Filtruj terminy

Wyczyść

dr n. med. Urszula Łukasik

Klinika Diagnostyki i Mikrochirurgii Jaskry
Chmielna 1

Lekarz z powołania.Wykonała mi na wizycie komputerowe badanie wzroku,postawiła od razu diagnozę i przepisała receptę na odpowiednie okulary.

lek. med. Jarosław Podhorecki

ul. Bartosza Głowackiego 3/5/1

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

dr n. med. Grażyna Ciszewska

Centrum Medyczne Luxmed
ulica Królewska 11

Polecam wizytę u Pani doktor. Sprawne i szczegółowe badanie wzroku :) Badanie wykonane bez pośpiechu.

dr n. med. Justyna Kłos-Rola

Zwycięska 6A, GALERIA ZONE

We came all the way from Slovakia to Lublin to visit Dr. Klos-Rola. Before that we visited 4 oftalmologists in Slovakia and the last private one was in Poland. She was the one who advised us to visit Dr. Klos-Rola in Lublin. Yes, doctor was busy in the operation block that day, so we waited (09.08.23) from 8:30 to 13:30. Our 17 years daughter had blocked a tear duct in …
Opinia dodana przez: Vasyl Bodnar

dr n. med. Katarzyna Nowomiejska

Zwycięska 6A, GALERIA ZONE

Wspaniały lekarz, trafić do pani doktor to nie tylko pewność doskonałej opieki, ale również zaszczyt. Pozdrawiam i bardzo dziękuję.
Opinia dodana przez: Krzysztof

dr n. med. Elena Domasevich

Zwycięska 6A, GALERIA ZONE

Przyjmuje dzieci w każdym wieku co jest duzym ułatwieniem bo mogą do niej chodzić zarówno osoby dorosłe jak i dzieci. Chodzimy do Pani doktor więc z całą rodziną i wszyscy jestesmy niezmiernie zadowoleni.

lekarz Renata Gruszecka-Gerkowicz

ulica Graniczna 23/10 A

Doskonały fachowiec,dzięki p.dr po raz pierwszy od 55 lat nie muszę chodzić w okularach!Takich fachowców nam potrzeba.
Opinia dodana przez: Zbigniew

Paweł Bieliński

ul chmielna lublin
Lublin

dr bieliński jest świetnym lekarzem. jest uprzejmy, miły, poświęca pacjentowi odpowiednio dużo czasu, tłumaczy choroby i metodę leczenia.lekarz z powołania godny polecenia:)

prof. dr hab. n. med. Robert Rejdak

Katedra i Klinika Okulistyki UM

Kiedy wielu lekarzy uznalo,ze moja siatkowka jest calkowicie odwarstwiona (jezdzilam prawie po calej Polsce)prof.Rejdak wykonal zabieg i WIDZE!!!

lekarz Piotr Kawa

ulica Cicha 10/1U

Jestem pełen uznania dla talentu i uprzejmości Pana Piotra. Moja 76 letnia Mama bardzo bała się operacji zaćmy i wymiany soczewki, ale Pan Piotr jest nie tylko świetnym okulistą, ale również człowiekiem, który ma niesamowite podejście do starszych pacjentów. Operacja udała się genialnie. Mama po zdjęciu następnego dnia opatrunku jest szczęśliwa. Widzi bardzo dobrze. Było to jej marzeniem, a Pan Piotr je spełnił. Szczerze polecam wszystkim, którzy szukają lekarzy z …

lekarz Maria Podgórska

ulica Paganiniego 9/263

Polecam. Pani Doktor angażuje się w problem pacjenta, robi szczegółowy wywiad. Lepszego Okulisty nie spotkałem :) Wizyta odbyła 19.04.2021 r. Porada okulistyczna po infekcji oczu i skokowym pogorszeniu wady wzroku powstałej po odstawieniu antybiotyków.
Opinia dodana przez: Rafał

Barbara Biziorek

Okulista dziecięcy, Okulista

Chmielna
Lublin

Nie potrafiła mi pomóc, ale to pierwszy lekarz, który w takiej sytuacji nie wziął pieniędzy. Bardzo to szanuję.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Ewa Kosior-Jarecka

