Filtruj terminy

lek. med. Magdalena Sildatke-Bauer

Okulista dziecięcy, Okulista

Perfect Medica
Kołobrzeska 63D

Wspaniała osoba. Pradziwy lekarz z powołania. Widać, że zna sie doskonale na swojej pracy. Super podejście do dzieci. Polecam!!!
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Urszula Stodolska-Koberda

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne GUMed
Dębinki 7

wizyta w CMI - córka jest pacjentką p. dorktor. Leczona kilka lat w CMI. Jest styczeń 2025 - wizyta kontrolna miała być dopiero w kwietniu. Córka pod opieką onkologa. W Centrum zdrowia dziecka informacja, że jak zacznie tracić wzrok mamy szybko wracać. Pani dr Koberda nie przyjęła nas pomimo błagań męża - odesłała na SOR. Mając pod nosem całą dokumentację pacjenta, jego historię. Stanowczo nie polecam. Mam nadzieję że to …
Opinia dodana przez: Ela

Grunwaldzka 505/1

dr n. med. Adam Trapkowski

NZOZ Laguna Medical - Gdańsk Poradnia i Szpital Okulistyczny
Kartuska 4/6

Chcę zdecydowanie polecić Pana Doktora! Choruję na przewlekłą chorobę i w końcu wiem, że dotarłam we właściwe miejsce. Zostałam wysłuchana, Pan Doktor odpowiedział mi na moje liczne pytania i rozwiał wątpliwości. Wszystko w słowach zrozumiałych dla laika.

dr n. med. Barbara Krupa-Szafran

gen. de Gaulle'a 8

Wiele dobrego słyszałam o Pani dr Barbarze Szafran więc postarałam się aby właśnie Ona zoperowała mi zaćmę w Centrum Medycznym KARDIOTEL w Sopocie. Zarówno cała obsługa placówki medycznej KARDIOTEL, jak i Pani dr spisała się na 6. Bardzo profesjonalna obsługa i pełna empatii kochana dr. Polecam każdemu, kto nie wie, gdzie usunąć zaćmę.
Opinia dodana przez: Albina

lekarz Jadwiga Ścisłowska

Gabinet Vision Express
Obrońców Wybrzeża 1

Super lekarz. Chodze do okulistów od dziecka, jak trafiłam do Pani doktor to dopiero poznałam co to jest profesjonalista i co powinno oznaczać słowo lekarz. Polecam bardzo bardzo dobry lekarz.

lek. med. Sykstus Holeksa

ALFA Optyk
Wodnika 48

Sympatyczny lekarz z dużą wiedzą , konkretny w diagnozie, czułam się zaopiekowana . Takich lekarzy trzeba. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Iwona

dr n. med. Leopold Glasner

Centrum Medycyny Specjalistycznej Sanitas
ulica Pilotów 21

Bardzo dobry lekarz, wspaniały człowiek

lekarz Elżbieta Gotalska

Okulista dziecięcy, Okulista

al. Grunwaldzka 121 lok. 1

Najlepszy lekarz okulista, jakiego dane mi było spotkać. Pani Doktor jest niezwykle kompetentna (jestem długoletnią pacjentką i zawsze byłam właściwie zdiagnozowana),skupiona na problemie, ale wrażliwa na potrzeby pacjenta, zawsze miła i uśmiechnięta. Wymarzony lekarz nie tylko dla dzieci, ale również dla dorosłych.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Joanna Murawska

ul. Jana Kozietulskiego 21/5

Krótko.Wspaniała kobieta i wspaniały lekarz. Polecam .Co tu więcej pisać trzeba się wybrać i przekonać .
Opinia dodana przez: Andrzej z ELBLĄGA

lekarz Zygmunt Będkowski

pl. Wałowy 3

Pan dr Będkowski przyjął mnie na "cito" porobił mi dokładne badania z których wyszło początek zaćmy, ustalił wartość szkieł do okularów.Zapisał krople i inne suplementy,po miesiącu lub dwóch jak skończą się leki wrócę na wizytę kontrolną aby zobaczyć jakie są skutki leczenia. Polecam Pana doktora jest godny polecenia
Opinia dodana przez: Bożena
Bardzo miły i doświadczony specjalista. Zabieg przeprowadzony przez panią doktor w pełni omówiony i fachowo wykonany. Wykonane laserowo mTSCPC zniosłem bardzo dobrze poprzez przekazywane na bieżąco informacje i porady. W pełni polecam.
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Ewa Proma

