Filtruj terminy

Wyczyść

Bielsko-Biała

lekarz Daniel, Jajtner

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczne Gabinety "Poli-Med"
ulica Żywiecka 71
43-300 Bielsko-Biała

Pełen profesjonalizm w ratowaniu życia i pacjentów. Doktor uratował mnie z zapalenia trzustki w bardzo szybkim czasie. Ból brzucha ustal błyskawicznie. Jest to osoba rzetelna i godna zaufania. Wiedza plus ogromne doświadczenie w swojej pracy. Serdeczne podziękowania i wyrazy wdzięczności za jego ciężką i wymagającą prace.Za jego poświęcenie i trud dla ratowania zdrowia i życia pacjentów.Również w szpitalu ,w którym pracuje w Oświęcimiu jest wspaniala kadra specjalistów i pielegniarzy.Wszyscy pracuja …
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Dorota Cieślar-Jopek

Onkolog, Radiolog

Bielsko-Biała

Bardzo gorąco polecam pania doktor. Bardzo miła i kompetentna, nie stwarza bariery, swobodnie moża zapytać o wszystko, pod jej opieką czuję się bardzo dobrze. Nawet jak zadzwoniłam po pół roku doskonale mnie pamiętała choć nie byłam ciężkim przypadkiem pani doktor, to było miłe.

lekarz Stanisław, Hrapkowicz

Przychodnia Beskidzkie Centrum Medyczne
ulica Dąbrowskiego 3/1
43-300 Bielsko-Biała

Wspanialy lekarz, sympatyczny, dokładnie przejrzy wszystkie wyniki i co jeszcze potrzebuje to zleci dodatkowe badania. Bardzo polecam

dr Danuta Mańka

Onkolog

Beskidzkie Centrum Onkologii im. Jana Pawła II
Wyzwolenia 18
43-300 Bielsko-Biała

Kompetencja, wysoka kultura osobista,, empatia, wrażliwość.
Opinia dodana przez: KarinaR

lekarz Adam Matlak

Chirurg onkolog

Żywiecka 142 (EuroMedica)
43-300 Bielsko-Biała

Wspaniały lekarz, ogromna wiedza i bardzo miła osobowowć. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Trafna diagnoza, wszystko dokładnie Pan doktor omówił i wyjaśnił. Polecam Pana Doktora ! Miałam szczęście trafiając do niego. Jeszcze raz gorąco polecam Pana Doktora !
Cudowna lekarka, złoty człowiek. Od trzech lat jestem jej pacjentką w szpital na NFZ. Pomogła mi wyjść z choroby, za co z całego serca dziękuje. Konkretna, rzeczowa i pomocna. Nie rozgaduje się z pacjentami, ale pacjentów niestety jest co raz więcej i każdy chce być przyjęty i otrzymać pomoc. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Tadeusz Leśniak