Nie polecam , co prawda miła, sympatyczna ale przyszłam z objawami i wynikami niedoczynności ,nie wykonała ani nie zleciła Usg. Myślałam że byłam u profesjonalistki .Po 4 latach mam niedoczynność stwierdzoną u innego endykronologa i biorę leki z tym że 4 lata
za późno. Kto choruje na niedoczynność tarczycy wie przez co przeszłam .
LOGOS
JANA III SOBIESKIEGO 55A
Luboń
Lekarz nie kontaktuje się na umówioną telewizytę.
Pracownik recepcji odmawia wejścia do Ośrodka.
Dr Lubarski zaleca zmianę Przychodni pacjentom.
dostaliśmy taką dawkę teorii, że moglibyśmy książkę napisać. jeszcze nie wiem jakie będą efekty podjętego leczenia, ale wirzę że będzie ok. POLECAM, szczególnie tym, którzy narzekają na przychodnie z których się wychodzi z info: zapalenie .... konieczny antybiotyk i to wszystko. TU INFORMACJAMI BĘDZIECIE MOGLI ZASIAĆ CAŁE POLE.
Poradnia Stomatologiczna PERFEKT-DENT
Poniatowskiego 20
Luboń
Lekarka niemiła. Ma problem z jakimikolwiek przekazami na badania itd. Młodszy personel boi się podważyć jej decyzji.
Przez dwa tygodnie nie rozpoznała zapalenia płuc co skończyło się pobytem w szpitalu.
Bardzo słabe, przedmiotowe podejście do dziecka. Dziecko wyszło wystraszone. Pediatra powinien mieć nie tylko wiedzę medyczną, ale i odpowiednie psychologiczno-pedagogiczne przygotowanie - w odu tematach raczej ciężko u tego Pana.
"Lekarz" Wojtek wogóle nie słucha pacjenta, wywiad z rodzicami też wyszedł bardzo słabo -od razu zakłada swoją diagnoze bez starannego zbadania. Najlepiej aby o nic się nie pytać, bo może się to spotkać z opryskliwościa "delikwenta" ... ludzie mamy XXI ...
ulica Piotra Skargi 9
Luboń
Cóż.. Nie raz miała to szczęście trafić na Panią doktor. Zarówno na pomocy doraźnej, jak i w ośrodku zdrowia. Zawsze trafna diagnoza i dobrze dobrane leki! Wspaniałe podejscie do dzieci! Lekarz z powołania! Polecam bardzo szczerze!
MED-LUX Sp. z o.o.
ul. Stefana Żeromskiego 1
Luboń
Doświadczony i mądry lekarz. Wszystko dokładnie tłumaczy , zleca potrzebne badania.
Polecam każdemu takiego pediatrę.
Przychodnia Lekarza Rodzinnego Nr 1 Andrzej Rudziński Sp.p.
Wschodnia 25/57
Luboń
Najlepszy dr pod słońcem,polecam....ciagle uśmiechnięty , sympatyczny.leczy moja cała rodzine od lat .
Pan doktor przyjmuje również w tulcach i z całym szacunkiem, ale chyba powinien przejść na emeryturę. Jest już bardzo w słusznym wieku, nie zna nowych metod leczenia, które się spotyka u młodszych lekarzy, nie słyszy i zamiast poprosić by powtórzyć to było "cooo??!!". Omijam go szerokim łukiem, bo jest przy tym bardzo nie uprzejmy. U noworodka stwierdził żółtaczkę i kazał nam jechać do laboratorium na pobranie krwi. Dobrze, że pamiętałam, ...