Centrum Medyczne LUX MED
al. Zwycięstwa 49

bardzo polecam. po raz pierwszy miałam tak dokładnie zbadany wzrok!! okulary super dobrane POLECAM. lekarka naprawdę kompetentna a do tego bardzo miła
Opinia dodana przez: gonia
Bardzo kompetentny lekarz. Badanie zostało przeprowadzone kompleksowo. Choroba została dokładnie wytłumaczona. Doktor poświęcił mi bardzo dużo czasu. Jest osobą bardzo uprzejmą .Godny polecenia. SR
Opinia dodana przez: Stanisław Ropela
Godny polecenia Lekarz. Świetne podejście do pacjenta, dobrze wyjaśnione wszystkie zagadnienia. Z czystym sumieniem polecam
Opinia dodana przez: Jagoda

lekarz Stanisław Lewalski

Partyzantów 72

Lekarz dusza, niezwykły człowiek. Byłem u Niego kilka razy, i jest tak: czeka się dość długo, ale gdy się wejdzie, ma się tyle czasu ile trzeba. Coś za coś - wolę tak, niż terminowe wejścia a potem 'szybko' 'szybko' bo czekają następni. Była taka wizyta (ostatnia w kolejce), podczas której musieliśmy czekać aż zadziałają krople - pan Lewalski wyszedł wtedy do mnie do poczekalni, usiadł, i mogliśmy porozmawiać. Opowiadał ciekawe …

lekarz Anna Jurska- Jaśko

Dobry Wzrok Poradnia Okulistyczna
Kliniczna 1B/2

Umowilem sie z pania Anna Jurska na korekte dolnych powiek,jak chyba kazdy troche sie balem,to jednak zabieg inwazyjny. Pani doktor nie tylko slowem ale przede wszystkim swoim profesjonalizmem rozwiala szybko moje obawy...wyszedlem z gabinetu bardzo zadowolony,malo tego,postanowilem,ze wroce wkrotce na drugi zabieg. Polecam z cala odpowiedzialnoscia, Marek.
Opinia dodana przez: Marek Szkup

lekarz Cezary Ciechanowski

Centrum Medycyny Rodzinnej Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
ulica Dębinki 7

Polecam w 100%!!! Lekarz z powołania! Bardzo skrupulatny, dokładny i punktualny! Zależy Mu na pacjencie - wykonuje mnóstwo badań by postawić dokładną diagnozę. Zleca kolejne wizyty i faktycznie opiekuje się pacjentem, nie zbywa co jest częstym zjawiskiem u innych lekarzy zwłaszcza na NFZ. Poświęca tyle czasu ile trzeba. Do tego jest jeszcze bardzo sympatyczny. Muszę dodać, że część badań wykonuje małżonka Pana Doktora która też jest bardzo sympatyczna i sprawia …
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Małgorzata Kotajny

Centrum Medyczne VII Dwór Gdańsk
ul. Abrahama 25 80-306 Gdańsk

Bardzo profesjonalnie. Sama jestem medyczką i wiem jak czasem wyglada badanie okulistyczne . Polecam, cena faktycznie przystępna a do tego czas oczekiwania szybki. Odbiór okularów również. Pozdrawiam serdecznie Panią doktor i Pana optyka również.
Opinia dodana przez: Beata

dr hab. n. med. Krystyna Raczyńska

Wyczółkowskiego 63

Wyjątkowa osoba, spokojnie i rzeczowo tłumaczy. Ogromna wiedza i doświadczenie. Przy tym pełna empatii Profesor. Bardzo przystępna cena konsultacji. Wspaniale zoperowała moje górne powieki. Polecam każdemu.
Opinia dodana przez: Łukasz