Byłam na zabiegu u prof. Surowiaka i jestem bardzo zadowolona. Wszystko odbyło się w miłej atmosferze, bez stresu. Profesor dokładnie wyjaśnił, na czym będzie polegał zabieg, odpowiedział na wszystkie pytania i rozwiał moje wątpliwości. Efekt jest świetny – naturalny i zgodny z tym, czego oczekiwałam. Czułam się zaopiekowana i spokojna. Na pewno wrócę i polecam każdemu, kto myśli o medycynie estetycznej.
Miałam okazję skorzystać z usług prof. Pawła Surowiaka i jestem naprawdę zachwycona. To lekarz z ogromną wiedzą, precyzją i wyjątkowym podejściem do pacjenta. Od pierwszej konsultacji czułam, że jestem w dobrych rękach. Wszystko zostało dokładnie wyjaśnione, a zabieg przebiegł sprawnie i bezboleśnie. Efekty są bardzo naturalne, a ja czuję się młodziej i pewniej. Z pełnym przekonaniem polecam każdemu prof. Surowiaka!
Miałam przyjemność skorzystać z konsultacji i zabiegu u prof. Pawła Surowiaka i jestem pod ogromnym wrażeniem jego wiedzy oraz podejścia do pacjenta. Wszystko zostało szczegółowo wyjaśnione, a cały proces przebiegał w spokojnej i profesjonalnej atmosferze. Efekty zabiegu są dokładnie takie, jak sobie wymarzyłam – naturalne i bardzo estetyczne. Profesor Surowiak to lekarz z prawdziwą pasją i zaangażowaniem. Szczerze polecam!
Wizyta w klinice Dermamed we Wrocławiu to był strzał w dziesiątkę. Profesjonalne podejście prof. Pawła Surowiaka oraz nowoczesne wyposażenie kliniki dają poczucie pełnego bezpieczeństwa. Zabieg przebiegł sprawnie, bez bólu, a efekty są naprawdę spektakularne. Obsługa miła i pomocna, wszystko szczegółowo wyjaśnione. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka rzetelnej kliniki medycyny estetycznej.
Jestem bardzo zadowolona z wizyty w klinice Dermamed Wrocław. Profesjonalizm prof. Pawła Surowiaka oraz całego zespołu zrobił na mnie ogromne wrażenie. Zabieg przebiegł bezboleśnie, w komfortowych warunkach, a efekty przerosły moje oczekiwania. Klinika medycyny estetycznej Dermamed to miejsce, któremu można w pełni zaufać. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka wysokiej jakości usług we Wrocławiu!
Bardzo fajny Pan doktor. Doskonale doradza, świetnie prowadzi. Cieszę się ze do niego trafiłam. Certyfikat który posiada świadczy o jego umiejętnościach!
Doktor Surowiak jest świetnym certyfikowanym lekarzem - robię u niego botox i zawsze jestem bardzo zadowolona. Profesjonalista.
Bardzo dobry lekarz, profesjonalista a przy tym wyrozumiały! Moim zdaniem jest godny zaufania a chyba to potwierdza posiadanie Certyfikatu Lekarzy Medycyny Estetycznej
Doktror Surowiak to moim zdaniem jeden z najlepszych specjalistów. Przede wszystkim jest lekarzem z certyfikatami z zakresu medycyny estetycznej, dla mnie to jest bardzo istotne.
Z moją dolegliwością do Pana Pawła trafiłam właściwie przez czysty przypadek, mianowicie robiłam w Dermamedzie Velki na celulit i zasłyszałam, że do Pana Pawła z nadpotliwością można sie zgłaszać. Jako, że wypróbowałam już niemal wszystkie specyfiki od Etiaxil po Antidrial i jakieś tabletki, a problem ten powodował, że nie mogłam normalnie funkcjonować stwierdziłam, że czas z tym coś zrobić. Jeśli chodzi o sam "zabieg" początkowo byłam kompletnie zielona, lekarz wszystko mi wyjaśnił, opisał cały proces więc tak naprawdę w trakcie niczym nie byłam zaskoczona :) Naprawdę polecam Pana Pawła, właściwa …
Naprawdę polecam Pana Pawła, właściwa osoba na właściwym miejscu.