Filtruj terminy

dr n. med. Leszek Kuprjanowicz

dr n. med. Leszek Kuprjanowicz

Der-med Medycyna Specjalistyczna Szczecin
Ostrobramska 11

Na skutek wypadku odwarstwiła mi się siatkówka w prawym oku. Dr Leszek Kuprajnowicz wykonał operację wpuklenia zatrzymując proces odwarstwienia a tym samym uratował mój wzrok. Bardzo dobry chirurg, profesjonalista i z dużym doświadczeniem, polecam i serdecznie pozdrawiam, Rafał M.
Opinia dodana przez: Rafał

dr n. med. Marzena Formicka

Odzieżowa 10

Polecam wizytę u Pani Doktor. Bardzo kompetentnie wytłumaczyła każdy aspekt choroby. Wykonane zostały kompleksowe badania. Wizyta odbyła się na czas, atmosfera przemiła. Cudowna Lekarka!
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Iwona Zydor-Przewoźna

Struga 42

Pani Doktor jest bardzo profesjonalna w tym co robi. Bardzo sympatyczna osoba. Super podejście do dzieci. Bardzo serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Julia

dr n. med. Andrzej Lipiński

Struga 42

Wspaniały lekarz,wspaniałe podejście do pacjenta.Niesamowicie miły i profesjonalny personel.Gorąco polecam Dr Lipińskiego i jego zespół,efekt lepszy niż oczekiwałem.Duża krótkowzroczność oboje oczu,usunięcie zaćmy na obu oczach i wszczepieniu soczewek,efekt niesamowity.Okulary nosiłem prawie czterdzieści lat i to grube cylindry.Tak więc polecam Dr Lipińskiego i będę polecał,jednocześnie raz jeszcze dziękuję.
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Izabela Chmielewska

ul. Zygmunta Felczaka 8B

Jestem niezmiernie zadowolony że trafiłem do Pani doktor . Fachowość dokładne wytłumaczenie problemu i właściwa diagnoza która ratuje mój wzrok
Opinia dodana przez: Włodzimierz
Wspaniałe podejście do pacjenta,szacunek,punktualność wspaniała organizacja.Bardzo dobrze wyposażony gabinet.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Wojciech Gosławski

ulica Panieńska

Byłam pacjentką dr Wojciecha Gosławskiego.Uważam że jest specjalistą wysokiej klasy ,rzetelnie traktujący swój zawód.Jest komunikatywny ,życzliwy i cierpliwy .Dużo czasu poświęcił mi na dobór okularów ,choć ostatecznie to ja podejmowałam decyzję .Polecam dr ,ponieważ jest profesjonalistą w każdym calu.Odpowiedział na każde moje pytania i wątpliwości.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Beata Kasicka

Struga 42

Bardzo polecam Panią doktor wytłumaczy doradzi zawsze jezeli jest potrzeba pomoże mogę z czystym sumieniem polecić

lekarz Urszula Rylska

ulica Nieduża

Od wielu lat korzystam z badan u Pani Doktor . Pod kazdym wzgledem jest lekarzem bardzo dobrym . Zawsze bardzo dokladnie Pani Doktor bada jak tez wyjasnia . Z czystym sumieniem moge polecic .

dr n. med. Krzysztof Szmatłoch

NZOZ Medycyne Rodzinna
Odzieżowa 12a

Jest to pierwszy lekarz, który pytał i chciał wysłuchać wykorzystując moje odczucia do postawienia diagnozy. Wytłumaczył jasno i prostym językiem wszystko to, co w tym momęcie mogłam zrozumieć. Z gabinet wyszłam spokojna choć diagnoza była pesymistyczna. Dziękuję bardzo, że nie zostałam potraktowana jak przypadek. Po prostu widział we mnie człowieka. Raz jeszcze dziękuję. Pozdrawiam Pana Doktora. P.S. Była to moja pierwsza wizyta, nie ostatnia, cieszę się, że trafiłam do tego …

dr n. med. Karol Krzystolik

Staromłyńska 3 lok. 2

Świetny fachowiec. Uprzejmy i kulturalny. Operował moją mamę - zaćma. Dużo lepiej teraz widzi. Polecam.
Opinia dodana przez: Ala

