lekarz Elżbieta Czarzasta

Neonatolog, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ELAMED Leszek Żebryk
ulica Kolonijna 2

2014 lato - terapia neuralna oraz leki homeopatyczne sprawily ze chodze bez bolu i ogolny stan zdrowia sie poprawil. 2015 lato - powtorzenie kuracji. Super. Polecam.
Opinia dodana przez: Leokadia

dr n. med. Eliza Wasilewska

Alergolog, Pediatra

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne - Szpital Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Chciałabym się z panią skontaktować ale nie mam jak ponieważ ostatnio byłam na wizycie we wrześniu i przyjmowała pani w klinice laifemedical w Gdańsku ..a potrzebuje jak najszybszego kontaktu czy ktoś by mógłby mnie poratować nr telefonu do pani doktor? Była bym wdzięczna z góry dziękuję .
Opinia dodana przez: Monika Zasada

dr n. med. Piotr Landowski

Gastroenterolog, Pediatra

Rehasport Clinic
plac Dwóch Miast 1 (Ergo Arena wejście C2 i C3)

Lekarz kilkukrotnie stwierdził, że powinnam pojawić się wcześniej na wizycie mimo, że pojawiłam się o wyznaczonej godzinie. W bardzo arogancki sposób kazał mi się rozebrać i jak najszybciej kłaść do badania. Brak jakichkolwiek informacji na temat samego badania mimo, iż poinformowałam, że jest to moje pierwsze tego typu badanie. Użyta została maść znieczulająca z lidokainą (o tym poinformowała mnie pielęgniarka), której działanie zaczyna się po około 2,3 minutach ale Pan …
Opinia dodana przez: Aga

lek. med. Agnieszka Sawicka

Rehasport Clinic
plac Dwóch Miast 1 (Ergo Arena wejście C2 i C3)

Pani Dr. Bardzo mila , super podejście do dzieci . 7 miesięcy chodziliśmy po lekarzach , dopiero Pani dr. Dala nam konkretne informacje i zleciła badania . Jestem pod wielkim wrażeniem podejścia lekarza do dziecka i rodziców. Szybki kontakt . Bardzo polecam .
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Agnieszka Dorocińska

Startowa 1/gab.14

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Do Pani doktor chodzimy z dziećmi już ponad 2 lata - to jest nie tylko świetny lekarz ale i cudowny człowiek - wyjaśnia, ma super podejście do dzieci, zawsze trafia z diagnozą i poświęca im czas.
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Katarzyna Kowalik-Kufel

"Centrum Medyczne POLMED" Oddział Gdańsk Wrzeszcz
Grunwaldzka 82 lok. 2/16

Z całego serca polecam Panią doktor. Pełna empatii osoba z pasją i ogromną wiedzą. Pomocna, zawsze wysłucha i wytłumaczy.
Opinia dodana przez: Kamila

dr n. med. Ewa Wołowska

Alergolog, Pediatra

Szpital Dziecięcy Polanki
ulica Polanki 119

Jestem pod stałą opieką u Pani dr z dziećmi. Zawsze możemy na Nią liczyć, kontakt telefoniczny, sms.Uprzejma Troskliwa. Ktoś może powiedziec bo za pieniadze. Nieprawda. Wystarczy pojechac na Polanki i rowniez jest taka sama!

dr n. med. Maciej Chojnicki

Pediatra, Kardiolog dziecięcy

invikta

Pan Doktor Maciej Chojnicki to godny zaufania profesjonalista i sympatyczny lekarz.
Opinia dodana przez: Jakub

lekarz Marta Mrozik

ul. Magellana 12A/42

Doktor Marta Mrozik to najwspanialszy pediatra u jakiego byłam z córka. Pełna empatii i wsparcia, zawsze wysłucha obaw rodzica i wnikliwie zbada małego pacjenta. Jestem wdzięczna, że trafiłam z córka pod skrzydła tej cudownej Pani doktor!
Opinia dodana przez: Klaudyna

lekarz Hanna Prajs

Pediatra, Rehabilitant

Gabinet Vision Express
Obrońców Wybrzeża 1

Pani Doktor prowadzi syna juz od dłuzszego czasu i jej wskazówki są bezcenne. Wspaniałe podejscie do dzieci. Widac poprawę w postawie/rozwoju fizycznym syna. Polecam
Opinia dodana przez: Mariya

lekarz Danuta Skoczyńska-Olejarczyk

Lekarz rodzinny, Pediatra

LUX MED
Al. Zwycięstwa 49

Lekarz z powołania a do tego przemiła i ciepła osoba. Cała moja rodzina jest pod opieką Pani doktor już od 8 lat. Diagnozy trafne. Antybiotyk tylko kiedy bezspornie niezbędny. Fachowiec w każdym calu.

