dr n. med. Paweł Derlatka

Ginekolog położnik, Ginekolog

LIM
Domaniewska 41/Wołoska 7

Dr Paweł leczył mnie i operował. Jest niesłychanie zdolny i ma "złote ręce". Olbrzymi spokój, cierpliwość i wiele empatii. Mieliśmy 3 letnią wspólną przygodę i jestem zdrowa. Dr Paweł od początku do końca zajmował się mną jak najbliższym członkiem rodziny. Miałam ogromne szczęście, że przez całkowity przypadek trafiłam do lekarza przez wielkie "L". Rozmawiałam też z innymi pacjentami i każda z Pań miała identyczną co ja opinię o Dr Pawle. …
Pełen profesjonalizm, a przy tym ludzkie podejście do pacjenta. Pan doktor szczegółowo wyjaśnia plan działania w zależności od wyniku . Polecam
Opinia dodana przez: Ryszard W

lekarz Wojciech Łobaziewicz

ulica Garncarska 1

Doktor Łobaziewicz jest chirurgiem onkologiem, ale kiedy przedstawiłem zupełnie inny problem (poważna infekcja stopy, która narastała od siedmiu tygodni) od razu podjął działania, zmienił sposób opatrywania rany i dał mi kilka dobrych rad. Teraz, na drugiej wizycie sześć dni później, dr Łobaziewicz wyciął tkankę martwiczą (to była gangrena!) i stopa została wyleczona. Następnie podniósł swój smartfon i skierował mnie do innego specjalisty na natychmiastową wizytę, aby upewnić się, że nie …

prof. dr hab. n. med. Arkadiusz Jeziorski

Chirurg onkolog

Centrum Profilaktyki i Leczenia Udarów Mózgu
Pabianicka 62

Profesor A. Jeziorski jest wybitnym fachowcem . Jest człowiekiem, pełnym życzliwości i taktu, o wysokiej kulturze osobistej. Oddział , którym kieruje działa na bardzo wysokim poziomie. Pracujący tam personel traktuje pacjentów indywidualnie dając o ich zdrowie fizyczne i komfort psychiczny. Zarówno lekarze jak i pielęgniarki traktują pacjentów z życzliwością i szacunkiem. Wdzięczne pacjentki (operowane 16 września przez Doc. Nejca) Beata KM i Halina T
Opinia dodana przez: Beata KM

lekarz Piotr Klimczak

Ginekolog położnik, Ginekolog

Medin Klinika
Częstochowska 54
45-424 Opole

Nowoczesna metoda, dzięki której udało się mi się pokonać problem nie trzymania moczu po porodzie, więc jak dla mnie super sprawa.
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Elżbieta Bręborowicz

Internista, Onkolog

Marcelińska 62/4 i 20

Wspaniały lekarz, a przed wszystkim wspaniały człowiek. Pani Doktor jest miła, sympatyczna, kompetentna i empatyczna.

lekarz Grażyna Barańska

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Centrum Profilaktyki i Diagnostyki Piersi Sp. j.
Stefana Żeromskiego 8A/2
10-351 Olsztyn

Miałem może nie przyjemność bo wizyty u onkologa nie należą do tych w których chcemy uczestniczyć ale mimo okoliczności dzięki Pani doktor spotkania te były bardzo ale to bardzo pozytywne. Życzę z całego serca każdemu, gdy sytuacja życiowa zmusi go być na tym forum, aby trafił na Panią Doktor Grażynę Barańską. Empatia, troska, profesjonalizm kompetencje i te szczere ludzkie zainteresowanie pacjentem jest tak budujące że wiara powraca. Bardzo konkretna i …
Opinia dodana przez: Michał

dr n. med. Jerzy Mielko

ulica Jastrzębia 1/13
20-323 Lublin

Jestem po zabiegu na jelicie grubym przeprowadzonym w czerwcu 2025r . Od pierwszej wizyty u doktora poczułem pełne zaopiekowanie. Rozmowy przed zabiegiem były bardzo rzeczowe i konkretne. Uprzejmość i kompetencja rzucająca się od pierwszego kontaktu. Polecam takiego fachowca każdemu kto znajdzie się w potrzebie. Dziękuję Panu za wszystko.
Opinia dodana przez: Zbigniew

lekarz Filip Bydliński

Ginekolog onkolog

nowa med

Ogromnie się cieszę że trafiłam do Pana Filipa. Byłam u wielu różnych ginekologów ale nigdy nie spotkałam się z taką serdecznością, profesjonalizmem i rzetelnością. Dzięki Panu Filipowi czuję się „prowadzona za rękę” przez moją chorobę. Wiem, że mam lekarza na którego mogę liczyć i czuję się prawdziwie zaopiekowana. Pan doktor zawsze wszystko szczegółowo tłumaczy i uzyskałam od niego wiele cennych wskazówek dotyczących mojej choroby. Co ważne opieka Pana doktora nie …
Opinia dodana przez: Ola
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg onkolog
                                       prof. dr hab. n. med. Marcin Barczyński

