdrawiam i życzę pomyślnego rozwiązania.
Opinia dodana przez: Natalia1987_1

lekarz Maria Błażyca

Pszczyńska 150
43-262 Kobielice

Pani Doktor jest bardzo miłą osobą.Dobrym kompetentnym okulistą.Leczę się u niej z całą moją rodziną.Bardzo POLECAM.
Opinia dodana przez: ALEKSANDRA

dr n. med. Krzysztof Dzięgielewski

Żeromskiego 11 lok. 9

Dr Krzysztof Dzięgielewski to bardzo dobry okulista. Kompetentny z wieloletnim doświadczeniem, ale także z empatycznym podejściem do pacjenta. Dokładny, zaangażowany w znalezienie najlepszego rozwiązania dla mojego przypadku. Godny polecenia zarówno ze względu na swoją wiedzę, jak i profesjonalizm.
Opinia dodana przez: Pacjent

dr n. med. Jacek Ciechan

Krzywa 27
22-100 Chełm

Ocena fachowości jest wyjątkowo pozytywna – celująca (5/5). Lekarz wykazał się nie tylko gruntowną wiedzą medyczną, ale również niezwykłą precyzją i dokładnością w przeprowadzeniu wszystkich badań. Cała wizyta przebiegła w sposób bardzo metodyczny. Okulista szczegółowo wyjaśnił każdy etap badania, a następnie w przystępny i zrozumiały sposób omówił stan mojego wzroku, potencjalne ryzyka oraz zalecane dalsze kroki. ​ ​Poza samą fachowością, na uwagę zasługuje również doskonałe podejście do pacjenta. Lekarz cierpliwie …
Opinia dodana przez: Marek Pokora

lekarz Anna Kazanowska

Owczarska 53
43-100 Tychy

Kategorycznie odradzam jakiekolwiek leczenie i konsultacje u tej okulistyki. Jako biegła sądowa podważyła opinie wszystkich lekarzy z kliniki okulistycznej w Katowicach. Na sprawie karnej oznajmiła ,że nie pierwszy raz tego dokonała.Na dodatek nie odniosła się do istnienego badania i w prywatny sposób komentowała zdarzenie podczas ,którego doszło do przestępstwa. Drugi biegły sądowy nie zgodził się z jej opinią. Jako jedyna spośród co najmniej 10 lekarzy wydała krzywdzącą opinie odnośnie uszkodzenia …

lekarz Ewa Sędłak

Przychodnia Lekarsko-Stomatologiczna Amodent
ulica Dzieci Warszawy 29

Bardzo polecam panią doktor. Dziś byłam z dwójką dzieci na wizycie. Pani doktor mila. Przeprowadziła wywiad wykonała badania i już za tydzień dzieci będą miały receptę na okulary. Dodam jeszcze,ze dostałam się do pani doktor z dnia na dzień w ramach nfz, aż bylam w szoku. Serdecznie polecam!
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Elżbieta Dłużniewska-Haratym

Pocztowa 28a lok. 39
22-100 Chełm

Profesjonalne podejście, nowoczesny sprzęt, miłe wrażenie. Jestem bardzo zadowolona z wizyty u niej

Joachim Grabowski

Ogrodowa 18
75-504 Koszalin

Gorąco polecam doktora Grabowskiego . Jestem pacjentką ponad 20 lat z bardzo dużą wadą wzroku. Mało jaki lekarz potrafił mi pomóc .

lekarz Krystyna Dziekańska

CENTRUM TERAPII KRÓTKOTERMINOWEJ
J. III Sobieskiego 227, pok.37
84-200 Wejherowo

uczęszczam do Pani doktor już 10 lat na jaskrę, profesjonalna,solidna,miła, Już sam fakt że tyle lat już u niej się leczę to swiadczy ,że jestem zadowolana. Teresa
Opinia dodana przez: teresa

lekarz Jarosław Wnuk

Szpital
Jana Pawła II 2
41-100 Siemianowice Śląskie

Bardzo dobry i kompetentny okulista.Bardzo szybka diagnoza i leczenie.Bardzo szybki termin wizyty i cena ok.Polecam
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Sławomira Fenger-Woźnicka

Piastów 26
86-050 Solec Kujawski

W ciagu 40 lat nigdy nie spotkalam sie z takim brakiem profesjonalizmu.. Przed wizyta dzwonilam by sie upewnic czy napewno ona jest w stanie mi wystawic zaswiadczenie o ktore prosze.. I jakie dokumenty potrzebuje ponieważ zalezy mi na czasie.. Na miejscu okazalo. Sie ze jednak jestem nie przygotowana bo nie wzielam recepty i ona nie wie jakie szkla nosze.. A ona nie ma sprzętu do mierzenia szkieł .. Wiec musialam …
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Zofia Karp

Kiepury 1 lok. 65
58-506 Jelenia Góra

Pani doktor wspaniała! Miła, ciepła i przyjemna osoba. Na prawdę polecam, jak dla mnie najlepszy okulista w J. Górze.

lekarz Jacek Bukowski

Bielawska 7c
48-300 Nysa

Po usunięciu zaćmy okazało się ,że w jednym oku jest + 05 dioptrii a w drugim - 0.5.Źle dobrane soczewki powodują konieczność noszenia okularów do dali i bliży. Jestem bardzo zawiedziona.
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Aldona Witek

Zamkowa 3
46-200 Kluczbork

Bardzo miła I kompetentna osoba, szanuje pacjenta i dokładnie wyjaśnia wszelkie wątpliwości, polecam
Opinia dodana przez: Jadwiga