Wojewódzki szpital dzieciecy
ul.Żołnierska
Olsztyn
Polecam. Lekarz kompetentny. Tłumaczy, ale nie straszy, co w moim przypadku jest dużym plusem, bo jestem straszną panikarą.
"Gameta-Szpital" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością i Wspólnicy - Spółka komandytowa
ulica Rudzka 34/36
Rzgów
Lekarz godny polecenia. Miałam operację 6 lat temu i do dziś wszystko jest w porządku. Bardzo profesjonalny lekarz i przy tym bardzo ciepły. Dziękuję bardzo
MAZOWIECKI CENTRUM ONKOLOGICZNE
WIELISZEW, KOŚCIELNA 66
Wieliszew
Wspaniała pani doktor. Trafiłam do doktor z dotkliwymi bólami po operacji onkologicznej oraz w złym stanie psychicznym. Pani doktor nie zbagatelizowala moich problemów, dała skierowania na różnorodne badania. Postawiła też wstępnie diagnozę, która się ,na szczęście sprawdziła. Oby wszyscy lekarze byli tak empatyczni i kompetentni. Dziękuję z całego serca.
RSzS -Poradnia Specjalistyczna
ulica Lekarska 4
Radom
Godny polecenia lekarz. Pomógł mi w bardzo uciążliwej dolegliwości. Nadzwyczaj szybko doszedłem do siebie. Sympatyczny facet.
Zwycięstwa 41 lok. 1
Gliwice
Jestem bardzo zadowolona ,polecam.Pani doktor odpowie na kazde pytanie dokladnie wytlumaczy .Mialam ostatnio wiele okazji spotkac sie z pania doktor.Jestem bardo zadowolona ,polecam.Nigdy pani doktor nie patrzy na zegarek.I co brdzo wazne dla pacjenta jest bardzo grzeczna.Z cala odpowiedzialnoscia polecam Basia z Gliwic
Witam. Pan prof.Murawa mówiąc szczerze ,,uratował '' mi życie . Miałem guza na wątrobie po 5 miesiącach wykonując wszystkie badania 2 tomograf ,3 razy USG ,PECT i w końcu chcieli mi zrobić biopsję to wszystko w Szpitalu w Zielonej Górze. Nie zgodziłem się na biopsję. Dzięki informacją uzyskanych od lekarza od USG skierowałem się do Kliniki Murawa& Kostrzak w Poznaniu. Wizyta u prof.Murawy wpisanie na listę do operacji i po …
Elbląska 19
Olsztyn
Pani doktor jest świetnym specjalista. Ma przeogromną wiedzę. Moje dziecko w żadnym gabinecie nie było tak dokładnie zbadane. Wnikliwie słucha rodzica, skrupulatnie notuje i składa wszystko w całość. Nie bagatelizuje objawów, które przez poprzednich lekarzy były lekceważone. Odpowiada na wszystkie pytania, nie odsyła z przysłowiowym kwitkiem. Polecam!
Prywatny Gabinet Lekarski w Brzozowie
Piękna 10
Brzozów
Niestety NIE polecam tego lekarza! W 2012 r czytalam pozytywne opinie w inter na Jego temat, wiec GDY mama dostala skierowanie na operacje onkologiczna (raka jelita grubego) zdecydowałam, że lepiej będzie isc do tego lekarza i wykonać operacje w Brzozowie, mimo iż mama chciała w Rzeszowie. Wyłoniona została stomia i miała mieć dietę ! Niestety w dniu Jej wypisu nie było P. Dr Oberca, żeby można było zapytać co i …
Centrum Onkologii Bydgoszcz
Małachowskiego 17
Bydgoszcz
Super lekarz. Godny polecenia. Dziękuję że na niego trafiłam. Do tej pory wspominam Pana doktora i jego podejście do swojej pracy. W Centrum onkologii w Bydgoszczy zajął się mną bardzo dobrze chociaż przypadek beznadziejny. Żyję i mam się dobrze 😊😊😊.
szpital uniwersytecki im jurasza
Bydgoszcz
Wspaniały lekarz, niesamowity człowiek. Bardzo pracowity i opiekuńczy. Nie boi się wyzwań. Jest otwarty na nowości w dziedzinie medycyny. Bardzo odpowiedzialny za pacjenta. Przeszedł razem z nami wiele i uratował nam syna. Ma poczucie humoru choć nie każdy je rozumie ;). Lekarz oddany pracy. Wychodzi z niej ostatni i to długo po końcu dyżuru. Zdecydowanie polecam!
Centrum Medyczne Euromed
Gdańska 26
Profesor Jacek Śmigielski to niesamowity człowiek, lekarz, sportowiec. Konkretny,słowny,punktualny - po prostu niezawodny. Przeprowadził mojego męża przez raka odbytu - skutecznie. Najpierw badania, radioterapia, potem operacja.Ta ostatnia była wyzwaniem ze względu na położenie guza i zaawansowany wiek męża. Skończyło się bez stomii, stan pooperacyjny idealny.Wyniki badań histopatologicznych m.inn. R0 resekcja doszczętna - to oznacza koniec leczenia! Czy można chcieć więcej? Wielkie dzięki Profesorze. I żeby było jasne - jedyne koszty …
Polskie Centrum Zdrowia Instytut Medyczny
Dr Bartłomiej Szynglarewicz jest bardzo kompetenty. Dokładnie wszystko tlumaczy tworząc bardzo ciepły klimat. Nie lekceważy żadnej prośby pacjenta, jest dokładny i obowiązkowy. Jeżeli jest umówiony z pacjentem dotrzymuje terminu. Nie spotkałam w swoim życiu tak oddanego pacjentom lekarza. Zawsze uśmiechnięty, nigdy!!!!!! się nie unosi. Kultura osobista i serdeczność. Panie doktorze czapki z głów przed Panem.
Wspaniały lekarz i fachowiec wysokiej klasy, a jednocześnie wspaniały człowiek. Jestem szczęśliwa, że gdy zachorował mój mąż trafiliśmy w jego ręce. Rak jelita grubego. Przerażenie i rozpacz. Ale rozmowa z tym lekarzem dała nam wielką nadzieję, mimo że cudów nie obiecywał. Jego stosunek do pacjenta jest niespotykany. Zawsze znajdzie czas dla pacjenta, dokładnie wszystko wyjaśni, jest miły i sympatyczny. Jest naprawdę lekarzem z powołania. Minęło już trochę czasu, a mąż …
Centrum Homeopatii
Szczytna 1
Toruń
Wracam bardzo rozczarowana. Na mój wniosek jedno z pomysłów anulowane, a drugie na tak ale to była moja sugestia. Czułam się nie pewnie, rozmydlanie tematu ale może też dlatego, że działał w zastępstwie. No ale lekarza, którego zastępował nie da się zastąpić.