lekarz Marianna Tumasz

Lekarz rodzinny, Pediatra

NZOZ "PRZYCHODNIA WASSOWSKIEGO"
Wassowskiego 2

Kompetentna, sympatyczna i z empatią podchodzi do pacjenta. Wszystko wytłumaczy i poświęca tyle czasu ile trzeba.Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Anna Kawińska-Kiliańczyk

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne - Szpital
ulica Kliniczna 1 a

Anioł, wspaniała kobieta lekarka z powołania!!! Urodziłam córkę w ciezkiej zamartwicy, doskonale poprowadziła Irminke i dziś mam cudowne,zupełnie zdrowe dziecko,a było bardzo ciężko.Nigdy jej nie zapomnę.
Opinia dodana przez: Marzena

dr n. med. Adam Szarszewski

Gastroenterolog, Pediatra

Heweliusza 17 lok. 3

Zawdzięczam mu wiele. Szpital nie mógł zdiagnozować mojej córki przez pół roku. Doktor mimo wypisu który dostałam z gastroenterologi odesłał mnie do nich sportem z konkretnym stwierdzeniem bardzo rzadkiego zespołu ucisków Dzięki temu ktoś w końcu uwierzyl nam że naprawdę mamy problem i dziecko sobie nie wymyśla. A morfologia czy zwykłe usg nie pokazuje takich przypadków. Dziękuję z całego serca ♥️ jestem bardzo wdzięczna że Pan w nas uwierzył. U …
Opinia dodana przez: Paulina

dr n. med. Joanna Bautembach-Minkowska

Endokrynolog dziecięcy, Pediatra

Lifemedica
ul. Marii Skłodowskiej-Curie 3 (Budynek „Polon Park”, II piętro)

Świetna Pani Doktor - idealne podejście do małego pacjenta - dziecko nie krzyczy i czuje się "ważne" - no a dla mnie przynajmniej wiadomo, że lekarz wie co mówi i Pani Asia mówi to w taki sposób że wychodzi się podbudowanym z wizyty, mimo niełatwych diagnoz niestety....
Opinia dodana przez: Teresa

dr n. med. Barbara Raczkowska

Alergolog dziecięcy, Alergolog

LUX MED
Al. Zwycięstwa 49

Dobry lekarz , godny polecenia , nie wystawiam piątek gdyż uważam że na piątkę jest ten nad nami. Czasami denerwuje mnie trochę wyniosłość Pani Raczkowskiej i jak u większości lekarzy nie do końca słucha co sie mówi i uważa że wie najlepiej , obruszając się gdy się zada pytanie , lub gdy ma się wątpliwości co do leczenia. Jeżeli chodzi o zaufanie to człowiek do końca sobie nie ufa , …

lekarz Andrzej Turski

Przychodnia Morena
ul Jaśkowa Dolina 105

Trafiliśmy do doktora wiele lat temu, pomógł naszemu synkowi. Pan Doktor jest zawsze uważny, dociekliwy, skupiony na pacjencie, trafnie diagnozuje i jest najuprzejmiejszym lekarzem jakiego poznaliśmy. Pełen empatii, szacunku. Taki Lekarz to skarb! Polecam Pana Doktora całym sercem!
Opinia dodana przez: Mama

dr n. med. Małgorzata Szumera

Cumowników 34

Lekarka, która ma ogromną wiedzę i dużo serca dla pacjentów. Jest kompetentna, rzeczowa i lubi dzieci :)

dr Anita Woźniczko-Wróbel

Pediatra, Dermatolog estetyczny

ul. Kartuska 358B

Koszt wizyty jest uzależniony od rodzaju zabiegu. Pani doktor cierpliwa i uprzejma wręcz "do bólu". Efekt w moim przypadku bardzo pozytywny, skóra po tzw IPL bardziej napięta, a włoski w pewnych miejscach przestały odrastać

lekarz Tomasz Batko

ENDOMED
ul. Subisława 24, Opolska 5

Bardzo uprzejmy kompetentny lekarz. Zgłębia problem i zbiera dokładny wywiad. Bardzo polecam. Duża wiedza