Dostałam numer telefonu do pani doktor od znajomej, która również leczyła u niej swoje dzieci. Leczyłam u pani doktor dwójkę moich dzieci. Każde z nich miało inny problem. Pani doktor wysłucha, wytlumaczy. Jest bardzo miła. Dzięki pani doktor moje dzieci zostały wyleczone. Serdecznie polecam.
MINI -KLINIKA
gen.J.Ziętka 74c
Mysłowice
Przemiła pani doktor. Miła i bardzo kompetentna. Rzeczowa oraz cierpliwa. Wytłumaczyła nam wszystko. Przeprowadziły długi wywiad oraz badanie. Dopytywała o wszystko. Udzieliła nam kompleksowej porady, wytłumaczyła zalecenia, pokierowała nas na dodatkowy tor myślenia i wskazała kierunki dalszego leczenia. Polecam bardzo.
Nareszcie trafiliśmy do pediatry godnego zaufania który zawsze pomaga naszym dziecka, zawsze stawia trafna diagnozę oraz dobrze dobiera leczenie. Wizyty u Pani doktor są bardzo przyjemne, dzieci wychodzą z gabinetu uśmiechnięte. Widać że Pani doktor Radosława jest pediatra z powołania. Każdemu rodzicowi polecamy ta lekarkę gdyż dzieci naprawdę są u niej zaopiekowane. Pani doktor nawet po swojej zakończonej pracy w przychodni potrafi zadzwonić/napisać jakie przyszły wyniki badań dziecka. Najlepszy pediatra/neonatolog!
Nie polecam - do wizyty nie doszło. Pani doktor zdecydowanie idzie na ilość, nie jakość. Mimo zapisu na daną godzinę, przed gabinetem blisko 20 osób, którym nie zostało jeszcze udzielone świadczenie, a którzy to byli zapisania na godziny wcześniejsze. Sytuacja losowa, przypadkowy traf - niestety nie, zgodnie z informacjami przekazanymi przez innych pacjentów, to typowe zachowanie Pani doktor (na innych stronach opiniotwórczych widnieją opisy podobnych sytuacji). Ja rozumiem, że czas …
ulica Gen.Ziętka 74c
41412