Okulista dziecięcy, Okulista

Zwycięska 6A, GALERIA ZONE

Ostatnio zmuszony byłem do skorzystania z usług okulisty. Wybralem galerie Zone gdyz jest tam parking a przy okazji mozna skoczyc na zakupy do Tesco, oprocz fajnego dojazdu, spotkalem się z milą atmosfera, profesjonalizmem i przystapna cena. POZYTYW!!!

dr n. med. Monika Jasielska

Bazylianówka 75

Serdecznie dziękuję PANI DOKTOR za dwie przeprowadzone operacje zaćmy. Może to dziwnie zabrzmi, ale miło wspominam te dwa zabiegi. W momencie wejścia na salę operacyjną, natychmiast mija stres. Wyczuwa się pozytywną energię. Atmosfera niemalże domowa. Miłe rozmowy a w tle nawet muzyka. Jeszcze raz wielkie dzięki 💐💐💐💐💐. Oby więcej takich lekarzy. POZDRAWIAM 🤗🤗🤗
Wspaniały specjalista, z bardzo dobrym podejściem do pacjenta. Oko już w drugiej dobie po zabiegu usunięcia zrostów i przeszczepienia soczewki w diametralnie innej formie niż przed zabiegiem. Zabieg był przeprowadzony w ośrodku "OCHO" w Rzeszowie. Szczerze polecam Pana Doktora Haszcza, oby jak najwięcej takich specjalistów z powołania i tak nastawionych do pacjentów. Serdecznie dziękuję Panu Doktorowi za przywrócenie komfortu życia z "nowym okiem". Wdzięczna pacjentka.
Opinia dodana przez: Irena Ścisło

lekarz Olaf Kalisz

ul. Kolorowa 5/44b

Jest to wspaniały, kompetentny, rzetelny z powołaniem lekarz. Poświęca pacjentowi dużo czasu, cierpliwy i z podejściem do pacjenta. Pierwszy raz trafiłam do okulisty i cieszę się że akurat na Pana doktora. Z całym sercem polecam swoim i bliskim znajomym.
Opinia dodana przez: Bernadetta

lekarz Dorota Rykwa

ul. Gorczańska 8/10

Dobre podejście do pacjenta. Bardzo szczegółowo wyjaśnia wszystkie problemy. Kompetentna. Byłem też z dzieckiem, syn się nie bał słuchał grzecznie wszystkich poleceń. Doktor ma dobre podejście do dzieci, traktuje ich problemy bardzo poważnie, a jednak z uśmiechem do małych pacjentów
Opinia dodana przez: Mariusz

prof. dr hab. n. med. Tomasz Żarnowski

Zwycięska 6A, GALERIA ZONE

Dzięki Prof. Żarnowskiemu mój syn nie stracił oka - operacja wykonana po mistrzowsku. W kolejnym etapie leczenia kolejny zabieg usunięcie zaćmy wrodzonej dzięki czemu synowi poprawiła się ostrość widzenia. Przez lata wszyscy lekarze mówili że z jego zespołem chorób oczu nic nie da się zrobić. Dopiero Profesor Żarnowski powiedział że nie zostawi tego tak bo pacjent jest najważniejszy. Z całego serca dziękuję Profesorowi za to co zrobił dla mojego syna. …
Opinia dodana przez: Andrzej

Jolanta Wójcikowska-Karska

Zana 19 (Leclerc)

Bardzo kompetentna doktor, ma dobre podejście do dzieci, bardzo dokładnie bada i cierpliwie odpowiada na liczne pytania. Myślący doktor z profesjonalnym i życiowym doświadczeniem.

dr n. med. Andrzej Pałysewicz

Gabinet Okulistyczny AT-Vision
Chopina 3 lok. 14a

Wspaniały Lekarz, dbający bardzo o pacjentów,poświęca dużo czasu na dokładne badania, leczę się od wielu, wielu lat. Godny zaufania . Polecam ....