MMeisinger
ul. Walczaka 12B/13, II piętro Klinika Villa Park (dawny Szpital Dziecięcy)
Gorzów Wielkopolski
Nigdy nie spotkałam się z lepszym podejściem do pacjenta niż w przypadku pani Agnieszki ,prowadziła mnie od moich początków i nie pozostawiała po wizytach żadnej wątpliwości ani nie rozwiązanych pytań .Z całego serca dziękuję ☺️
tel. kom. 608-440-319
Niemcewicza 2e/6
Gorzów Wielkopolski
Ciepła , miła kompetentna Pani doktor. Dokładnie wykonuje badanie , słucha uważnie, tłumaczy dokładnie i wizyta przebiega bez pośpiechu.zawsze trafia z diagnoza a leczenie u nas zawsze było w punkt. Z czystym sumieniem mogę poleciec Panią Doktor bo mało jest teraz tak dokładnych i kompetentnych lekarzy .
Prywatny Gabinet Pediatryczny Hanna Chrystyniak
Dekerta 59/b
Gorzów Wielkopolski
Cudowny lekarz z powołania. Opiekuje się moimi dziećmi od kilku lat. Wizyty przebiegają bez pośpiechu. Wszystko jest dokładnie wyjaśnione, a diagnozy są trafne. Polecam!
Choć kiedyś krążyła opinia, że Pani Maria nie jest zbyt kompetentnym lekarzem rodzinnym, chętnie ją rozwieję. Ogólnie unikam lekarzy, chyba że już nie mam wyjścia. W ostatnich latach miałem dwie wizyty z dwoma różnymi problemami zdrowotnymi, którymi nie mogłem sobie poradzić (ba, jeden lekarz, do którego udałem się prywatnie źle zidentyfikował problem). Oba były dość nietypowe i niezbyt często spotykane i fakt, że po krótkiej weryfikacji i oględzinach Pani Karczewska …
Laboratorium Analiz Lekarskich ALAB Gorzów
marsz. Józefa Piłsudskiego 1 b/309
Gorzów Wielkopolski
Super miły pan doktor zawsze stawia poprawna diagnozę. Nigdy nie odmawia wizyty i poświęca dużo czasu pacjentowi ,dziękuję Panu za okazała cierpliwosc,
pulmonologiczna
Owocowa 30a
Gorzów Wielkopolski
Leczyłam u tego lekarza córkę,która często chorowała na zapalenie płuc,a jednak okazało się,że to alergia. Polecałam go wszystkim znajomym,byłam bardzo zadowolona z efektów leczenia,do pewnego razu. Potem urodziłam syna i nie zawsze było nas stać na prywatną wizytę z dwójką dzieci. Pewnego dnia córka zachorowała,doktor przypisał antybiotyk Zinnat,ale ten słabszy,miałam problem z podawaniem leków dla dwuletniej córki,połowę wypluwała,a musiała przyjmować aż 5ml,poprosiłam doktora przy wizycie kontrolnej (wizyty kontrolne są z …
Przychodnia Dermatologiczna i Wenerologiczna
Walczaka 2E
Gorzów Wielkopolski
Jeden z najgorszych lekarzy z jakimkolwiek miałem styczność. Wiedza zdobyta w poprzedniej epoce jest dla niej dalej obowiazujaca nie rozwija się i nie potrafi aktualnie dobrać leczenia do choroby. Na wszystko antybiotyk a jak nie trafi z antybiotykiem to kolejny tyle że mocniejszy. Ale żeby zlecić wcześniej badanie krwi lub prześwietlenie to nie widzi potrzeby. Do dobrego lekarza ciężko się dostać a do Pani Alicji niemal z marszu...o czymś to …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnie Specjalistyczne PUL-MED Grażyna Szwankowska
30 Stycznia 15/3
Gorzów Wielkopolski
Pani Doktor była opryskliwa i bardzo starała się zrobić ze mnie idiotkę. Stwierdziła, że "okradam NFZ", ponieważ chcę zrobić badania w celu wykluczenia alergii na kota. Na co w takim razie Pani Doktor płacimy składki? :) Co za absurd. Ciekawe co by Pani powiedziała gdybym przyszła prywatnie? Wtedy zostałabym potraktowana bardzo milutko, prawda? Pozdrawiam serdecznie i równie serdecznie nie polecam :)
Michała Kleofasa Ogińskiego 69/9
Gorzów Wielkopolski
bardzo miła, kompetentna pani lekarka. W czasie teleporady udzielała szczegóławych i zwięzłych porad i informacji. Dziękuję!
Hallera 2/6
Gorzów Wielkopolski
Pani doktor przepisuje leki ze składem na który pacjent jest uczulony. Pacjent który jest u tej Pani zapisany od co najmniej 30 paru lat ....a w karcie jak byk napisane na co jest uczulony.
Nowa 1B/4
Gorzów Wielkopolski
Nie polecam. Chodzilam okolo roku prywatnie, stracilam mase kasy na prywatne badania a pani doktor nawet karty pacjenta nie zalozyla i kazda wizyta zaczynala sie streszczeniami poprzednich wizyt. Lekarka wiecznie znudzona i zmeczona, Nie nawiazuje nawet kontaktu wzrokowego z pacjentem. Poza tym wystawia bledne diagnozy a potem twierdzila ze to MOJA WINA bo zle opisalam chorobe. zenada. Nie polecam a wrecz radze omijac szerokim lukiem.
ul. Ignacego Paderewskiego 62/3
Gorzów Wielkopolski
Przychodnia Lekarska "Osiedle Staszica"
Krzysztofa Kamila Baczyńskiego 24
Vertebralis