Filtruj terminy

dr n. med. Piotr Kanclerz

dr n. med. Piotr Kanclerz

Przychodnia Lekarska Hygeia Gdańsk
ul. Jaśkowa Dolina 57

Denerwowałam się wizytą, ale już po pierwszych słowach pana doktora stres minął. Najpierw przeprowadził dokładny wywiad potem wykonał badania. Stwierdził więcej problemów, ale on zajmie się najbardziej uciążliwym. Zrobił to tego samego dnia. Dał mi nadzieję, że kolejny zabieg jeszcze poprawi mój komfort życia. 😁Już jest lepiej, a minęło dopiero dziesięć dni od wizyty. Jestem mu bardzo wdzięczna, polecam pana doktora jest konkretny i ma dużą wiedzę.
Opinia dodana przez: Danuta
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Okulista dziecięcy
                                       lek. med. Magdalena Sildatke-Bauer

lek. med. Magdalena Sildatke-Bauer

Okulista dziecięcy, Okulista

Perfect Medica
Kołobrzeska 63D

Wspaniała osoba. Pradziwy lekarz z powołania. Widać, że zna sie doskonale na swojej pracy. Super podejście do dzieci. Polecam!!!
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Urszula Stodolska-Koberda

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne GUMed
Dębinki 7

wizyta w CMI - córka jest pacjentką p. dorktor. Leczona kilka lat w CMI. Jest styczeń 2025 - wizyta kontrolna miała być dopiero w kwietniu. Córka pod opieką onkologa. W Centrum zdrowia dziecka informacja, że jak zacznie tracić wzrok mamy szybko wracać. Pani dr Koberda nie przyjęła nas pomimo błagań męża - odesłała na SOR. Mając pod nosem całą dokumentację pacjenta, jego historię. Stanowczo nie polecam. Mam nadzieję że to …
Opinia dodana przez: Ela

Grunwaldzka 505/1

dr n. med. Adam Trapkowski

NZOZ Laguna Medical - Gdańsk Poradnia i Szpital Okulistyczny
Kartuska 4/6

Chcę zdecydowanie polecić Pana Doktora! Choruję na przewlekłą chorobę i w końcu wiem, że dotarłam we właściwe miejsce. Zostałam wysłuchana, Pan Doktor odpowiedział mi na moje liczne pytania i rozwiał wątpliwości. Wszystko w słowach zrozumiałych dla laika.
Opinia dodana przez: Joanna

dr n. med. Barbara Krupa-Szafran

gen. de Gaulle'a 8

Wiele dobrego słyszałam o Pani dr Barbarze Szafran więc postarałam się aby właśnie Ona zoperowała mi zaćmę w Centrum Medycznym KARDIOTEL w Sopocie. Zarówno cała obsługa placówki medycznej KARDIOTEL, jak i Pani dr spisała się na 6. Bardzo profesjonalna obsługa i pełna empatii kochana dr. Polecam każdemu, kto nie wie, gdzie usunąć zaćmę.
Opinia dodana przez: Albina

lekarz Jadwiga Ścisłowska

Gabinet Vision Express
Obrońców Wybrzeża 1

Super lekarz. Chodze do okulistów od dziecka, jak trafiłam do Pani doktor to dopiero poznałam co to jest profesjonalista i co powinno oznaczać słowo lekarz. Polecam bardzo bardzo dobry lekarz.

lek. med. Sykstus Holeksa

ALFA Optyk
Wodnika 48

Wspaniały, dowcipny człowiek i rzetelny lekarz. Polecam z całego serca. Jeśli pan doktor czyta - serdecznie pozdrawiam. Wisia

dr n. med. Leopold Glasner

Centrum Medycyny Specjalistycznej Sanitas
ulica Pilotów 21

Bardzo dobry lekarz, wspaniały człowiek

lekarz Joanna Murawska

ul. Jana Kozietulskiego 21/5

Krótko.Wspaniała kobieta i wspaniały lekarz. Polecam .Co tu więcej pisać trzeba się wybrać i przekonać .
Opinia dodana przez: Andrzej z ELBLĄGA

lekarz Zygmunt Będkowski

pl. Wałowy 3

Pan dr Będkowski przyjął mnie na "cito" porobił mi dokładne badania z których wyszło początek zaćmy, ustalił wartość szkieł do okularów.Zapisał krople i inne suplementy,po miesiącu lub dwóch jak skończą się leki wrócę na wizytę kontrolną aby zobaczyć jakie są skutki leczenia. Polecam Pana doktora jest godny polecenia
Opinia dodana przez: Bożena
Bardzo miły i doświadczony specjalista. Zabieg przeprowadzony przez panią doktor w pełni omówiony i fachowo wykonany. Wykonane laserowo mTSCPC zniosłem bardzo dobrze poprzez przekazywane na bieżąco informacje i porady. W pełni polecam.
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Ewa Proma