prof. dr hab. n. med. Marcin Barczyński

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6

Z pełnym przekonaniem polecam doktora Barczyńskiego. Moja operacja w SCM clinic wycięcia gruczolaka przytarczycy przebiegła bez zarzutu. Od początku do końca czułam się bezpiecznie i komfortowo. Na konsultacji lekarz wyjaśnił mi wszystkie aspekty zabiegu, uspokajając moje obawy. Po zabiegu szybko wróciłam do zdrowia.
Opinia dodana przez: Mariola

lekarz Antoni Olesiejuk

ulica Lubelska 10
21-100 Lubartów

Kompleksowe podejście do pacjenta , miły oraz uprzejmy lekarz któremu zaufałam . Polecam z czystym sumieniem .
Opinia dodana przez: Magdalena Arciszewska

dr n. med. Artur Pabis

Specjalistyczna Praktyka Chirurgiczna dr n. med. Artur Pabis
Górna 19 A
Kielce

Szkoda że jest tylko 5 gwiazdek. Nie bez powodu między nami pacjentkami mówimy o Nim "Anioł nie człowiek" jego postać jako człowieka - Wspaniały!! Wiedzą nie ma sobie równych. A jego praca mam na myśli nasze biusty to arcydzieło!! Dziękuję Panie Doktorze ... Nie ma Pan sobie równych ☺️
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Maria Goleń

Onkolog

Instytut Onkologii w Gliwicach
44-100 Gliwice

Pani doktor jest osobą bardzo kompetentną, miłą i skupioną na pacjencie. Jestem po zabiegu i choć czeka mnie radioterapia wiem, że będę w dobrych rękach. Wszystkim Lekarzom i Pielęgniarkom Zespołu Głowy i Szyji składam głęboki ukłon i serdeczne podziękowania. Pacjent od 4-lat.

dr n. med. Jacek Kaczmarski

Torakochirurg, Chirurg ogólny

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. M.Kopernika w Łodzi
Pabianicka 62

Pan dr Jacek Kaczmarski jest bardzo dobrym lekarzem i zabiegowcem. Wnikliwie zapoznaje się z chorobą, tłumaczy i cierpliwie odpowiada na pytania chorego i jego rodziny. Jest pełen życzliwości, zrozumienia i wspiera chorego, który jest pełen strachu i wątpliwości. Daje wskazówki choremu co do dalszego postępowania. Jest lekarzem godnym zaufania ze względu na swoją fachowość, stosunek do pacjenta i czas, który mu poświęca.
Opinia dodana przez: Krystyna Michalak-Borkowska

dr hab. n. med. Małgorzata Miącz

Internista, Onkolog

Onko-Centrum
Ignacego Daszyńskiego 2
20-250 Lublin

Bardzo dobra Pani doktor ,uprzejma sympatyczna ,zajęła się mną bardzo dobrze i profesjonalnie .polecam z całego serca 💓
Już ponad 3 lata temu przeszłam u Pani Doktor operację. Super. Cieszę się, że tak dobrze trafiłam. Dzisiaj znalazłam ten serwis i zostawiam opinię, bardzo pozytywną.
Lekarz godny polecenia, wspaniały człowiek pełen empati dla chorych, cierpliwy mimo ogromu pracy zawsze znajdzie czas na rozmowę, konkretny nie owija stanu zdrowia w bawełnę , wszystkim życzę aby w tak ciężkiej chorobie mieli szczęście trafić do dr. Nyczaka. Nie tylko wybitny specjalista ale też lekarz który do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie.Panie doktorze serdecznie za troskliwą opiekę. Antoni Tamioła

lekarz Daniel, Jajtner

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczne Gabinety "Poli-Med"
ulica Żywiecka 71
43-300 Bielsko-Biała

Pełen profesjonalizm w ratowaniu życia i pacjentów. Doktor uratował mnie z zapalenia trzustki w bardzo szybkim czasie. Ból brzucha ustal błyskawicznie. Jest to osoba rzetelna i godna zaufania. Wiedza plus ogromne doświadczenie w swojej pracy. Serdeczne podziękowania i wyrazy wdzięczności za jego ciężką i wymagającą prace.Za jego poświęcenie i trud dla ratowania zdrowia i życia pacjentów.Również w szpitalu ,w którym pracuje w Oświęcimiu jest wspaniala kadra specjalistów i pielegniarzy.Wszyscy pracuja …
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Marta Smoter

Onkolog

Mazowiecki Szpital Onkologiczny
Kościelna 61, Wieliszew

Miałam pierwszy raz konsultację telefoniczną z moją Panią Doktor i jestem super zadowolona,wspaniały lekarz .
Opinia dodana przez: Danuta

dr n. med. Krzysztof Kurnol

Chirurg ogólny, Chirurg onkolog

Mastermed
Kopernika 12
Oleśnica

Lekarz, który uratował mi życie! Trafiłem do szpitala na Borowskiej w pandemii. Na skutek złego leczenia przez lekarza POZ trafiłem na SOR i od razu na stół operacyjny dra Kurnola praktycznie w ostatnim momencie. Doktor przeprowadził operację, ale najważniejsze było potem. Moja rana - z powodu wycieńczenia organizmu oraz moich uwarunkowań, źle się goiła. Dr Kurnol, pomimo zakazu przyjmowania pacjentów na oddziale z powodu pandemii, nie zostawił mnie bez opieki. …
Opinia dodana przez: Michał