lekarz Halina Grabek

Gabinet Ireneusz Mikołajewicz
Kostki Napierskiego 6c

Dr Halina Grabek to znakomity ekspert w w swojej dziedzinie i zarazem wspaniały i ciepły człowiek.Jest lekarzem z talentem,pasją i sercem.Wielokrotnie ,SKUTECZNIE i BEZSTRESOWO leczyła moje i mojej rodziny dolegliwości okulistyczne.Gorąco polecam i SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO! Barbara K
Opinia dodana przez: Barbara Kowalczyk

dr n. med. Dariusz Łąk

Odzieżowa 10

Kapitalny lekarz! Rzeczowy i empatyczny, widać ogromne doświadczenie. Zdiagnozował schorzenie, z którym nie mogli sobie poradzić inni specjaliście. Przemiły i fachowy człowiek - ogromnie polecam!
Profesor operował mi oko przy całkowitym odwarstwieniu siatkówki przed operacją mówił ze daje 10 % widzenia a widzę Ok 50% więc nie mogę narzekać nie widziałam nic na lewe oko a teraz funkcjonuję owszem nigdy nie odzyskam wzroku 100 % w tym oku -ale metodą stosowaną w klinice wróciłam do normalności

dr n. med. Jolanta Litwińska

Odzieżowa 10

Dzisiaj miałam okazje poznać doktor Litwińską. Długo wyczekiwana wizyta. Wraz z synkiem zostaliśmy przyjęci bardzo ciepło, synek został zbadany z super podejściem, wytłumaczeniem wszystkiego dokładnie, po wizytach u wielu okulistów, to dzisiaj po tej wizycie wiem na czym stoimy! I ze wada synka zostanie całkowicie wyleczona. Natomiast nie mogę zgodzić się z opiniami negatywnymi powyżej. Bardzo ciepła, sympatyczna i do tego świetny fachowiec. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Kasia
Panią dr hab.n.med.prof.nadzw. MONIKĘ MODRZEJEWSKĄ bardzo polecamy, każdemu kto chce, aby profesjonalnie zająć się jakimkolwiek problemem ze wzrokiem. Ja przyszłam do Pani Profesor z córką 2,5 - letnią, która podczas gdy świeciło słońce, mrużyła jedno oko. Okazało się, że to początek problemu z zezem rozbieżnym. Zaczęło się od korekcji okularami, później wymiana szkieł, rehabilitacja oczu, czasami nawet 1-2 razy w miesiącu. Naprawdę dużo pracy również w domu, ćwiczeń, wyrzeczeń. Po …
Opinia dodana przez: Anonimowa
Witam. W moim rodzinnym mieście oddalonym o 60 km od Szczecina leczono mnie przez 29 lat zakładając mi szkło wartości 0, ponieważ że jestem po przeszczepie rogówki i soczewki rodzimi pseudo okuliści uznali ze nic nie da rady zrobić i ograniczyli moje widzenie do rozpoznawania kształtów. Zmarnowali mi 30 lat nie dając nadzieję i nie informując o innych mozliwosciach. Pani Oszczyk w 40 minut przywróciła mi wzrok soczewka kontaktowa za …
Opinia dodana przez: KAROL

dr hab. n. med. Lidia Puchalska-Niedbał

ulica Poniatowskiego 76A/3

Pani Lidia to rzeczowy, dokładny i serdeczny lekarz z dużym poczuciem humoru i ogromem wiedzy. Przez 10 lat chodziłam po najróżniejszych specjalistach i dopiero Pani Lidia wykryła moją wadę dosłownie po paru pierwszych sekundach spotkania. Dokładnie wyjaśnia wadę, proces leczenia i pracę oka, poświęcając bardzo dużą uwagę i mnóstwo czasu każdemu Klientowi. Nie naciąga swoich Klientów bezsensownymi dodatkowymi wizytami, kiedy potrzebowałam więcej informacji odnośnie swojej wady sama zaprosiła mnie na …
Opinia dodana przez: Alicja Wi.

lekarz Małgorzata Kowalik

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4

Polecam Panią Doktor. Empatyczna, profesjonalna, cierpliwa. Wizyta w Domu Lekarskim – Turzyn w Szczecinie. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Stanisław

dr n. med. Magdalena Micor

Okulista dziecięcy, Okulista

Struga 42

Pani Doktor zbadała mojego synka bardzo dokładnie przy użyciu specjalnego aparatu. Byłam zadowolona bo starsza córka nie miała takiego badania a jak poszła do szkoły okazało się, że ma wadę wzroku i musi nosić okulary. Doktor odpowiadała na wszystkie moje pytania. Cała wizyta przebiegła w bardzo miłej atmosferze. Każdemu polecam.