Centrum Medyczne LUX MED
al. Zwycięstwa 49

bardzo polecam. po raz pierwszy miałam tak dokładnie zbadany wzrok!! okulary super dobrane POLECAM. lekarka naprawdę kompetentna a do tego bardzo miła
Opinia dodana przez: gonia
Bardzo kompetentny lekarz. Badanie zostało przeprowadzone kompleksowo. Choroba została dokładnie wytłumaczona. Doktor poświęcił mi bardzo dużo czasu. Jest osobą bardzo uprzejmą .Godny polecenia. SR
Opinia dodana przez: Stanisław Ropela
Godny polecenia Lekarz. Świetne podejście do pacjenta, dobrze wyjaśnione wszystkie zagadnienia. Z czystym sumieniem polecam
Opinia dodana przez: Jagoda

lekarz Stanisław Lewalski

Partyzantów 72

Lekarz dusza, niezwykły człowiek. Byłem u Niego kilka razy, i jest tak: czeka się dość długo, ale gdy się wejdzie, ma się tyle czasu ile trzeba. Coś za coś - wolę tak, niż terminowe wejścia a potem 'szybko' 'szybko' bo czekają następni. Była taka wizyta (ostatnia w kolejce), podczas której musieliśmy czekać aż zadziałają krople - pan Lewalski wyszedł wtedy do mnie do poczekalni, usiadł, i mogliśmy porozmawiać. Opowiadał ciekawe …
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Anna Jurska- Jaśko

Dobry Wzrok Poradnia Okulistyczna
Kliniczna 1B/2

Umowilem sie z pania Anna Jurska na korekte dolnych powiek,jak chyba kazdy troche sie balem,to jednak zabieg inwazyjny. Pani doktor nie tylko slowem ale przede wszystkim swoim profesjonalizmem rozwiala szybko moje obawy...wyszedlem z gabinetu bardzo zadowolony,malo tego,postanowilem,ze wroce wkrotce na drugi zabieg. Polecam z cala odpowiedzialnoscia, Marek.
Opinia dodana przez: Marek Szkup

lekarz Cezary Ciechanowski

Centrum Medycyny Rodzinnej Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
ulica Dębinki 7

Polecam w 100%!!! Lekarz z powołania! Bardzo skrupulatny, dokładny i punktualny! Zależy Mu na pacjencie - wykonuje mnóstwo badań by postawić dokładną diagnozę. Zleca kolejne wizyty i faktycznie opiekuje się pacjentem, nie zbywa co jest częstym zjawiskiem u innych lekarzy zwłaszcza na NFZ. Poświęca tyle czasu ile trzeba. Do tego jest jeszcze bardzo sympatyczny. Muszę dodać, że część badań wykonuje małżonka Pana Doktora która też jest bardzo sympatyczna i sprawia …
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Małgorzata Kotajny

Centrum Medyczne VII Dwór Gdańsk
ul. Abrahama 25 80-306 Gdańsk

Bardzo profesjonalnie. Sama jestem medyczką i wiem jak czasem wyglada badanie okulistyczne . Polecam, cena faktycznie przystępna a do tego czas oczekiwania szybki. Odbiór okularów również. Pozdrawiam serdecznie Panią doktor i Pana optyka również.
Opinia dodana przez: Beata

dr hab. n. med. Krystyna Raczyńska

Wyczółkowskiego 63

Wyjątkowa osoba, spokojnie i rzeczowo tłumaczy. Ogromna wiedza i doświadczenie. Przy tym pełna empatii Profesor. Bardzo przystępna cena konsultacji. Wspaniale zoperowała moje górne powieki. Polecam każdemu.
Opinia dodana przez: Łukasz